Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 291
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Аз си купих ваучер за турмалинова яка и турмалинов колан - дано вършат работа наистина, но ми хареса описанието, а и мисля, че ще могада си ги ползвам дълго време. Взех си и безжична прахосмукачка Ровента - дано и тя да е качествена, някой тук май се хвалеше с нея.

# 61
За прахосмукачката и аз се чудя. Моята вече тотално даде фира. Единствено ме притеснява живота на батериите, доколкото разбрах струват 120-130 лв., ако ще трябва да ги подменям на 1-2 години, ще ми излезе много скъпа тази прахосмукачка.

# 62
Бе аз въобще не проверих и филтрите на колко време се подменят, откъде се взимат и колко струват, вярно, че и батерийката трябва да се сменя, ама много е мръсно в къщи (имаме куче) и реших, че трябва някак си да си улесня чистенето. Ще видим колко съм успяла.

# 63
  • София
Някой да има отзиви от боядисване в салон Мелинда?

# 64
  • София-Младост
Масаж в Алфа медика, самият масаж без забележки...обаче както писа някой преди време кърпите май вече не ги сменят Sad(( Миришеха ужасно на маслата.

# 65
Масаж в Алфа медика, самият масаж без забележки...обаче както писа някой преди време кърпите май вече не ги сменят Sad(( Миришеха ужасно на маслата.

Тези ги зачеркнах вече дебело. Колкото и да е евтин ваучера, за елементарни неща говорим. Втория път като отидох се наложи да обясня на младежа какъв точно масаж имам ( при условие, че във ваучера си го пише) и пак получих нещо като нищо. Първия беше ок като масаж.
Но относно хигиената пак втория път се наложи да им напомня, че би било редно да сменят хавлията след предния клиент  ooooh! друга тема е дали и тази (уж новата) беше всъщност нова...
Та за мен - по-добре без масаж отколкото с такава смехория.
Понеже си от района - ако има ваучер на Гейтуей студио - не се колебай. Много е як пича и определено знае какво и как се прави.
Изобщо, както и преди писах - не съм вярвала, че с тези ваучери мога да получа добра услуга, но слава богу вече си открих 1-2 местенца, на които ще ходя с удоволствие кога с ваучер, кога без.

# 66
Масаж в Алфа медика, самият масаж без забележки...
Ала-Бала, какъв ти беше масажът и кой ти го прави?  newsm78 Аз толкова бях разочрована от младежа, че дори не ми се ходеше да си използвам и  последния ваучер  ooooh!

Лени, напълно споделям мнението ти (писали сме заедно). Ще се оглежждам за Гейтуей, че и аз съм в района. Благодаря!

# 67
Борка, първият масаж ми го прави едно доста слабичко мургаво момче ( дали не беше и с очила, но това вече ми убягва) - та той като масаж беше ок.
Но втория път беше едно едро грубовато момче, което определено има много какво да учи, защото аз със сигурност мога да му направя доста по-добър масаж от този, който получих.

А иначе за Гейтуей да ви кажа - момчето е истински кинезитерапевт, работил е като рехабилитатор и ръката му е уникална - без да му казвам и дума ми откри няколко травми и особено с едната бая са занимава. Има офис на две места в Младост и в Деница във фитнеса до ХЕПИ и във Фитнес Плюс-Младост( тук на самия сайт си обявява понякога негови промоции, та и там можете да го следите). Peace

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 14:25 от Lennyh

# 68
  • София-Младост
Масаж в Алфа медика, самият масаж без забележки...
Ала-Бала, какъв ти беше масажът и кой ти го прави?  newsm78 Аз толкова бях разочрована от младежа, че дори не ми се ходеше да си използвам и  последния ваучер  ooooh!
Обикновен(възстановяващ  newsm78) на гръб, момчето ми го прави и съм доволна(Lennyh е писала междувременно за него, първият дето е била доволна). Но при положение, че бях първи клиент искрено се надявах на чиста кърпа, ама не се получи Simple Smile Проверих и другите, които бяха оставили...същата миризма Sad((

Lennyh  ходих мин. година в Гетауей с ваучер и потвърждавам написаното то теб. Масажиста е и собственик и имат и фитнес в Младост-2, но от тогава не съм засичала ваучери. Бяха пуснали в комбина с Хепи, масаж+шоколадово суфле... Simple Smile))

# 69
За Дон Домат мисля, че имат предвид, че не ги доставят на адрес. Може да си ги вземеш за вкъщи, но отиваш на място и чакаш да ти ги направят. Поне аз така правя, а на ваучера си пише, че се консумира на място. Досега не са ми отказвали, вече два пъти.
Аз говорех за последните ваучери за Дон Домат от Грабо, където изрично беше упоменато да се ползват само на място. Даже в секцията им въпроси и отговори имаше точно такъв въпрос - дали може да се вземат пиците за вкъщи. И отговора на Дон Домат беше че не може. Мен точно това ме отказа. Иначе не пропускам да си взема през Грейт.бг и си ги хапваме с кеф у дома. Просто с малките изобщо не ми е оферта да ходя на заведение - пишман ставам.

# 70
Еее, това е много тъпо, да те задължават да ядеш там, ми хората с малки деца как да идат. Като се замисля от кога не съм ходила на заведение ей така да седна и нищо да не правя...освен да ям и пия...Вече дори ми се вижда странно хаха...Та, за Дон Домат съм взела 2 ваучера, като ще ида на място, ще поръчам всички пици и ще си ги "натоваря" на домашни кутии и ще видят как ще ме накарат...пфууу...Извинете за отклонението, но ме хвана яд пък...
Ние взехме смяна на гуми в Люлин- АутоДрийм, ще дам отзиви.
А гледах оферта на Олимп Велинград от ВипОферта, някакви отзиви...май бяха добри...И ми е интересно, навсякъде пишат за децата, че дете под едиколко си годинки е безплатно. Ами ако и двете ми деца са под 6г. какво се случва, доплащам ли нещо. Бих питала директно, но още не знам дали мога да се глася изобщо за ходене някъде  Tired

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 14:55 от Анонимен

# 71
# 72
Знам, че преди хвалехте масажа Ломи-Ломи. За това студио има ли някакви отзиви - по тази оферта?
http://happydeal.bg/offers/Havaisko-lechebno-dokosvane-s-masazha … I-samo-za-1380-lv

# 73
Има ли сред Вас някой ,ползвал услугите на салон за красота Селена в кв.Редута и по-специално за маникюр и педикюр?

# 74

Днес едната кърпа беше направо мокра, но добре сгъната и приготвена за ползване .
Масажът ми го направи едно момиче, добре беше. Но това с кърпите е ужасно неприятно. Никъде другаде не ми се е случвало подобно нещо.
Иначе бяха много любезни, чак ми стана неудобно да направя забележка за кърпите и чехлите. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт