90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 260
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
исамо да си кажа, че и аз бях от "лиглите" дето не можеха да пият кафе без мляко. когато правих диетата първия път си го пиех така всяка сутрин. ефект пак имаше. преди месец, обаче реших радикално въпроса - спрях кафето Simple Smile. да ви кажа, опасенията ми от рода на: "няма да ходя редовно до тоалетна", "ще ми се спи", "пада ми кръвното" и т.н. предрасъдъци се оказаха абсолютно безпочвени. е, имах главоболие 3 дни и лека отпадналост, но това само ми доказа, че кафето си е един стимулант, от легалните, с който си тровим организма (щом води до зависимост....)

Dzak е абсолютно права: всичко са само оправдания. момичета, търсете решения, а не оправдания защо нещо не може да стане. аз също си готвя от предния ден, а дори и да не мога, винаги се намира нещо подходящо да се хапне навън.

успех на всички.

# 421
Добро утро   bouquet След бобов -400гр  Flutter Днес въглехидратен :

З - 2 кивита
0 - малко спагети с лютеница + препечена филийка пак с лютеница  Mr. Green
В - сладолед с бисквитки и лентичката черен шоколад  Whistling

Лек и минусов ден момичета  Hug

# 422
  • София
Добро утро!  bouquet

След плодовия съм минус 100 грама. Но те са много важни, защото кантарът слезе на 57.9 Grinning Grinning Grinning Много важен психологически момент.

Днес втори воден Simple Smile

# 423
  • София
Ge4i1970 ако обичаш бамя сложи. Аз не обичам и не готвя с нея.

# 424
  • Пловдив
Здравейте днес ми е въглехидратен ден, вчера беше бобов и го прекарах доста оскъдно, закуска- ябълка и за обяд и вечеря си разделих една малка кофичка царевица на пара. Днес: закуска- банан, обяд- половин пакетче бисквити Тук и чаша сок, вечеря- другата половина от бисквитките и сок Grinning. Не съм се теглила тази седмица, но усещам че съм свалила, сряда ще се претегля и се надявам да има поне - 2 кг  Rolling Eyes

Добър ден. По повод на това меню от вчера - бисквитките са ОК за въглехидратен, но комбинацията със сок не е допустима, освен ако сокът не е от компот със захар или разтворим от типа на Степ. И едно пакетче бисквити за цял ден на мен поне ми се струва твърде малко.
Както и кофичка царевица за цял ден - това си е чист глад.

# 425
Моля, някой да каже за авокадото - може ли, не може ли...

# 426
Здравейте на всички, от днес и аз съм сред вас Simple Smile

# 427
Здравейте!

Голям застой при мен, голямо чудо. Вече 3 седмици не съм мръднала!

Отчет за вчерашния белтъчен:

Закуска - ананас
Обяд - зелена салата, 1 кюфте
Вечеря - зелена салата, риба

Днес, варива:

Закуска - 1 фреш грейпфрут

# 428
Здравейте:)След вчерашния картофен ден имам +0.300кг Cryама какво да направя днес въглехидратен-дано утре да не е още по-зле!Менюто за днес:
З-2 банана
О-спагети с доматен сос и гъби и малко маслини
В-парче торта и малко сладолед
Не искам да се намесвам ама и аз мисля че всеки може да пие кафето си без мляко ако има достатъчна мотивация:)
Хубав ден на всички!

# 429
Записвам се отново в темата. Днес ми е първи ден. Имам да свалям 10 кг. /това е оптималната цел/, ще съчетавам режима със спорт, за по-добри и красиви резултати.

# 430
Някои може ли да каже кога се ядат палнозарнести продукти като хляб например Rolling Eyes

# 431
Здравейте! И аз искам да направя нещо със здравето и килограмите си! Присъединявам се тук, за да ви чета и да се уча. Имам нужда и от кураж. Днес ми е 8 ден - плодов. За сега всичко върви добре, но нямам кантар за да се тегля. Започнах от 82кг.
Успех на всички в тази битка за здраве и фигура!

# 432
Някои може ли да каже кога се ядат палнозарнести продукти като хляб например Rolling Eyes

Максимум до една филия на обяд в белтъчен, варива и за обяд и вечеря във въглехидратен.

# 433
  • София

Във въглехидратен.
Разрешените филийки във варива и белтъчен е най-добре да не се ядат. Особено, ако има много килограми за сваляне.

# 434
Добър ден!
Светлица, много съжалявам наистина, че няма да можем да се видим  Confused

На другите напомням:  Среща на 25.04 (сряда) в Пици Фрици, Младост 1А, в 18,30 часа.

Моля, ако някой друг иска да присъства да ми пише лично съобщение, по-скоро!

Подкрепям напълно Дзак за оправданията! То това важи не само за режима, но и за живота като цяло!
Аз днес не знам какво ще ям, ама нещо ме цепи тиквата и не ми е до ядене ...

Общи условия

Активация на акаунт