90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, исках да ви питам за сирене фета - става ли за протеиновия ден и нали няма проблем да ям банан за закуска и като цяло бананите позволени ли са?

# 106
ами просто не го обичам този ден изобщо  Crossing Arms Thinking

# 107
Момичета, исках да ви питам за сирене фета - става ли за протеиновия ден и нали няма проблем да ям банан за закуска и като цяло бананите позволени ли са?

И за двете няма проблем.

# 108
  • София
Кетчуп може, ако е без захар. От Била съм купувала такъв, немски беше, но не помня марката.

За въглехидратен може и със захар.  Simple Smile

# 109
Привет!

Отчет за вчера, белтъци:
Закуска - фреш портокал
Обяд - 2 варени яйца, няколко резенчета ементал, пушено пилешко филе (За уточнение към по-новите момичета - аз си смесвам белтъци, не ми се отразява на свалянето, но смесването не е по правилата!)
Вечеря - зелена салата, 2 варени яйца, няколко резенчета ементал, пушено пилешко филе

Днес, варива:
Закуска - фреш грейпфрут
След малко ще сготвя една леща и това ще е за обяд и за вечеря.

Хубав ден!

# 110
ДУ! Днес ми е 1ви плодов ден и до тук кантарът сочи - 1,300кг дано продължава така Simple Smile
Днес ще я карам на банани и ябълки.

# 111
Аз ли спя най-малко от всички?  Легнах с в 3 и вече съм на работа.  Laughing
Добро утро! Днес +200 гр, нормално след ВХ, даже е добре. Днес плодов.
Много моля, дайте рецепта за тия запечени броколи със сирена дето ги ядете?  Praynig Че тука нали сме като бременни - някой спомене нещо и веднага на всички им се прияжда.  Joy

Аз си ги приготвям така: Сварявам броколи и карфиол, за 5-7 минути. Слагам го в малка тавичка. Заливам със малко сметана и поръсвам със парченца различни видове сирена. Може и обикновен кашкавал, пушено сирене, едам, меко сирене бри. Фета(бяло сирене) не съм слагала. И слагаш под грила за няколко минутки.  
Мога да дам и друга рецепта със точно кашкавален сос. Обаче не е много режимен, заради 1-2 лъжици брашно в него. И ако му добавиш и парченца шунка ще стане идеална вечеря за децата например. Поне моето дете харесва броколи със млечно-кашкавален сос.

# 112
Здравейте Hug
Аз се завръщам след 1 седмица почивка в родния край, и нито едно прегрешение Rolling Eyes
С килограмите съм в застой, но всички ми казват че изгледам по-добре и това ме стимулира да не спирам. Днес съм на варива:
З - ябълка
О и В - предполагам, че ще купя ориз със зеленчуци, че нямам време да готвя
Хубав ден и много усмивки Hug

# 113
ехоо,момичета  Hug здравейте,и аз да се запиша,не се бях мерила три 4-ки,и умишлено че бяха и с прегрешения,но днес кантара ме зарадва много,започнах на 06.03. от 64кг и днес за първи път в живота си видях 55,400кг... е мн съм щастлива значи Grinning Grinning Grinning Grinning режима действа...успех на всички !!!  Hug

# 114
  • Русе
Здравейте!
И аз съм на първи плодов ден - снощи се претеглих - -1,8кг. Дали е възможно за 3 дни?
Дано да продължа в този дух!
Ето и менюто:
з: около 200гр. ягоди
о: зелена салата + варени моркови и малко сурови бадеми
в: банани ( или пак с бадеми или със сушени череши)

Ако много приритам към 15ч ще си позволя един банан ( нали в този ден може повече от 3 хранения)
Хубав ден на всички!

# 115
Аз днес съм на въглехидрати:
З - 2 ябълки
О - овесени ядки
В - макарони с доматен сос.

# 116

Ако много приритам към 15ч ще си позволя един банан ( нали в този ден може повече от 3 хранения)
Хубав ден на всички!
Може до 5 хранения!
Иначе 1,8 за първите дни не е много Simple SmileБраво. То зави сикой как сваля и колко има. Peace

# 117
  • Sofia
Благодаря за броколите! Утре ще ги пробвам.  Hug

# 118
Здравейте да се запиша и аз в новата тема : Днес плодов ден - първи, голям зор Mr. Green В началото на диетата е наистина много трудно да свикнеш с тия режими и и не смесване на храни, но няма да се предам. Особено пък след като усещам че имам съвсем мъничък спад в коремните области, където ми е най - големия проблем.
З - портокал и кафе
О - две кивита
В - ще пробвам с някакви плодове, но ако озверея много може да взема да ги заменя с една краставица или домат, без сол и подправки /нали може така?/
Трябва да взема да си купя един кантар за по голям стимул, хахаха
Хубав ден на всички и много минуси Simple Smile

# 119
  • Sofia
Мила, яж по-често и по повече, особено щом ти е първи плодов. Имаш право на 5 хранения. Имаш право и на 100 гр сурови ядки и на сушени плодове. Домат и краставица също може. Възползвай се максимално от позволеното в плодов, за да не озверееш наистина и да се провалиш. Няма смисъл да се ограничаваш толкова.

Общи условия

Активация на акаунт