90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 119
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Руми, за това не го написах на лични. И аз така си помислих - че може и на друг да е от полза.
Моля, не почвайте пак с млякото с ориза. Пощадете ме!  Praynig  Joy
Лоренка, категорично отказвам да нося отговорност за чужди кила. Достатъчно ми тежи тази за мойте си. Пък и тези в Лидл са едни мънички - по 40-50 гр, таман за ВХ вечеря.  Mr. Green

# 76
  • София
Добро утро на всички!

Кантарът отчете минус 500 гр., днес менюто ще е ориз с гъби и грах и гарнитура краставица. Приготвих си кутийките. За закуска - 2 круши.

Сави, хубаво казваш за тоз сладолед, сега се замислих, че не съм яла от няколко години май, май  newsm78 Може и да направя някаква въглехидратна вечеря такава, макар да не съм много убедена.

# 77
  • Sofia
Аз ли спя най-малко от всички?  Легнах с в 3 и вече съм на работа.  Laughing
Добро утро! Днес +200 гр, нормално след ВХ, даже е добре. Днес плодов.
Много моля, дайте рецепта за тия запечени броколи със сирена дето ги ядете?  Praynig Че тука нали сме като бременни - някой спомене нещо и веднага на всички им се прияжда.  Joy

# 78
 Cry Аз съм с огромен плюс от смесената вечеря снощи, 1 кг. Сега трябва да го махам.. Наистина вечерята беше тежка, но навиците да не преяждам и прекалявам явно са много силни. След нея се чувствах преяла и подута. А сега - + 1 кило.

Днес почивно меню:
з - ябълка, кафе с мед
о - Марети и зелева салата
в - кисело мляко и зелена салата

А утре според лунния календар е новолуние и ще го направя плодов ден.

Хубав ден!

# 79
Добро ЮтрУ  ku-ku

След като се прибрах от странстване резултата беше + 1,700  Embarassed , направих един плодов и един белтъчен и вече съм си на кг след последният воден  Party (повече никога няма да допусна да кача като миналата почивка- трябваха ми около 70 и няколко дни от второто завъртане, за да оправя последствията  Sick )

Лек, успешен и усмихнат ден   bouquet

# 80
  • Mars Hotel
Добро утро!
Сави, аз задушавам малко броколите, после слагам в тавичка, пробавям сметана, топено сирене и синьо сирене. Понякога слагам и гъби и моркови. Когато се позапече, поръсвам с кашкавал и връщам във фурната да се запече и той.

Днес: ябълка, постна лазаня и за вечеря - леща. В почивка съм.

# 81
Добро утро и от мен.
колкото и добре да живее човек идва край на ваканцията и е време да се учи hahaha няма как просто. От днес започвам сериозно!
Иначе съм щастлива вчерашната вечеря беше 3/4 кофичка кисело мляко(3,6%) + 1/2 кафяна лъжичка канела и 2 супени лъжици ръжени овесени ядки.  Въбоще мнгоо хубаво си хапнах макар и с по- малко количество. тази сутрин съм минус 700 Mr. Green Днес ще рискувам с леща и да видим. Очаквам + утре, ама така поне ще идя от всички вариа ли качвам! Flutter Приемам го като експеримент. та така
з- ябълка
0- леща със салата от домат и краставица
в- или пак леща или друго. ще пиша по- късно!
Хубав ден на всички Blush

# 82
Здравейте и от мен! Да се похваля с първия минус един кг след плодовия ден! Много добре върви. Днес не съм го измислила още. Много минусчета на всички!

# 83
  • София
Добро утро!

След тази четворка, плюсът от предишната е елиминиран и още малко надолу Simple SmileSimple Smile Хепи съм Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Да дам отчет за днешния 3ти ден

3 - нищо
О - ябълка; соленки
В - парче и половина торта

Забравих черният шоколад...

Добро утро и от мен.
Видях, че "колежките" са те пропуснали - закуската е задължителна, а плод и соленки в едно хранене е недопустимо. Плод може в някой сладкиш, но все пак той е за вечеря във въглехидратен ден.

# 85
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Да се похваля с първия минус един кг след плодовия ден! Много добре върви. Днес не съм го измислила още. Много минусчета на всички!

А не очакваше да има резултат след първите 4 дни? Успех нататък  newsm10

# 86
Добро утро и от мен. Сави и аз така ги правя броколите, добавям и карфиол  Wink
Снощи бях на смесена вечеря-смесих два белтъка, но днес съм добре.В почивка съм!
Днес мисля на обяд супа от леща, а довечера булгур със зеленчуци. Утре ще карам плодов с фрешове, дано и луната ми даде едно рамо  Laughing

# 87
Добро утро!

Само на мене не ми се полу4ават нещата!

# 88
добро утро Simple Smile
днес след плодов имам пак малък -, но съм доволна. Важното е, че вървя надолу Simple Smile
Днес белтъци:
з- кафе и банан
о- кюфтенца със салатка
в- мисля да взема тиквички с кисело мляко

# 89
Добро утро.След няколкото смесени хранения тия дни(в почивка съм),се чувствам ужасно подута и чак ме е страх да се претегля.Ще се опитам да съчетая тия 2-3 дни с луната и аз(да не остана назад  Laughing )и дано пооправя нещата.
П.П.Ей,тая почивка по-трудна от режима Crossing Arms Герои са тези,които успяват стриктно да спазват правилата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт