90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 197
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте.

Днес съм си на същите кг. Почивно меню:

з - банан и кафе с мед
о - смесено хранене  Embarassed и зелева салата
в - кисело мляко, зелена салата и евентуално малко кашкавал

Много ми се ядат разни смесени храни, но чакам да им дойде ред.

Да ви кажа, аз донякъде разбирам тези момичета, които твърдят, че не могат без 3в1 и неща от този род.  Flutter Мисля, че това се получава, защото някои хора - вкл и аз, обременяваме храната с нашите емоции. И храната не е просто храна, а уют, утешение, сигурност и т.н. Така че тези момичета не могат без емоциите, които свързват с 3в1, а не, че не могат без самото 3в1.

Хубав ден.

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 13:37 от Анонимен

# 466
dundi73 браво! това е страхотно здравословно отслабване! аз когато правих режима първият път 2011 свалих 7 кг за месец и малко и понеже от повече нямах нужда го спрях, но продължих да се храня разделно. резулатите си останаха, а даже лятото свалих още 1-2. но откакто спрях с разделното (септември 2011) качих 5 кг и сега съм пак в редиците. явни разделното ми се отразява много добре на организма и този път след режима ще си го продължа  Peace

bebs аз не мисля, че е проблем да ядеш солено за обяд. яж си! аз почти никога не ям едно и също за обяд и вечеря, защото на обяд съм в офиса и често ям навън, а вечер си готвя вкъщи. това не пречи да има резултат. чак толкова прецизна не съм.

mery_79 мидите и скаридите са постни защото са безкръвни и църквата ги позволява по време на пости, но са си чиста белъчна храна, така че само в белтъчен ден!

облачето хей, какво смесено хранене? кога ще им дойде ред на смесените храни? нещо не разбрах  newsm78

# 467
  • Sofia
Snakeeeeee,е голям проблем ли е,че не ям солено за обяд?Да не би да греша така?  ooooh!

Проблемът не е, че не ядеш солено, а че ядеш сладко на обяд - не е разрешено. И да, грешиш. На обяд във ВХ са разрешени само солени ВХ - хляб, тестени, макарони, пица, но солени. Сладкото е само на вечеря.

Може сусамов тахан във всички дни без плодовия. Не е много по-различен от олиото. А как всъщност го ядете това? Я, споделете някоя интересна рецепта, че безумен глад за калции ме е подгонил.  Joy Навлизам вече в бабешка възраст явно.  Mr. Green

# 468
Здравейте момичета,една нова фиданка дали ще приемете?....От няколко дни Ви чета и се реших да пробвам и аз с Вас  Blush...Малко са ми клицата за сваляне ама е голям зор точно тях да махна... Tired
Та за днес - първи ден белтъчен:
з-една ябълка с няколко кафета/чисти и черни Mr. Green/
о-печено пиле
в-печено пиле и зелена салата

bouquet

# 469
Тансу, забравила съм да отбележа, че съм в почивка.   bouquet Затова по два пъти седмично хапвам смесени ястия.

# 470
                  Здрвейте, пиша да се похваля, след вчерашния втрори плодов - 900 гр. Явно на мен това ми е деня за сваляне. Днес Протеинов за обяд стархотен дроб по селски си спретнах и в тази връзка искам да попитам дали във въглехидратен ден може моркови, имам предвид не само а задушени с лук и гъби с филия хляб, че нещо ми писна само от сухи храни. И моркови всеки ден ли могат да се ядат?
                   redhead, добре дошла!

# 471
  • Пловдив
                 Здрвейте, пиша да се похваля, след вчерашния втрори плодов - 900 гр. Явно на мен това ми е деня за сваляне. Днес Протеинов за обяд стархотен дроб по селски си спретнах и в тази връзка искам да попитам дали във въглехидратен ден може моркови, имам предвид не само а задушени с лук и гъби с филия хляб, че нещо ми писна само от сухи храни. И моркови всеки ден ли могат да се ядат?
                   redhead, добре дошла!

Моркови може във всички дни, в плодов се хрупат сурови. Във въглехидратен можеш да си готвиш всякакви постни яхнии с неутрални зеленчуци - например, прясно зеле, доматени яхнии, с тиквички, патладжани, чушки, гъби, спанак, лапад, лук - зелен или стар, чесън, карфиол, броколи. Друго не ми идва на ум. Може и каши - гъбена, лападова, с коприва, киселец и магданоз, ако щеш.

да допълня - а праз с маслини пробвала ли си? въпреки, че сезонът на праза отмина. 

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 13:55 от dundi73

# 472
да отговорят по-опитните ако искат, но според мен моркови може всеки ден. аз във въглехидратен си ги хапвам задушени заедно с броколи и карфиол (от тези замразените на Бондюел), щото и на мен само сухи работи не ми понасят. и задължително си хапвам и салата!

я да питам и аз на свой ред: мога ли в всички дни да подправям салатите и зеленчуците с лимон?

# 473
  • Sofia
я да питам и аз на свой ред: мога ли в всички дни да подправям салатите и зеленчуците с лимон?
Може.  Peace И моркови може всеки ден.

# 474
Аз във въглехидрат си направих супа от моркови, лук и магданоз пасирах си я и си я хапнах с препечена филийка хляб Simple Smile

# 475
  • Пловдив
savina_33,е това че е разрешено само солено и задължително за обяд не го знаех.За другия въглехидратен ще знам и няма да повтарям тази грешка,макар че и така свалям.  Simple Smile

# 476
Ей момичета, супер идеи ми дадохте, инче хляб с лютеница или хляб салата ми омръзна. супер сте1

# 477
  • В две тъмни очички
Здравейте и от мен (отново).

Не съм писала отдавна, но си бях при мама за 10 дни в Пловдив  Hug Няма да навлизам в обяснения, само ще кажа, че "леко" съгреших и резултатът е +1.5 кг. Последствията си ги нося аз!!!

Днес белтъчен:
З: Чай+ябълка
Об: Пържола + салата
В: Пържола + салата

# 478
  • Sofia
За ВХ поне 2 пъти през последните 2 седмици съм давала по 15-20 идеи накуп, различни от хляб с лютеница. Ако на някой му се рови назад - има ги. Може би в предишната тема.

# 479
  • На топло...
Сави, на мен това ми е най-любимо с тхината Peace.

Баба Гануш
1 печен патладжан (аз пека по 2-3 във фурната с грил и вентилатор - за 15 минути е готов, правя това и евентуално кьопоолу, пипер също тъй се пече у нас, чушкопек няма)
1-2 с.л. сусамов тахан
1-2 скилидки чесън
сол на вкус
лимонов сок на вкус
Всичко се пасира хубаво. Някои слагат и зехтин, ама и така е супер.
Инак на тази основа вместо патладжан съм слагала червено цвекло, пак е много вкусно.

В салатите вместо олио също става, особено с бобови разни или пък в Хумус...

Общи условия

Активация на акаунт