Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 529
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
  • София-Младост
някой да е срещал отзиви за това чудо http://napolovina.com/offer.php?id=1787 винаги съм скептична като стане дума за уреди тип Телешоп, но все пак  newsm78
И каква е разликата м/у това нещо и обикновенна гиричка, че не можах да разбера?

# 361
  • София
Отзив за безиглена кислородна мезотерапия в Алма Морел - процедурата ми прави собственичката /не зная дали има и друга козметичка в салона/ - много приятна жена, но беше изключително заета да разказва за семейните си проблеми на приятелка, чиято процедура течеше успоредно с моята. Едва-едва ми махна грима, а самата процедура ми се стори изключително разочароваща - на два пъти ме намаза с нещо, с което стоях известно време, след което ми пръсна  тук-там по лицето кислород, намаза ме с финалния крем и това беше. Предложи ми намаление за бъдещи посещения, но едва ли ще отида пак.

# 362
някой да е срещал отзиви за това чудо http://napolovina.com/offer.php?id=1787 винаги съм скептична като стане дума за уреди тип Телешоп, но все пак  newsm78
И каква е разликата м/у това нещо и обикновенна гиричка, че не можах да разбера?

И аз доста му се чудих - но има разлика. По оста му между двата края на гиричката има нещо като пружина, явно от тук идва името му, защото според мен създава нещо като инерция и работейки с него трябва освен собственото му тегло ( на самия уред) да преодоляваш и силата на инерцията и от там идва допълнителното натоварване - в смисъл това е логично.
Но дали е наистина ефективно, че тези усмихнати американски реклами с безумните призиви "само тук" и "само сега" и "на тази фантастична цена" .... честно казано ме потрисат и съм готова по-скоро да пропусна някоя и друга полза ....  ooooh! Tired Twisted Evil вместо да се набутам за пореден път с поредната глупост.

# 363
Аз не мога да се въздържа и да не се оплача от фирма Анети 7. Закупих ваучер за почистване на дома на стойност 50 лв. Понеже, имам усложнения с бременността си, реших, че ще ми е супер, някой да дойде да почисти прозорците вместо мен, понеже на мен и без това не ми позволяват да се движа толкова.
Чаках за час месец и 10 дена след закупуването на ваучера, но ето, че днес, след цялото това чакане, те дойдоха и от 9 и 15 до 10 и 45, бяха приключили. Вярно че, бяха 4 жени, но повярвайте в апартамент 100 кв.м. , те по-скоро се блъскаха, отколкото да си помагат.
Аз имах точно 3 молби - прозорците, дограмата и банята ( всичко друго си ми е в ред).
Резултата за толкова време може да ви е ясен. Първо ми се размърмориха ( и не преувеличавам с израза си), защо не съм си свалила пердетата и защо не съм разместила. Не им беше работа да им обяснявам защо, а и пердета се дърпат и готово..
Няма нужда да обяснявам, че за мен е безмислено да се обаждам на управителката да и се оплаквам, след като тя самата изпраща такива хора, нито пък имам желанието да ги допускам отново в дома си. Имам си снимка, която да ви покажа, колко добре изглежда след това. Жалко, че ъглите на прозорците не се виждат на снимка, нито банята на която измиха само пода, та снимах дограмата.

# 364
Здравейте. Тези, които прочетат това и имат детски пег перего акумулаторни колички в къщи и биха искали да ги продадат да се свържат с мен непременно.

Аз търся по- специално на Пег Перего- джипчето барби, коуто е 6 волтово.

Или някакво момичешко моторче- но да става и за по- малките, но пак само на пег перего като например- Raider Princess.

Може и момичешкото бъги поларис 400 на пег перего.

Ако имате някакво друго малко моторче на Пег Перего за момченца- пак ми пишете.

Или въобще каквато и акумулаторна количка или джипче на Пег Перего да ви се намират в къщи- пишете ми.

# 365
  • София
Отзив за безиглена кислородна мезотерапия в Алма Морел - процедурата ми прави собственичката /не зная дали има и друга козметичка в салона/ - много приятна жена, но беше изключително заета да разказва за семейните си проблеми на приятелка, чиято процедура течеше успоредно с моята. Едва-едва ми махна грима, а самата процедура ми се стори изключително разочароваща - на два пъти ме намаза с нещо, с което стоях известно време, след което ми пръсна  тук-там по лицето кислород, намаза ме с финалния крем и това беше. Предложи ми намаление за бъдещи посещения, но едва ли ще отида пак.
Reiny Heart Eyes процедурата при мен протече по аналогично разочароващ начин.  Naughty

# 366
Моля някой ако има отзиви за това студио да сподели:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=3049&refid=23574&webid=67

# 367

Мурите е новото име на White Fir Valley, за него имаше добри отзиви, и двете са насред полето, доколкото се ориентирам.

Аз бих заложила на това
http://grupo.bg/sofia-oferta-majski-praznici-dvama-hotelski-komp … ezidens-samo-2129
защото е АПАРТхотел. То и Мурите май е апарт, но в описанието Грабо говорят за "стаи"

Не съм ходила в нито един от двата, аз бих избрала Пирин, но вече организирах следващите майски празници.

ПС Мен Грабо ме дразнят, че таксуват децата от 5 г. нагоре, имам чуството, че те дават този акъл на хотелите, но нищо де, Драги Български Хотелиери, таксувайте както си желаете, вашите турски колеги до 12 г. допускат децата безплатно  Laughing

# 368
Момичета, някой да е ползвал услугите на салон Hathor на Цар Самуил? Чудя се на тази оферта:
http://napolovina.com/offer.php?id=1791
Правих балеаж на др. място, но изобщо не съм доволна от резултата, та май ще повтарям. Но умувам къде.

# 369
Здравейте,

Имахме ваучер за тази оферта - да кажа, че сме доволни, за около 40 мин изчистиха колата при това много хубаво, а и хората бяха мили. Simple Smile

# 370
Аз ходих-от подстригването съм доволна,ама  балеажа нещо не ми личи newsm78

# 371
Аз ходих-от подстригването съм доволна,ама  балеажа нещо не ми личи newsm78
В смисъл - не ти личат кичурите ли? Това е по-скоро добре според мен...Нещо повече ще напишеш ли, че и аз си взех ваучер....

# 372
  • София
Reiny Heart Eyes процедурата при мен протече по аналогично разочароващ начин.  Naughty

Ахааа, значи това си е стандартната процедура. Бях решила, че дамата е фрустрирана от усложнена семейна обстановка и затова ме е претупала.  Laughing

Кашмир, тези дни си мислех за теб. Heart Eyes Hug

# 373
# 374
  • София
Здравейте, случайно попаднах на темичката и ми се струва доста полезна. Все гледам офертите за лазерна- и фотоепилация, но нямам опит в областта. Ще съм благодарна на коментар по въпроса или препоръка на тествана оферта. ( признавам си, че не съм изчела темата и ако сте коментирали питаното моля за извинение, ако е възможно само ми отбележете, че е така и ще се върна назад)   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт