Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 319
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Sash, така ли? Еее не съм знаела! Значи още повече бих им се доверявала и за напред! Simple Smile

А да попитам защо всички оферти, които има в момента за почивки в чужбинско са за май и юни? По принцип ли няма за натоварения сезон юли/август или просто трябва да стане юни месец, че да започнат да излизат и такива оферти???  newsm78

# 571
Ако въпросът е пак за Гърция, просто там не се живее от жега през активния сезон. Simple Smile Затова пък май/юни + септември е чудесно. Simple Smile

# 572
  • София
Може ли някой, който е посещавал Алфамедика да сподели как да открия салона? Мерси!  bouquet

# 573
Меичка, да де, но все пак повечето хора взимат отпуск точно тогава, би трябвало да има, пък всеки да си преценява.  Thinking

Все пак отново да питам - наистина ли няма оферти по това време за чужбинско? Гърция, Турция? newsm78

# 574
  • София
Е, хайде де, никой ли не се е подстригвал при тази Диди, сега през почивните дни само за почивки пишете, дайте отзив за фризьорката  Laughing

http://superdeal.bg/offers/Boyadisvane-s-boya-na-klienta-podstri … i-na-pl-Slaveikov

# 575
Здравейте, имате ли отзиви за салон Енигма? Има добра оферта за маникюр и педикюр, която скоро изтича.  bouquet

http://grabo.bg/dizainerski-stil-s-opi-na-noktite-vi-manikiur-pe … -pedikiur-09tqd3f

# 576
  • София
Все пак отново да питам - наистина ли няма оферти по това време за чужбинско? Гърция, Турция? newsm78

Ами нямат нужда от попълване на места по това време. Всичко е пълно. Надникни в гръцката тема и ще видиш. Резервации за юли и август се правят от януари-февруари.  Laughing Докато май не става за плаж (водата е студена), юни - горе-долу и по този начин си попълват местата. За мен най-доброто време е през септември, когато все още морето е топло, но вече е нисък сезон и могат да се намерят малко по-евтини оферти. Ако пуснат нещо за активния сезон, ще е в последния момент.

# 577
Здравейте, имам въпрос, надявам се по-опитните в този вид пазаруване да кажат. При ваучер за заведение, нормално ли е още при резервацията по телефона за следващия ден, ваучера да се маркира като използван? Преди деня, в който се отива в заведението да се консумира.

# 578
  • София
Здравейте, имам въпрос, надявам се по-опитните в този вид пазаруване да кажат. При ваучер за заведение, нормално ли е още при резервацията по телефона за следващия ден, ваучера да се маркира като използван? Преди деня, в който се отива в заведението да се консумира.
Да не би да изтича офертата? На мен не ми се е случвало. По-скоро обратния вариант. Бях взела ваучер за фотокнига, взех си я април месец, още стои като неизползван.  Crazy

# 579
Да не би да изтича офертата? На мен не ми се е случвало. По-скоро обратния вариант. Бях взела ваучер за фотокнига, взех си я април месец, още стои като неизползван.  Crazy

Не, офертата не изтича, само сме направили резервацията по телефона и по време на разговора от ресторанта маркираха ваучерът като използван. Момичето по телефона беше много мило. Не сме взимали ваучер преди. Дали това е обичайна практика, проблем ли ще е като отидем и ваучера е маркиран вече? от грабо е.

# 580
  • София

Не, офертата не изтича, само сме направили резервацията по телефона и по време на разговора от ресторанта маркираха ваучерът като използван. Момичето по телефона беше много мило. Не сме взимали ваучер преди. Дали това е обичайна практика, проблем ли ще е като отидем и ваучера е маркиран вече? от грабо е.

Досега никога не са ми искали номер на ваучер при резервация. Казвам само, че сме с ваучери и име. При сядането на масата давам ваучера. И днес използвах един, купен от Грабо и като се прибрахме имах съобщение, че е маркиран и анкета дали съм доволна. Дано нямате проблем!

# 581
  • София
На мен са ми искали на няколко пъти и не съм имала проблеми.

# 582
Благодаря на всички   bouquet Дано няма проблем, а ако има, ще докладвам.

# 583
Според мен проблема с цените идва от самите фирми, които предлагат услугата. Не може през даден сайт за гр. пазаруване да намалят цената, и като видят, че на нея върви и имат печалба, да си оставят цената такава и след изтичане на офертата.

Според мен ние се доверяваме на сайтовете за "колективно" пазаруване,защото на тях плащаме парите си.

Между другото има нещо съмнително и в това как се покри сделката на Грабо за - Малдивите.Simple Smile няма осъдени за сега Simple Smile няма влезнала в сила присъда .... и до колкото четох по форуми Грабо са въстановили само парите платени при тях ... а не при измамника тоест 1/20 част от сумите с които запалиха хората.

# 584
http://www.procent.bg/разгледай/Петдневна-занималня-за-деца-само-само-за-35-лв-от-детски-център-JULILAND.html
Аз взех този ваучер, но не знам кога ще имаме възможност да го използваме.

Общи условия

Активация на акаунт