Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 297
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Да похваля Наполовина и Белведере Холидей Клуб, к.к..Банско, всичко е чудесно, особено сега, като се поизпразни хотела Laughing.
Давам 9,99/10 защото можеха да наблегнат на качеството на храната за сметка на количеството. Ще се радвам, ако и търговецът е доволен, както виждам е единственият по-запълнен хотел в курорта, и да повтори офертата, и през другите майски празници, както и през лятото.

# 226
  • София
Да се оплача от тази оферта и от маникюристка/педикюристката в Салон за Красота Flimmi...
http://www.lapni.bg/offer/2678
Претупаме на бързо и дори и лака не ми сложи като хората... Салона е в едно мазе... няма условия за педикюр, освен стола... тясно е и е неуютно... За пореден път се убеждавам, че тези оферти/особено за педикюр/ са колкото да ти замажат очите, че ти правят нещо...
Релаксираща вана за крака с ароматни соли - вана имаше, ама соли не видях да ми слага, а и не усетих някакъв аромат...
Почистване на стария лак - да
Почистване или изрязване на кожички - дръпва два пъти с инструмента, но кожи все още си имам
Изрязване и оформяне на нокътната плочка - само ми изпили ноктите
Почистване на стъпалата - тръкна ги малко с пилата, наложи се аз да и казвам къде да наблегне
Нанасяне на крем за крака (по желание) - да
Нанасяне на основа - да
Нанасяне на лак O.P.I. - да
Нанасяне на топ лак - не
Нанасяне на изсушител за лак - да

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 15:44 от Rarotonga

# 227
  • София
Да се оплача от тази оферта и от маникюристка/педикюристката в Салон за Красота Flimmi...
http://www.lapni.bg/offer/2678

Няколко пъти сме обсъждали Флими, все сме били недоволни. Явно си пропуснала....

# 228
  • София
Аз си взех за проба на салона оформяне на вежди, но още не съм ходила. Като ви чета, се чудя дали въобще да отида. Толкова ли е ужасно?  Thinking

# 229
Аз си взех за проба на салона оформяне на вежди, но още не съм ходила. Като ви чета, се чудя дали въобще да отида. Толкова ли е ужасно?  Thinking
Аз точно тая услуга много внимавам къде я потребявам, че ако нещо ми оплескат....става страшно. Но от самия салон нямам отзиви.

# 230
  • София
Аз точно тая услуга много внимавам къде я потребявам, че ако нещо ми оплескат....става страшно. Но от самия салон нямам отзиви.
Уфффф, много си права  Cry Ще взема да се откажа.  ooooh!

# 231
Аз да не пропусна да дам отчет за две сладки изкушения - мелбите на Рафи и медената торта на Орхидея Wink С две думи - Рафи получават 9/10 точки, мелбите бяха чудесни и огромни, но намалявам заради това, че кафето можеше да се замени само с вода Confused, а доколкото четох в коментарите към сделката пишеха, че можело да се замени с безалкохолно. Иначе заведението е на хубаво място, новичко и симпатично е, всичко останало ми се стори ОК.

От Орхидея не очаквах нищо кой знае какво след предишния ми не особено успешен ваучер за еклерова торта - учудващо обаче този път тортата си беше съвсем прилична, имаше обилно орехи и мед в нея, блатовете си бяха медени, единствено кремът беше кофти, чиста сладкарска сметана (а традиционно би трябвало да се направи с крем от заквасена сметана, гледам, че в описанието на тортата са написали заквасена сметана и лек млечен крем... ама друг път), но се преживява точно този дефект. Оценката ми е 9/10 заради сметаната - чудя се толкова ли е трудно да направиш читав крем и да не се излагаш със суха сметана от 20 стотинки (образно казано)...? Все едно, тортата си струваше горе-долу цената на ваучера, така че не съм разочарована в никакъв случай.

# 232
  • Sofia
От мен 10\ 10 за еклеровата торта от Домашната сладкарница. Взех я в последния ден от срока на ваучера,без всякакви проблеми,беше много вкусна -и крема, и еклерите-всичко си беше идеално ( правя сравнение с " прословутия" изкуствен сметанов крем на "Орхидея" Close ) . Дано скоро пуснат пак ваучери-ставаме им фенове Simple Smile

# 233
  • София
Сладоледи Рафи получават 10/10 аз нямах никакъв проблем със замяната на кафето. Ползвах 2 ваучера(грешка Grinning 1 мелба е достатъчна за 2ма души). Вместо едното кафе пих безкофеиново, а вместо другото ми предложиха газирани (фанта, кола..) или негазирани сокове. Обслужи ме момче сервитьор и беше много любезен.

# 234
  • София
Да похваля Дон Домат на Патриарх Евтимий. Както се очакваше, всичко беше на ниво. Ако направя равносметка на 1,5-годишното ми колективно пазаруване може би ваучерите за Дон Домат и за Арт клуба в Пловдив са без никакви забележки и не пропускам техни оферти.

# 235
  • Sofia
Любимия има рожден ден мислех си да му подаря масаж, че напоследък е многооо уморен, чудех се за този http://grabo.bg/sofia/otpusni-se-relaksirasht-masaj-na-tzialo-ti … za-1490lv-03v73w7 имате ли мнение?

# 236
А аз да попитам дали някой си е взимал такъв масажор http://www.zadrujno.bg/2140/sistema-otslabvane-oformiane-tialoto-relaksacia.aspx или да знаете дали е хубав?

# 237
  • София
Момичета, накоя от вас да е ползвала този продукт http://grabo.bg/nainoviiat-amerikanski-produkt-za-otslabvane-ter … 6540&affid2=7 ?

# 238
Да похваля Наполовина и Белведере Холидей Клуб, к.к..Банско, всичко е чудесно, особено сега, като се поизпразни хотела Laughing.
Давам 9,99/10 защото можеха да наблегнат на качеството на храната за сметка на количеството. Ще се радвам, ако и търговецът е доволен, както виждам е единственият по-запълнен хотел в курорта, и да повтори офертата, и през другите майски празници, както и през лятото.
Здравейте изгодно пазаруващи!
И аз се включвам с хубави впечатления от Белведере, за цената която бяха фиксирали в офертата съм повече от доволна, за лятото ако пуснат пак - ще се възползвам без колебания.

# 239
http://bg.kolektiva.net/sofia/sabotna-treska-klasicheski-manikju … aid=4dd6a6f42a65f

Прекрасен подарък от Спокойна!   bouquet
Много, много съм доволна-момичето се постара много, не пропусна нищо, беше внимателна и прояви търпение и професионализъм към моите ужасни ноктенца. Сега си имам хубав, свеж маникюр в любимия ми телесен цвят  Heart Eyes
Освен това там като цяло не е скъпо, салонът е приятен, така че смятам да ходя и занапред, без ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт