90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Оправяйсе мила Hug

Дробчетата ми станаха чудесни, направих ги на фурна с тиквичка, гъби, зелен лук, морков и печен пипер.
За утре направих булгур със зеленчуци, че да има за обяд наготвено  chef

# 151
  • Пловдив
Днес ми е първи плодов.
Деня мина с 3 ябълки,1 краставица,100г сурови бадеми и 1 кафе.
Да видим утре кантара колко ще благоволи да отчете за 4 дена.
За себе си разбрах,че от ориз качвам.След белтъчния ден бях -700г,а след бобов бях качила 400г при положение,че обяда и вечерята ми бяха кафяв ориз със зеленчуци.След въглехидратен бях -300г,да видим утре колко ще са.До тук затвърдени свалени кг са 0,600г.Другия път на бобов няма да ям ориз.

# 152
Здравейте момичета,
Вчера бях въглехидратен: З-ябълка и кафе; О-спагети с малко лютеница; В-парче козунак /колкото мъфинче/, 3 бисквити Мираж и лентичка черен шоколад.
Днес съм първи плодов: З-кафе и ябълка; О-краставица; банан. Към 16:30 ядох морков и още един банан. В-краставица.
Имам проблем с водата-изобщо не ми се пие. Но като си сипя в шише по-бързо я изпивам отколкото като е в чаша. Ще се пие насила в началото явно.

# 153
Днес и на мен ми беше 1ви плодов.
Моят ден мина с 1 ябълка, 2 банана, домат, краставица и малко сини сливи и една огромна разходка с количката и бебка Simple Smile Да видим утре колко ли ще са минусите.

# 154
Здравейте момичета.
Записвам се в новата тема,че ви изпуснах.
Аз съм в почивка,та затова по-рядко се включвам.

# 155
Така... тази вечер смесено и утре въпреки наготвените неща на фреш  smile3513 Че да не му изпусна края! Sunglasses Laughing
А за готвенето и режима е вярно. Мъжът ми почти всяка вечер си пече пържоли, а аз кога на плодов, кога на воден и т.н. Отделно и на децата сипвам, но ..... като се хванеш веднъж на хорото, играеш го докрай! tooth
Лоренка, бързо възстановяване!

# 156
Здравейте момичета! Преди година бях отново в тази тема, но с друг ник. Тогава изкарах един месец на диетата и наистина имаше ефект. Сега съм решена да я изкарам до края, затова си направих нова регистрация и почвам и аз да пиша в темата, така може би ще съм по-сериозна и ще успея да изкарам всичките 90 дни, благодарение на форума и комуникацията ми с вас. Пожелавам ви много минуси и след време ще се радвам да кача снимки, с които да мога да се похваля от постигнатите резултати - преди и след Simple Smile  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 157
Добър вечер  bouquet
Отчитам бобов:
з - банан и кафе
о - ориз с лапад на фурна и салата домати и краставици
в - купичка супа от оранжева леща и салата от зеле и моркови
Вода поне 1.5л., но може и към 2л. да са станали вече.
Първото мерене ще е след първия плодов, а после смятам да се меря на всеки две четворки.

lorenka, скорошно оздравяване ти пожелавам! Peace

Лека нощ и доволни усмивки след утрешното мерене на всички!  bouquet

# 158
  • Sofia
Кой питаше днес за студа? Ееееейййй такъв студ като тая вечер не ми се е случвал никога. След секциото не ми е било толкова студено. Вярно, че и времето не е много топло, ама май не е от това. Мъжът ми и децата, гледам по тениски се моткат, а аз с три ката жилетки си изпотроших пломбите от тракане на зъби. Ръцете и краката са ми тъмнолилави.  Mr. Green Комбинацията плодов ден с белтъчна вечеря явно е за юлските жеги подходяща само. Дано поне има ефект утре на кантара.   cold cold cold

# 159
Здравейте, да ви кажа аз преди като карах диетата и се чудех защо след белтъчен като ям кисело мляко и краставица съм с 0,5кг по-вече, да ви кажа разбрах отговора когато си направих VEGA тест, това е тест за поносимост към храните, и се оказа че проблема е краставицата.
Дано ви е от полза!
Поздрави!

# 160
Добро утро!
От днес сериозно се захващам с режима,че последните ми опити свършваха още на втория ден,а килцата вече са много Hug
И така ден първи:
з-кафе(изпито)и вода след малко към 7:30 една голяма ябълка
о-пил.филе на скара и краставица(приготвено в кутиики за работа)
в-същото като обяда,но едвали ще е половината newsm78
и много вода(с това поне нямам проблем пия над 3литра)
На вас пожелавам хубав ден,а на себе си инат! Heart Eyes

# 161
Добро утро фиданки  Flutter Вчера въглехидратен - 100 гр  Rolling Eyes Днес плодов на фрешове заради  луната , дано има ефект  Praynig Лек ден на всички  Hug

# 162
Добро утро фиданки Party
И аз се записвам - 100 след вчерашната леща и вечерята от белтъчини. Понее няма + За сега проучването показва, че не е хубаво да ям варива Blush
Днес ще направо плодов обяд заради луната, ако мога и вечеря- а ако не кофичка мляко. Crossing Arms

# 163
Добро утро и от мен. По едно кафе ? Shocked
Днес на фрешове.Успех на всички!

# 164
  • София
Добро утро!

Змийке, добре ми идва кафето, благодаря   bouquet

Сави, не си била само ти снощи. Умрях от студ, та накрая напълних бутилка с вряла вода и с нея под юргана.  Mr. Green

След ориза и 10 километра на велото - минус 100 грама.  Joy Явно на кантарев му е било скучно през почивката, та сега почна с игрите   girluu

За днес закуската - 2 ябълки. Обядът ще е хляб с нещо. Вечерята съм я планувала торта.

Общи условия

Активация на акаунт