90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 194
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Добър ден и от мен.
Ето го и моето почивно меню за днес:
З-2 кивита
О-2 кренвирша с кашкавал+купичка таратор
В-свинско филе+салата от краставици и домати

# 481
  • Пловдив
Добър ден и от мен.
Ето го и моето почивно меню за днес:
З-2 кивита
О-2 кренвирша с кашкавал+купичка таратор
В-свинско филе+салата от краставици и домати

Всичко е ок,но не може да смесваш месо с млечни,както е в обяда.

# 482
Тя е в почивка. Даже е удебелила тази дума.

Отчет за днес, варива:

Закуска - фреш грейпфрут
Обяд - зелена салата, царевица с маргарин и подправки
Вечеря - не се знае още

# 483
# 484
Здравейте отново,
Бавно, но славно вървя на... никъде  Laughing В момента задържам, но това не е проблем. Днес съм на въглехидрати и ядох страхотна баница с гъби и патладжан + зелена салата. За вечеря ще е същото, но ще включа и шоколада  Sick Изобщо не обичам шоколад, но това е положението, красотата изисква жертви, а после как ще се жертвам на морето не е истина  Joy

# 485
  • Пловдив
Здравейте отново,
Бавно, но славно вървя на... никъде  Laughing В момента задържам, но това не е проблем. Днес съм на въглехидрати и ядох страхотна баница с гъби и патладжан + зелена салата. За вечеря ще е същото, но ще включа и шоколада  Sick Изобщо не обичам шоколад, но това е положението, красотата изисква жертви, а после как ще се жертвам на морето не е истина  Joy

Хайде сега, чак пък толкова жертви. Някой тук от по-старшите и от мен беше казал, че нито веднъж по време на режима не е ял шоколад. Не съм аз де, че обожавам шоколад, а за черен с разни екстри в него, направо умирам. Даже съм мераклийка да опитам черен шоколад с лют пипер.

# 486
  • Варна
Добрах се днес до компа, ама сте си пописали. Аз му дръпнах голяма разходка днес  с малката щерка, направо ми стана лошо даже. Като оставихме каката, че до 13.00 #Crazy
Ама си изпих витамините и ми светна честно казано. Днес карам плодов, до тук 2 ябълки и 2 банана, кашу сурово, но около 50гр,. че после гледам останала опаковката, вече е унищожено Mr. Green
Стягам се в кръста, че следва скоро разходка 2 за деня, че и каката иска да кара колело днес.

Моите дробчета, които готвих вчера останаха, че бяхме на гости, и днес и аз имам вечеря за домочадието, приготвена от предния ден Mr. Green

Нану, няма ли кой да те снима, тези дни не ми харесваш така без аватар, не те съзерцавам от далеч, както преди Heart Eyes

# 487
  • На топло...
Поправих се, Руми Hug! Изписах ръце и вежди, па се накичих Laughing.

Радвам се, че си по-добре Praynig! Стягай се, стягай и бегом след колелото Heart Eyes!

У наше село за разходки не става - всеки ден вали. Едва вчера успяхме за няколко часа да прескочим до градинката и после пак дъЖ. Само да е хубаво времето и зарязвам градското безобразие барабар с децата аз, душата ми се стегна тука Tired...

# 488
Момичета, може ли да се два вида месо например свинко и пилешко в едно ядене или не трябва да се смесват?

# 489
Момичета, може ли да се два вида месо например свинко и пилешко в едно ядене или не трябва да се смесват?

Може!

# 490
  • на Земята
Кога е денят за почивка?

# 491
  • София
Кога е денят за почивка?

Joy Joy Joy Joy Joy
След 90-ия ден.

# 492
Аз днес правя белтъчен със спаначена супа и печено месо, със салата. За вечеря мисля сирене по шопски с голяма салата. Днес се качих на кантаря по обяд и показа -200 от вчера. Утре ще правя плодов, белким падне плюсът  Rolling Eyes

# 493
Здравейте!
Гледам тук повечето от вас се теглят всеки ден; но аз не мога така, мисля да се качвам на кантара не по-често от веднъж в седмицата.

Днес съм на въглехидрати:
З: една зелена ябълка + черно кафе
О: пълнозърнести макарони с доматен сос; зелена салата.
В: парче торта + лентичка черен шоколад.

Някой беше питал за авокадото - аз мисля, че е плод, но не знам от гледна точка на диетата как и кога може да се консумира.

# 494
Здравейте!
Вие не ме познавате,но аз вас да.  Mr. Green
Следя ви от доста време,но нали знаете - докато реши човек да промени живота си си намира един куп извинения и причини да не започне промяната.
Решила съм от 28-ми да я започна,тъй като изчислих някои неща и съобразих диетата с изпитите,които ми предстоят (поне с тези,за които вече знам),а и така тя ще приключи ден преди рождения ми ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт