Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 255
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
  • София
benighted, благодаря за отзивите, заглеждала съм офертите и на двата салона, сега ще знам да ги избягвам! Peace
Много неприятно това с изгарянето! Sad Бих ти препоръчала салон Fairy (зад Билата). За съжаление, скоро не са пускали ваучери. Rolling Eyes
Днес съм на кола маска в Miss Beauty. Дано да мине безпроблемно!

# 271
benighted , активните карти ми ги  доставиха в сряда, в първия работен ден след празниците.

# 272
benighted , активните карти ми ги  доставиха в сряда, в първия работен ден след празниците.
 А колко дни преди това изпрати мейла? Аз го изпратих в събота - 28.04, но нито са звъннали по тел. /заключва се входа/, нито има обратен мейл.
sweetkids_mama, когато отидох първия път с ваучер момичето беше много любезно и внимателно. Хареса ми и мислех да отида и без ваучер. Отидох на фризьор след известно време, но не по оферта, но не ми хареса как ме подстригаха. исках да си запиша час за кола, но нямаха свободни часове. После видях, че пак са пуснали ваучери, взех си, но този път девойката никак не беше в настроение  Confused. Чудя се, защо пускат толкова ваучери като не смогват с обслужването?!
  Забравих да похваля Далавера. Купихме си билети за Акустик Грийн фест чрез тях. Още на следващия ден отидох да си взема билетите от Balkan Adventure. Жената ми каза, че била приятно изненадана от собственика на Далавера, който се появил в техния офис, купил 120 билета, които после пуснал на половин цена в сайта  Simple Smile.
  Взела съм ваучер и по тази оферта: http://grabo.bg/sofia/zabravete-za-tzelulita-rachen-masaj-na-2-z … litna-maska-0b4rn . Отзиви - като успея да запиша час. Нядявам се да няма проблем, че имам 10 процедури  Mr. Green. Преди време подарих на мъжа си масаж на гръб при тях и той остана много доволен.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 10:52 от benighted

# 273
benighted, на 26.04 изпратих мейла. Обади им се най-добре.

# 274
Току що ми донесоха картите  Mr. Green. Дребосъчето ще е много щастливо  Laughing! Много харесва тази комплекти. Имаме едни с игри за път и смях карти и ни побърква да играем с тях. Много съм доволна от тази покупка!

# 275
  • София
  Жалко за мен, че чак сега ви откривам, дами /и господа/  Hug. Аз като жена по майчинство съм заменила изцяло пазаруването с виртуално и последната ми мания са точно тези сайтове. Досега нямах проблеми, но попаднах на една оферта от студио за красота HEALTH, за 5 процедури с целутрон и се вкарах в такива неприятности .... Записах си един час, човекът дойде и каза "имаме проблем със сота - обадете се пак". Направих го - нямали часове, щели да ми се обадят. Да, но не - обадих се отново и си го получих - нахокаха ме колко съм нахална, как се скапвали от работа и т.н . Сега се опитвам да се свържа с "Колектива", но удрям на камък - никой не вдига телефоните, а аз искам да ми върнат парите, защото си купих три ваучера Crazy. Моля ви, ако някой има идея какво да направя да се включи. Благодаря предварително.

# 276
Изгодна оферта за сауна+парна баня
http://napolovina.com/offer.php?id=1722
и с дълъг срок за ползване - 3 месеца
Ако някой е ползвал фитнеса, да сподели, чудя се дали да не взема повече от един ваучер.

# 277
  • София
Моля за мнения за тази фирма, ако някой е ползвал услугите им:

http://grabo.bg/sofia/bez-kompromis-tzialostno-pochistvane-na-ap … t-do-80kvm-0uwhdr

# 278
  Момичета, да сте купували ваучер по тази оферта и да сте си получили картите?
 http://bg.kolektiva.net/sofia/kolektiva-komlekt-aktivni-karti.html
  Аз взех ваучер преди дни / час преди да изтече предишната оферта/, пратих мейл до издателството / както пише в офертата/ и още чакам картите. Чудя се дали да позвъня в издателството. На сайта никъде не пише в какъв срок ще бъде доставена поръчката  Confused.
  Иначе последният ми ваучер беше за кола маска по тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2597 .Обадих се по тел. да си запиша час. Жената беше много любезна и всичко уж беше наред. След 2 дни отидох точно в уговорения час, но намерих салона заключен. Почаках няколко минути и звъннах на дамата. За моя изненада тя каза, че е на обяд, но веднага щяла да хване такси и да дойде до 15 мин. Като дойде се оказа, че изобщо нямам записан час  Rolling Eyes. После включи машината да загрее, а за капак последва реакцията: О, ама вие сте с ваучер!  Rolling Eyes. Добре, че живея наблизо та си отидох, хапнах и се върнах за процедурата. Общо взето ме претупа - имах много останали косъмчета, които се наложи после да махна в къщи с епилатора  Rolling Eyes.
  И едно оплакване от Кимберлит Бюти. Последният път когато ходих ме изгориха под мишниците с колата  Confused. Наложи се да се мажа с дефламол няколко дни и болеше ужасно.

В салон "Роксана" и аз съм ходила 3 пъти във време,в което би трябвало да е отворено, но съм намирала бележка на вратата,че студиото няма да работи.. Доста е неприятно, въпреки че и аз съм в района.

Твърде неприятно е това, което споделяте - аз си уговорих час за понеделник дано не съм и аз сред излъганите ...  Twisted Evil а най-лошото е, че Групово изобщо не реагират на оплаквания  Tired нали опитах за другия ми провален ваучер.

# 279
  • София
Днес съм на кола маска в Miss Beauty. Дано да мине безпроблемно!

Върнах се. Wink  Козметичката е сръчна, работи бързо, нямам забележки към кола-маската. Хигиената не е на висота- като цяло салончето прави мърляво впечатление, леглото беше покрито с хавлия. Все пак, преди да легна, жената ми подложи малко чаршафче за еднократна употреба. Давам оценка 8/10 заради хигиената. Бих отишла отново заради изгодната цена и добрата работа на козметичката, но не препоръчвам на жени, които ще отидат за първи път или по принцип се притесняват от процедурата. Naughty Козметичката не е груба, но...да кажем леко безцеремонна. Работи, без особено да я е грижа за комфорта на клиентката. За мен не беше проблем, но ако отивах за първи път, определено щях да се притесня и нямаше да ми е приятно.

benighted, радвам се, че си получи картите. Simple Smile

# 280
  • София
Момичета,имам ваучер за тази оферта,който няма да мога да използвам:(
Някой ,ако има интерес,преотстъпвам срещу 10 лв
Имам даже и записан час за 11 май-16 ч.,който може и да се отмени и заяви нов,разбира се
http://www.napolovina.com/offer.php?id=1467

# 281
Момичета, видях, че отново има пуснати оферти от "салон" New Vision до Министерство на земеделието за подстригване и маникюр. Който се интересува може да се върне назад в моите мнения, за да прочете, но аз там не бих отишла повторно дори те да ми плащат. Мърлява работа!!!

# 282
Момичета, видях, че отново има пуснати оферти от "салон" New Vision до Министерство на земеделието за подстригване и маникюр. Който се интересува може да се върне назад в моите мнения, за да прочете, но аз там не бих отишла повторно дори те да ми плащат. Мърлява работа!!!
E, тези пък искат последния час да е записан най-малко 15 дни преди приключването на офертата. Яко! С мисъл за "удобството" на клиента още при оферирането на услугата.

# 283
Друг е въпросът, аджеба по-точно как ще си запиша този час ако си купя ваучер последния ден?
Верно много "яко", ама те са някакви сбъркани лелки, та не се учудвам.

# 284
  • София
Хора, запазих си ваучери за ей тези шишчета/пържоли. То ясно, че няма да очаквам да са кой знае какво за тази цена, ама за всеки случай да попитам дали пък някой не е ходил в това Балито и дали няма да сподели впечатления...

Общи условия

Активация на акаунт