90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 117
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
savina_33 , не си сама, и аз така снощи и днес се мразех за това  #2gunfire

вчера режимно ок, днес:

з- ягоди
о- тъй като по принцип моята работа е със служебен автомобил из целия град, но днес е на ремонт и съм в офиса на края на Варна, а от бързане не успях да си намажа филийиките с маргарин най-вероятно обяда ми ще е кроасан с шоколад. знам,че е малко нережимно,защото е сладко,но просто няма абсолютно нищо какво друго освен форнети и кроасани  ooooh! #2gunfire #Cussing out

в: кроасан с шоколад, лентичка черен шоколад

# 91
забравих да се похваля с новите си по-малки дънки  Mr. Green

# 92
  • софия
Добро утро!След белтъчен -300гр!Днес варива:закуска:ябълка,за обяд и вечеря ориз и варени картофи!Хубав ден!

# 93
Добро утро фиданки  Hug Hug Hug

Да почвам да давам дневни отчети, че да ме стягате ако греша някъде..
защото си мисля, че след 1 месец знам всичко, а всъщност май не е така  Mr. Green

Вчера бобов :

З - бананче
О - 400 гр царевица (консервирана, ужасна  Sick , но нямах време за готвене )
В - купичка леща 
Днес -200гр  Cry По принцип от леща сваля минимум 400, но явно царевицата се е намесила  #2gunfire  Та менюто за  днес:

З - 2 кивита
О - пица с гъбки, тиквички, зелен лук и  доматки  ( кетчуп може ли ? )
В - бисквитена торта   Party

Лек и минусов ден на всички   bouquet

# 94
Валето , ако не греша мисля,4е си пропуснала салатата в яденето някъде ? newsm78

# 95
vipopova така е  Mr. Green Само, че не е много възможно да си хапвам, защото ако знаеш как залягам под шкафовете за да хапна нещо през работното време, даже предвиденото за деня не успявам ..  Sad Всичко в името на диетата ;дд Работя в мола на щанд и ни е забранено да ядеме на работното място а имам само една почивка с 16:30, работа приключвам в 22 ч и трябва да правя това  Mr. Green От време на време си взимам резанчета краставичка, но не мн успешно  Cry

# 96
  • Mars Hotel
Салатата е препоръчителна, но не задължителна.  Grinning

# 97
Валето , напълно те разбирам... на мен 1 ден ми се налага да остана цял ден в офиса и след като нямах време да си приготвя нищо за вх деен, ще ям цял ден кроасани... но няма как, понякога  Tired

# 98
  • sofia
Здравейте!
Днес съм на бобче ! На този ден много ми харесва да правя салата от домати и краставици,а към нея прибавям боб едър от консерва( 200гр)+1 лъжица лютеница.Разбърквам всичко. Бобът от консерва са казва NORA и го купувам от Кауфланд. Много ми харесва тази салатка! Препоръчвам ви я и дано да ви хареса.

# 99
  • София
Здравейте!
Днес съм на бобче ! На този ден много ми харесва да правя салата от домати и краставици,а към нея прибавям боб едър от консерва( 200гр)+1 лъжица лютеница.Разбърквам всичко. Бобът от консерва са казва NORA и го купувам от Кауфланд. Много ми харесва тази салатка! Препоръчвам ви я и дано да ви хареса.

Лютеницата е разрешена, само ако е домашна и е без захар. Иначе не може.

# 100
  • Sofia
savina_33 , не си сама, и аз така снощи и днес се мразех за това  #2gunfire

Не разбрах в кое не съм сама и за кое се мразиш, но аз не се мразя хич. Много си се обичам даже.  Mr. Green

На броколите вода не се слага, така ли?

За тези с обедните кроасани - там където продават кроасани, обикновенно продават и солени бисквити, солети, обикновенни бисквити, бейкролс, марети...

# 101
  vipopova  може повечето сладко да ти се отрази добре  Flutter  На някои хора им влияе много добре и доста смъкват от сладичко .. Колкото повече, толкова повече  Mr. Green   

А  момичета кетчуп за обяд във въглехидратен може ли ?

# 102
Савинче , за лягането късно снощи и днес рано рано на работа... ама хич не се обичам, че си легнах чак тогава, сутринта се мразех много  Crazy . верно бе, хич не се сетих за тия солените неща пакетираните, че абсолютно съм ги изолирала и забравих,че ги има  Stop  Joy

# 103
Зд,авейте ,дане ви изгубя се записвам   bouquet

# 104
  • Sofia
Аааа ясно. Абе пак си се обичам, въпреки че ми е смръцафръцано днеска. Поне си прекарах приятно половината нощ на компютъра.  Mr. Green
Знам аз, че не се сещате никога за ВХ. За това напомням през 2 дена.  Joy

Кетчуп може, ако е без захар. От Била съм купувала такъв, немски беше, но не помня марката.

Общи условия

Активация на акаунт