90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Mars Hotel
mila_iv, спокойно може да хапваш и сурови ядки, без фъстъци, до 80-100 грама наведнъж. Така по-лесно ще се пребориш с чувството на глад. Аз лично в плодовите дни закусвам с плод, после към 12.00 пак ям плод, а след това в 14.00 - 14.30 ям ядки. За вечеря се мятам на зеленчуци - домати, краставици, чушки или моркови. На мен поне така ми е много лесно да изкарам плодовите дни.

П.П. Писали сме заедно със Савина.

# 121
Само на мене не ми се полу4ават нещата!

Не само на тебе, Огънче, но няма да се отказваме!

Днес ВЪГЛЕХИДРАТИ:
З -банан, кафе с мед, чаша топла вода с мед
О-зеленчукова пита със салата от моркови
В-може козунак или кроасан, или торта (още не съм решила точно какво сладичко ми се хапва) и натурален шоколад (една лентичка от късата страна  Joy)
Скрит текст:
А как ми се иска да изям цял шоколад!  Embarassed Ама нямааааааа!!!

# 122
  • София
Привет и от мен!
От 3 дни съм на диетата,засега върви добре,но имам едно въпросче.
В белтъчния ден пише,че не се смесват различни видове белтъци,а ви чета че ядете салата
със сирене,сметана и кашкавал.Кои белтъци могат да се смесват и кои не? newsm78

# 123
  • Пловдив
Привет и от мен!
В белтъчния ден пише,че не се смесват различни видове белтъци,а ви чета че ядете салата

Сметана, сирене, кашкавал са млечни продукти, т.е. няма смесване на белтък.
Не се смесват месо с мляко, мляко с яйца и месо с яйца.

# 124
Аз искам да питам в кои дни ви е студено? Днес ми е бобов, но голям студ ме гони...

# 125
  • гр. София
dimianna, не се смесват помежду си млечни продукти (сирене, кашкавал, сметана и др.), яйца и всякакви меса.

Сутринта кантарът показа -700 г.
Днес менюто ми е:
З. - ябълка.
О. - пушен кашкавал и салата от марули, краставици и репички.
В. - половината на обяда.

След ваканцията само с учене се занимавам. Имам чувството вече, че учебниците и лекциите ми се множат и ме дебнат от всякъде   Laughing

Лек и ползотворен ден ви пожелавам!

# 126
  • София
Привет и от мен!

Ами нормално, сиренето, сметаната и кашкавалът са един вид белтък.  Mr. Green Спокойно могат да си се ядат заедно.

# 127
  • Sofia
Аз искам да питам в кои дни ви е студено? Днес ми е бобов, но голям студ ме гони...
В началото ми беше студено във всички дни. За около 10-ина дни премина този ефект. Сега много рядко се случва. Като че ли в белтъчен най-често.

# 128
Аз имам чувството, че когато отслабвам ми е студено. Не мога да кажа в кои дни повече, но определено след "студен" ден кантарът ми стопля душата  Wink

# 129
Мерси! Hug
Аз зарибих освен мъжа си и 2 колеги. Сега хем през деня на обяд си имам компания, която яде същото като мен, хем вечер с мъжлето си диетуваме Grinning

# 130
Мерси! Hug
Аз зарибих освен мъжа си и 2 колеги. Сега хем през деня на обяд си имам компания, която яде същото като мен, хем вечер с мъжлето си диетуваме Grinning
[/qu
Това е супер и ние сме така и може би за това се получава, иначе не става единият да яде пължоли , другият само плодове, това е начинът и двамата!

# 131
  • София
Благодаря за пояснението,че аз първия ден се мъчих на зелена салата само със сирене  Wink

# 132
  • София
Хубаво е, че семейно сте режимни, но и другият вариант е постижим.  Laughing Мъжа ми е супер и няма нужда от никакви диети, та затуй си кретам сама, те си ядат пържолките, аз ръфам салати и така.  Laughing

# 133
Е,как бе, става ти да си ръпаш моркова, мъжа и детето си ядат нормално. Даже ти им готвиш!
Казва се воля!  Grinning

Аз днес се премерих и съм -300 гр, чак не мога да повярвам, след обилната сладка вечеря снощи.
Днес съм на банан, зелена салата с краставица, залята с 1/2 коф.кис.мляко и резанчета кашкавал. За вечеря ще е плодове и утре ...... ще плувааааам   sport027 Знам, че съм в началото на почивката още, но не успях да си направя последния воден ден, за това ще си направя утре, съчетан с луната, за по-голям ефект!  Laughing hahaha

# 134
  • София
Е,как бе, става ти да си ръпаш моркова, мъжа и детето си ядат нормално. Даже ти им готвиш!
Казва се воля!  Grinning

С мерак  Joy

Общи условия

Активация на акаунт