Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 288
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хора, запазих си ваучери за ей тези шишчета/пържоли. То ясно, че няма да очаквам да са кой знае какво за тази цена, ама за всеки случай да попитам дали пък някой не е ходил в това Балито и дали няма да сподели впечатления...

Ако пуснеш търсачката ще се покажат цял куп мнения. Преди 3-4 месеца беше хит.  Laughing  Малко и приятно ресторантче, но ако го улучиш в спокойни часове. Както бяха продали стотици ваучери + постоянната им квартална клиентела, беше препълнено и "рай за пушачите". Можеше да се влезе само с резервация. Самите пържоли бяха хубави. Домашните картофки не много като количество. Шишчетата - малко сухи. Пиците и спагетите също бяха средна работа, но за парите си - добре. Лошото е, че пак са продали близо 700 ваучера, а преди няколко дни видях и офертата им за пици и спагети и сигурно и там има още толкова продадени. Пак ще е препълнено.

# 286
  • София
Хора, запазих си ваучери за ей тези шишчета/пържоли. То ясно, че няма да очаквам да са кой знае какво за тази цена, ама за всеки случай да попитам дали пък някой не е ходил в това Балито и дали няма да сподели впечатления...

Ако пуснеш търсачката ще се покажат цял куп мнения. Преди 3-4 месеца беше хит.  Laughing  Малко и приятно ресторантче, но ако го улучиш в спокойни часове. Както бяха продали стотици ваучери + постоянната им квартална клиентела, беше препълнено и "рай за пушачите". Можеше да се влезе само с резервация. Самите пържоли бяха хубави. Домашните картофки не много като количество. Шишчетата - малко сухи. Пиците и спагетите също бяха средна работа, но за парите си - добре. Лошото е, че пак са продали близо 700 ваучера, а преди няколко дни видях и офертата им за пици и спагети и сигурно и там има още толкова продадени. Пак ще е препълнено.
Взех ваучери за пици оттам и решихме на 1.май да отидем да хапнем. Каква беше изненадата ни, когато в 18.30 намерихме заключени врати  и нищо не даваше признаци на живот. Имаше табела с работно време, на която не пишеше, че има почивни дни. Чудя се как ресторант може да има почивен ден и то точно, когато хората са свободни и си търсят къде да седнат и да похарчат пари. А и защо търсят повече клиенти с ваучери, като искат да си почиват?  newsm78 Thinking

# 287
  • София
  Има ли някой, който да е ползвал услугите на салон Арис в Бъкстон?http://grabo.bg/sofia/protzeduri-s-tzelutron-plius-izgotviane-na … 20364877/?dc=6597

# 288
  • София
july1993, на предишните ваучери пишеше, че не важат в неделя и на официални празници, а в делнични дни са след 15 часа. Много е неудобно. Явно разчитат на обядващите служители в района. По тази причина много от малките ресторантчета в центъра почиват в събота и неделя. Като се добави това, че вечер не може да се диша от цигарен дим, а в събота отново е препълнено както с "ваучери", така и с някой банкет (3 пъти се случи да има), едва успяхме да ги използваме. А бях купила и от двата вида ваучери, и не само за нас, а и за децата, които отказаха да дойдат и се наложи да ходим няколко пъти. Хубавото сега е, че са отворили градината. Ние ходихме януари-февруари в снеговете и нямахме избор. С други думи от реклама се получава антиреклама. И то не заради лошо обслужване, а заради неправилно сметнати бройки на ваучерите. Ако бяха сложили някакъв лимит и обстановката е по-спокойна, каквато се предполага, че е в едно малко семейно ресторанче, със сигурност щяха да имат повече успех.

п.п. Погледнах сегашната оферта. Все още са същите ограничения в работното време, а явно не са си направили труда да поправят всичко и пише, че не важи на 8 декември.  hahaha

# 289
Момичета, отдавна ви следя. Информацията тук е много полезна. Благодаря ви Wink)))
Включвам се но за съжаление не за да се похваля. Запазих ваучер за подстригване при Капанов http://grabo.bg/sofia/podstrigvane-i-pricheska-v-saloni-stilist-kapanov-0h6gg. Чувала съм за салона на Ботев и избрах да посетя него, въпреки добрите отзиви за останалите от веригата. В деня в който платих ваучера ми запазиха и час. Признавам си че явно съм очаквала много. Ако е много да си по- любезен, организиран и с повече желание за работа с хората, които могат да ти станат бъдещи клиенти. Отидох и след около десет минути, като спря да говори по телефона, една жена реши да ме пита за какво точно чакам. В този момент се разбра че всъщност записан час нямам. Бях се обадила само преди час, а тя дори не помнеше. Не искам да си представям какво щеше да е ако бях го уговорила преди седмица. Припомних и че съм с ваучер. Започнаха да се суетят кой да ме вземе при положение че очевидно нямаха в момента клиенти а и нямаха записани часове. Извикаха фризьор,и го попитаха "Ти работиш ли с такива? ". След отказа честно да ви кажа вече се чудех какво правя там. Пожелах да си запиша нов час за друг ден, но точно навиха едно момиче да ме вземе. Въпреки че във ваучера не беше упомената. Тя от своя страна накара друго момче да ме измие. При въпроса каква марка са шампоана и маската ми отговориха "Професионални са". Имах желание да се подстрижа различно, но честно казано не ми се рискуваше. Подстригването не беше повече от 10 минути. Придружено с обяснение че дългата ми и права коса не е актуална без модерните сега етажи и че няма как да имам обем в моя случай. Друго момче ме изсуши без никакви предпазни за косата продукти. Излишно е да казвам за парата  и че миришеше доста на изгоряло. Да имам изравнена коса и прав сешоар, но не и усещането че съм доволна. Нито че това е моят салон. Почувствах отегчението, незаинтересоваността дали ще се върна отново, дори и не желание за работа. Все едно съм им на гости и на сила и за без пари ги карам да правят нещо за което нямат желание. Така не се печелят клиенти. Няма да отида пак там дори и с ваучер.

# 290
  • София
Здравейте и то мен! Аз искам да споделя възмущението си от Салон за красота Ани в Лагера на ул.Кюстенджа 17...Тъй като писах до сайта, от който си взех ваучерите с молба да ми върнат парите за втория ваучер, те, слава богу, откликнаха и влязоха в положение, направо ще копирам това, което им писах, за да добиете представа за какво иде реч и в никакъв случай да не стъпвате там!!!-
 Първо, часът ми беше за 12.00, при което дойде още едно момиче за 12 ч (за масаж)-имайте предвид, че в помещението работеше само въпросната жена (не знам дали е собственичка, но така си мисля), чакахме и двете с момичето до 12.20- онази каза, че се била успала, при което аз попитах как така ни е записала за един и същи час, а госпожата отговори точно следното: " Е вие за епилацията нали сте за 10 мин, другото момиче ще изчака", при което ми призля, защото една нормална фотоепилация на крака и интим е около час и нещо...На момичето с масаж също не му стана много приятно...Вкара ме зад една завеса, която не се затваряше изцяло, така че който седеше в "чакалнята", спокойно можеше да вижда как се разчеквам...За условията там да не говорим-кушетка, разхвърляни боклуци навсякъде, дрехите ми ги хвърли на една найлонова торбичка на пода, тъй като нямаше такива екстри като закачалки...Неща като предпазни очила и контактен гел не бяха се докосвали дори до съзнанието на "козметичката", краката ми светна за около 20 пъти само там,където тя прецени, което отне към 5 мин, пълния интим се оказа празен Simple Smile- не включваше нищо освен 4-5 щраквания отпред с развалената й машинка- тъй като е за домашна употреба- Ремингтън- знам я, защото смятах да си вземам такава, явно се беше претоварила и бе необходимо да я включва и изключва на всеки няколко секунди, за да заработи отново...След максимум 15 мин излязох, при което видях, че освен момичето след мен имаше още едно...между другото на витрината пишеше- фризьорски услуги, маникюр, масаж и т.н., но нямаше нищо такова вътре, само няколко стола, бюро, списания за хората, отегчили се от чакане (явно не е рядко явление)...така че според мен тази жена е измамница- не може да имаш квалификацията за толкова много дейности! Пък и оборудване да ти липсва.  #Cussing out

# 291
  • София
Да похваля салон Фиоре в Изток.
Бях днес там на педикюр. Момичето много се постара, работеше внимателно, доволна съм.
Сега краката ми са сякаш по-леки.
Ако пак пуснат ваучери ще си купя, препоръчвам го.

# 292
За пореден път много ,много доволни от ресторант "Тино" на  "Патриарх Евтимий "мисля ....Храна,обстановка ,обслужване на ниво..Ходила съм и без ваучер -няма разлика в отношението;)

# 293
  • София
Момичета, отдавна ви следя. Информацията тук е много полезна. Благодаря ви Wink)))
Включвам се но за съжаление не за да се похваля. Запазих ваучер за подстригване при Капанов http://grabo.bg/sofia/podstrigvane-i-pricheska-v-saloni-stilist-kapanov-0h6gg. Чувала съм за салона на Ботев и избрах да посетя него, въпреки добрите отзиви за останалите от веригата. В деня в който платих ваучера ми запазиха и час.
  Аз ходих в салона на Ботев,но си доплатих да ме подстригва Капанов.Много доволна останах,но явно той като е там и е друго отношението.

# 294
  • Sofia
Искам да похваля салон Каприз - много мили, подстрига ме момичето чудесно. Дано пак да има ваучери за там   bouquet

# 295
  • София
леле колко сте изписали....

# 296
Здравейте, момичета, и честит празник!

Напоследък има страшно много оферти от Афинити Вижън за почистване на лице. Пуснах търсачката, но намерих само едно запитване от Ragga, за съжаление без отговор. И няколко не много добри мнения за плитките там. В Google има десетки оферти от тях в почти всички съществуващи сайтове за колективно пазаруване, което малко ме притеснява. А ми е много удобно като място и бих искала да опитам, но не на всяка цена...
Много се надявам някой от вас да е ходил при козметичката там и да сподели мнение за
МИКРОДЕРМАБРАЗИО,ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО С УЛТРАЗВУК И ПОДМЛАДЯВАЩА УЛТРАЗВУКОВА ТЕРАПИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
Това е една от текущите оферти, но има десетки такива подобни.
Благодаря много

# 297
Здравейте, момичета, и честит празник!

Напоследък има страшно много оферти от Афинити Вижън за почистване на лице. Пуснах търсачката, но намерих само едно запитване от Ragga, за съжаление без отговор. И няколко не много добри мнения за плитките там. В Google има десетки оферти от тях в почти всички съществуващи сайтове за колективно пазаруване, което малко ме притеснява. А ми е много удобно като място и бих искала да опитам, но не на всяка цена...
Много се надявам някой от вас да е ходил при козметичката там и да сподели мнение за
МИКРОДЕРМАБРАЗИО,ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО С УЛТРАЗВУК И ПОДМЛАДЯВАЩА УЛТРАЗВУКОВА ТЕРАПИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
Това е една от текущите оферти, но има десетки такива подобни.
Благодаря много

Аз ходих там преди около два месеца и останах доволна.Процедурата пак беше с ултразвук и някакви маски(вече не помня какво точно).Мадамата е мила и работи добре а самите процедури не изискват някакъв мн.специален метод и умение като механично почистване на лице например,където е мн.важно кой и как ше го направи.
Кожата ти после е много хубава и гладка Peace
Отивай да се разкрасяваш Laughing

# 298
Аз имам питане относно  перманентен грим на вежди в салон Сиси Стил.И преди са имали оферти и много ще се радвам ако някой се е възползвал и сподели,че ми е спешно.Мерси  bouquet

# 299
Благодаря много,  LAY-D   Simple Smile  Хубав ден и успех с перманентния грим

Общи условия

Активация на акаунт