90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Здравейте момичета.
Днес З- два лимона+кафе; О- леща яхния+ зелена салата; В- гювеча на  nana77 + бамя, грах. Сега си пукам люти чушки на скарата. Ще ги мариновам с много начукан чесън, зехтин, оцет, сол, настъргани моркови и копър. Обожавам го това нещо.
От сготвената леща снощи си отделих едно бурканче. След малко същото ще направя и от гювеч. Заварявам и ще си имам за другия път, понеже ми се налага пътуване.
Винаги варя по килограм зрял боб. Половината готвя веднага, а другото в камерата на хладилника.
Така се спасявам аз.
Всичко е въпрос на организация и желание, стига да е минало през съзнанието.
Желая на всички приятен и спокоен ден.

# 436
  • Cavan, Ireland
Хари, ако това което пиша те напряга, подмини го Simple Smile

Добро утро
Днес въглехидрати:
Закуска: Фреш пъпеш
Обяд: Пълнозърнеста паста със сос със сушени домати
Вечеря: Морковен кекс

Бабе казах ти, че тук джоджен няма  Whistling иначе това ще го пробвам Simple Smile

Хубав ден момичета!

# 437
  • София
Куко, нали си идваш след няколко дена? Тук джоджен има  Mr. Green

# 438
ей, плувкините, как сте?
Аз доста огладнях, та сега пия чайче

# 439
  • Mars Hotel
Dzak, вземи оттук да си посадиш малко джоджен. Току-виж го популяризираш и на острова.  Grinning
Lorraine, друг път ще се видим! Hug

# 440
  • София
Lorraine, друг път ще се видим! Hug

Скрит текст:
Ти само така обещаваш... Crossing Arms

# 441
  • Mars Hotel
Знам, то не беше един и два пъти...  Embarassed

# 442
дзак, как го правиш морковения кекс?

# 443
  • Cavan, Ireland
Ами ще се видим след две седмици, т.е. може пак да се опитаме да се съберем, и Светлица тоз път без извинения и с посев джоджен в кофичка от кисело мляко да е първа на срещата  Mr. Green Hug

# 444
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Аз така от кофичка и семена направих в Италия цяла градина. Без проблеми ги научих да консумират чубрица и джоджен. Само на границата с тази сушена чубрица беше проблем да се разберем лесно, но и това мина.

# 445
  • Mars Hotel
Ами ще се видим след две седмици, т.е. може пак да се опитаме да се съберем, и Светлица тоз път без извинения и с посев джоджен в кофичка от кисело мляко да е първа на срещата  Mr. Green Hug
Хайде! Laughing

# 446
  • Русе
Ами аз като съм до 19 ч на работа и после ходя на фитнес (не всеки ден) как ще вечерям преди 20 ч?

Вариантът е да хапнеш нещо към 17ч на работа, за да ти се разтика храната докато стане време за фитнеса.  Peace
Всеки сам избира колко да е стриктен и не мисля, че има нужда от такава агресия. Аз също си пия кафето със сметана на прах. Хайде сега - убийте ме с камъни.  Wink Нека бъдем по-толерантни един към друг.  Peace Не искам да се заяждам с никого.
Днес съм втори плодов - до сега съм минус 3кг. За сега съм доволна.
Приятен ден и много минуси!

# 447
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Здравейте дами. Ден първи
закуска: голяма круша
обяд: сирене със суров спанак и една краставица
вечеря: сирене със салата домати, краставици и суров спанак.
стартови килограми 62.400

# 448
  • Пловдив
lubito, точно в това е въпросът. Ти си пиеш кафето със сметана, но не си тръгнала да разправяш на всички, че без това не можеш. Правиш го, но не го споделяш, за да не объркваш другите. Защото, ако на теб не ти влияе или ти е все едно дали ти забавя свалянето на килцата или не, за други не е така. Никой никого няма да убива с камъни. Само за пореден път се предъвкват едни и същи неща. Пийте кафето сутрин, както си искате, но поне не го споделяй тук, че после пак ще има - ама аз видях, че еди кой си го пие така, защо на мен ми казвате, че е грешно. Или пък защо еди кой си сваля килограми, а моят кантар не помръдва.
И аз прегрешавам и то съвсем съзнателно, но не споделям, най-вече заради тези, които са нови и имат нужда от мотивация.

# 449
Момичета, сусамов тахан може ли във въглехидратен?

Общи условия

Активация на акаунт