90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 218
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Вярно е, че става с воля и мерак, но на мен няколко пъти ми се случи да опитам от храната, която готвя за детето. Ей, така, докато се готви го пробвам дали е готово, има ли нужда от сол и после чак се осъзнах, че не трябва.

# 136
  • Mars Hotel
Е, нищо де, с времето се свиква. Скоро няма да опитваш.  Grinning
И аз за малко да се омажа на втория ден от диетата, когато детето ми даде да й държа чашата с айряна и аз съвсем несъзнателно дръпнах един гълток от него. В момента в който го вкусих, тичах на мивката да плюя, че даже и зъбите и езика си мих, че да не е попаднало нещо в стомаха случайно.  Joy
Но това беше втори ден от диетата все пак и бях параноясала какво може да стане, ако сбъркам.

# 137
Записвам се да ви следя само  Sad

Снощи дигнах 40 градуса т. и бях много зле,днес бях на лекар и се оказа чревна инфекция изписа ми хапчета и ми каза да спра диетата докато не се оправя .Не знам какво да правя сега чудя се  Whistling Crossing Arms

# 138
  • В царството на мечтите
Мерси! Hug
Аз зарибих освен мъжа си и 2 колеги. Сега хем през деня на обяд си имам компания, която яде същото като мен, хем вечер с мъжлето си диетуваме Grinning
[/qu
Това е супер и ние сме така и може би за това се получава, иначе не става единият да яде пължоли , другият само плодове, това е начинът и двамата!
Няма никакъв проблем и да не е. Готвя му и аз си ям плодовете без проблеми, че и на малчо готвя и храня

# 139
  • Варна
Лоренка, много неприятно! Дано бързо се оправиш Praynig. На какво се дължи тази инфекция?
Какво трябва да ядеш сега, казаха ли нещо препоръчително?

Днес ми е все така замаяно, пфуу. Дали и това облачно време не ми влияе ooooh!
За обяд ядох таратор и два триъгълника топено сирене. Сега пия кафенце, и към 19.30 мисля да вечерям дробчета на тиган със зеленчуци и спаначена салата с краставица  chef

# 140
Moмичета,
какво правите като ви прималее? Днес съм на варива, но преди малко ми призля - първо ми стана адски топло, после ми се разтрепераха крайниците както става при хипоглекимия, накрая ме обля студена пот.
Вода съм пила 1.5л, може и два дори.

# 141
  • София
Moмичета,
какво правите като ви прималее? Днес съм на варива, но преди малко ми призля - първо ми стана адски топло, после ми се разтрепераха крайниците както става при хипоглекимия, накрая ме обля студена пот.
Вода съм пила 1.5л, може и два дори.

Вечеряй.

Аз току що си приключих с храненията за деня.

З - 2 круши и кафе
о - ориз с гъби и грах и 1 краставица
в - ориз с гъби и грах и 2 домата

# 142
И Аз току що хапнах. Днес бях с някакво ужасно ниско кръвно и следовАТелно бях по- гладна. Занимавах се с един познат по счетоводство( и за жалост ще трябва да се мъча САМА) та не пих и кафе. Ето и отчета
з- 1 и 1/2 ябълка(малки бяха)
0- цяла купичка леща(с повечко зрънца)+ салата от 1/2 краставица и домат
в- 1/2 кофичка кисело мляко с няколко хапки краставица, обаче ми дойде малко и реших да си изям другата половина домат с малко сирене.
Утре ми се иска да направя плодов заради луната ама ще видим.

ето нещо да се посмеете
Цитат
А бе то сметаната да не би да е животинска Simple Smile Живо растение си е Simple Smile Тъй че даже и за плодов става Grinning

# 143
Лоренка, много неприятно! Дано бързо се оправиш Praynig. На какво се дължи тази инфекция?
Какво трябва да ядеш сега, казаха ли нещо препоръчително?

Днес ми е все така замаяно, пфуу. Дали и това облачно време не ми влияе ooooh!
За обяд ядох таратор и два триъгълника топено сирене. Сега пия кафенце, и към 19.30 мисля да вечерям дробчета на тиган със зеленчуци и спаначена салата с краставица  chef

Солети,препечени филии ,варен ориз еи такива работи.Било някакъв нов вирос повръщане,температура,диария... Не се ли излекувал преминавал в плеумония  ooooh!

# 144
  • По света и в нас.
Два дена не съм влизала и вече има нова тема.
Лоренка,бързо оздравяване.
И аз се чувствам подута,снощи вчерята ми беше по късно от обикновено.Утре ще съм на плодове дано плондира се спука Praynigче ще пръсна.

# 145
Здравейте Simple Smile
След 12 дневно лутане на кантара надолу-нагоре,
мога да се похваля с -1600 за три дни
Забелязах, че след белтъчен свалям най-лесно
Днес ям чушки с ориз, гъби с ориз
и картофени кюфтета запечени на фурна
В Лидъла повече няма да влизам, пълнозърнестите им багети са супер Crazy
Продължавам с лененото семе, само, че го поръсвам сутрин върху плодовете които консумирам

# 146
  • Sofia
Лоренка, ако повръщаш и/или имаш арзстройство най-добре ден-два нищо да не ядеш (доколкото можеш разбира се). Ако съвсем прериташ от глад хапвай по малко варен ориз или варени картофи или препечн хляб и солети. Пак можеш да си ги ядеш разделно, нищо кой знае какво няма да й стане на диетата. После ще си продължиш. Пий шипков чай и кола лайт (не е режимно, но е вълшебно лекарство за стомашно-чревни неразположения. И се оправяй бързо.  Hug
От моя почивно-плодов ден нищо не излезе.  Embarassed Изкарах до 18ч. на плодове и малко бадеми и не издържах - изядох 1 кисело мляко и 1 кренвирш.  Rolling Eyes Ама карай, каквото такова.

# 147
Е,как бе, става ти да си ръпаш моркова, мъжа и детето си ядат нормално. Даже ти им готвиш!
Казва се воля!  Grinning

С мерак  Joy
Напълно подкрепям Нана!  HugПонякога готвя по 2 неща, но напоследък се опитвам да убедя останалите, че режимните ми храни съвсем не са вредни или безвкусни Laughing и номера ми определено минава. Днес съм на варива и всички заедно ядем ориз с тиквички и/или картофена салатка! Няма оплаквания засега  Laughing

# 148
  • София
Аз никога пък не съм опитвала като готвя. През целия си живот си готвя така, без да опитвам. Знам на кой съд колко да сложа и досега за толкова години семеен живот не съм имала оплаквания.
Колкото до съобразяването - машинистът едва днес се усети, че вчера ядох белтъчини, днес ориз и подозрително сбърчи вежди  Mr. Green Ма никой го не пита де  hahaha

# 149
Благодаря за подкрепата ,днес съм на солети и 2 препечени филии но всичко отиде в ВЦ-то  Sick
Това за колата лайт ми хареса ще го пробвам ,благодаря за помоща Савинка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт