90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
днес белтъчен:
З.ябълка
О.плочка сирене с малко домат и яйце поръсени с малко чубрица в гювече + залата домати краставици и чушка (овкусена)
В.пилешка пържола на сух тиган + салата като обедната
Днес забравих сутринта да се измеря....но утре задължително и след това мисля да се меря рядко така повече се стимулирам Simple Smile
днес съм и на фитнес   261uu  animal085 newsm39

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 12:17 от anjeelina

# 451
  • Пловдив
ДВ Laughing Обядвах  днес миш-маш без сирене и вечеря шопска салата с Ементал и козе сирене. В Кауфланд има промоция на Ементал  Sunglasses А уж щях да карам на ВХ вечеря  ooooh! Но като видя такива сирена.... но пък и сладко ми се е дояло  ..... Thinking ooooh!
След вчерашния ден на леща,днес си бях същите кг,по-добре така отколкото да съм на +.
Днес въглехидратен.
З-ябълка и 4-5 глътки кафе
О-кифла с шоколад
В-може би салата от домат и краставица и сладолед

А да ви питам:Днес във въглехидратен може ли да си овкуся салатата?

Поправям си менюто,защото за вечеря ядох пак кифла с шоколад и малко сладолед,вместо салата както бях написала.
Във ВХ може да си овкусиш салатата. Но обядът трябва да е солен! А вечерята сладка! И ако не искаш сладка вечеря, тогава солена, завършваща с лента шоколад! Peace
Да,ясно ми е,но просто така се стекоха нещата,че пак кифла ядох за вечеря.

# 452
  • Русе
lubito, точно в това е въпросът. Ти си пиеш кафето със сметана, но не си тръгнала да разправяш на всички, че без това не можеш. Правиш го, но не го споделяш, за да не объркваш другите. Защото, ако на теб не ти влияе или ти е все едно дали ти забавя свалянето на килцата или не, за други не е така. Никой никого няма да убива с камъни. Само за пореден път се предъвкват едни и същи неща. Пийте кафето сутрин, както си искате, но поне не го споделяй тук, че после пак ще има - ама аз видях, че еди кой си го пие така, защо на мен ми казвате, че е грешно. Или пък защо еди кой си сваля килограми, а моят кантар не помръдва.
И аз прегрешавам и то съвсем съзнателно, но не споделям, най-вече заради тези, които са нови и имат нужда от мотивация.
  202uu

Така е. Иначе честно казано гледам да не прегрешавам и да ям режимни неща. Например в момента рупам домати и краставица натюр. Поне малко сол не може ли?

# 453
  • Пловдив
anjeelina, смесваш сирене и яйце в едно хранене, а това е не е по правилата на режима.

lubito, сол - ако си на плодов - ТЦ. Ама не бой се, на петия - шестия плодов, зеленчуците ще ти бъдат вкусни и без сол. Аз едно време си мислех, че моята лекарка не е съвсем нормална, като ми казваше да ям извара без сол /бях бременна и с високо кръвно/, но сега мога да си я ям с лъжичка и без нищо.

аз съм в почивка е не пиша менюта, но пък хайде да не изоставам от другите, че само акъл давам
вчера - з. кафе с мед, морков о. кренвирш с кашкавал, краставица, домат в. риба и зелена салата
днес - з. кафе с мед, ябълка, о спанак с ориз, в - или пак спанак или ще си доям рибата от вчера
утре /план/ - з. кафе с мед, ябълка, о. - спанак с ориз, в - кекс и шоколад

# 454
  • Пловдив
След вчерашния ВХД днес съм -500гр,много съм доволна. Simple Smile

Днес втори плодов.
Яденето ми за деня ще е ябълка,краставица,ябълка,домат,и 1 кафе+поне 1,5л вода.  Simple Smile

# 455
dundi73 каква почивка, ти си си направо режимна. я сподели какъв ти е резултатът от преди почивката? малко за стимул  Peace

# 456
Привет дами  Hug Жива съм  Laughing

Вече съм добре ,но пък сега маи много се затегнах с тия хапчета вече 4-ти ден не съм посещавала ВЦ сега пък какво да правя  ooooh! Явно  съм прекалила с лопедиума и ентерола не знам и аз  Thinking
От утре се връщам в редиците ви с нови сили и желание.До сега винаги съм си пиела 3в1 по няколко пъти на ден ,ноо съм решила да го спра този път искам да съм стриктна напълно  Peace
Хубав ден от мен  Peace

# 457
dundi73 останала съм с впечатлението,че до два белтъка могат да се смесват....благодаря за поправката   bouquet

# 458
bebs_ проблемът е че на обяд си яла сладко  Peace А не че си вечеряла с нея!
Ей... хапнах си тортичка и шоколад. А дано да са ме заситили до вечерта, че си спомням че някой се беше оплакал, че много бързо огладнял  Thinking Laughing(в почивка съм)
Момичета, сусамов тахан може ли във въглехидратен?
Мисля, че може през всичките дни, май наскоро се дискутираше този въпрос. Ако греша, поправете ме.

# 459
  • Пловдив
dundi73 каква почивка, ти си си направо режимна. я сподели какъв ти е резултатът от преди почивката? малко за стимул  Peace

Моите резултати не са впечатляващи. Започнах режима в края на април 2011 г., направих 90 дена режим, после почивка от около 5 месеца. В началото на 2012 - втори път. Общо за една година съм - 22 кг, обаче аз си карам бавничко на принципа колкото, толкова. Но да измрънкам и аз за нещо - нямам какво да облека, всичко ми е голямоооооооооо.

# 460

Моите резултати не са впечатляващи. Започнах режима в края на април 2011 г., направих 90 дена режим, после почивка от около 5 месеца. В началото на 2012 - втори път. Общо за една година съм - 22 кг, обаче аз си карам бавничко на принципа колкото, толкова. Но да измрънкам и аз за нещо - нямам какво да облека, всичко ми е голямоооооооооо.

Дунди, как да не са ти впечатляващи резултатите  Shocked

Аз много се впечатлих даже! 22 килограма ! Продължавай в същия дух  smile3501

# 461
  • Плевен
Ох аз не съм се вясвала,ама утре втори воден вървя добре.Почвам да се плаша от почивката да не объркам нещо. Simple Smile Ама поне в почивката ще е сватбата на брат ми и няма да ме е яд толкова за прегрешението.
Но има време.Утре кой ще плува с   bouquetмен ?

# 462
  • Пловдив
Snakeeeeee,е голям проблем ли е,че не ям солено за обяд?Да не би да греша така?  ooooh!

# 463
Здрасти и от мен !  bouquet
Днес съм на варива
З: ягоди и кафе
О:картофени кюфтета + домат и 1/2 краставица
В: картофи на фурна или варени + домат и краставица

Добре дошли на новите фиданки!
И браво  Hug на всички за впечатляващите резултати!

# 464
Момичета мекотелите (миди,скариди) се консумират в белтъчен ден,нали така,нищо,че се водят постни Thinking

Общи условия

Активация на акаунт