90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добро утро.

Пинки, добре дошла отново   bouquet Аз въртя пак не толкова за сваляне, колкото за поддържане на постигнатото  Simple Smile

След вчерашните варива имам малък минус. Днес за обяд ще е нещо соленичко, но още не е ясно какво. Иначе закуската ще са банани, че това имам вкъщи.

Блеки, 9 май  Mr. Green

# 541
Здравейте.

След вчера съм с огромен плюс от 1 кг.  Cry Поне разбрах кое от смесеното хранене ми се отразява така. Естествено, любимото ми.  Crossing Arms

Днес - почивно меню:

з - ябълка и кафе с мед
о - кисело мляко, малко сирене, зелева салата
в - боб, зелена салата

Хубав ден.

# 542
Добро утро!
И аз отчитам килограм минус след първата четворка.
Сега изядох една ябълка и пия кафе,до обяд ще е това.После мисля пиле да хапна което вчера опекох и салатка ще си направя.Вечерята ще е нещо от млечните.
СПокоен и усмихнат ден на всички Grinning

# 543
Добро утро фиданки  Hug Днес плодов на мандаринки и краставици  Flutter След вчерашен въглехидратен + 400гр, което никога не е било  #Crazy Винаги съм на минус след този ден, ама каквото такова  Rolling Eyes Днес ще изчезнат (надявам се  Mr. Green ) Лек и минусов ден   bouquet Тези, които не са на работа да се нарадват на хубавото време и за мен  grinning039 1swing

# 544
добро утро  Hug
аз след мойте само 2 дена на диета  Grinning естествено нямам размърдване на кантара, но пък се чувствам много приятно (освен гладно Simple Smile)
днес съм на въглехидратен: портокали, салата и някакво хлебче и за вечеря ще видя. цял ден съм на работа, а вечерта съм на някакво събитие на едни партньори и ще се прибера късно, та май целия ден ще съм на "купешка храна"  Confused
най-съм щастлива, че успях да навия и мъжа ми този път да прави диетата с мен  Heart Eyes. докато аз имам да свалям 5-6 кила, той има цели 23  Shocked. миличкият от няколко месеца го карам да се измери, а него все го беше страх да се качи на кантара. дано издържи..., че какъвто си е ящен....

хубав ден на всички   bouquet

# 545
  • Плевен
Момичета кой плува  help
Успех!

# 546
  • София
Добро утро!

След вчерашния воден -800 гр. Кантарът закова на 57.0 Simple Smile Кеф! Обачеее... толкова ми е зле. Сутринтащях да умра като станах и изпих един фреш. Стана ми още по-лошо. След като закарах децата на геадина и се прибрах, повърнах всичко. Боли ме корем и ми се иска да умра.

Днес за обяд ще си направя броколи със сирена. С такоооова нетърпение ги чакам.

# 547
да не си пипнала някой вирус? до скоро циркулираше точно такъв с повръщане, разстройство, температура и т.н.

# 548
                     Здравейте и от мен! Макар постигнатия добър резултат от - 2 кг за има няма 10 дни , днес реших за малко да спра да се тегля, че всеки ден очаквам минус, а няма как да стане.АААААА и да ви кажа, много ме е яд на мъжа ми, че за същото време е свалил цели 5 кг, а на всичкото отгоре и му личат, ама няма начин той започна от 123, аз от 70.
                Успешен ден на всички!

# 549
  • В две тъмни очички
Добро утро!

След вчерашния белтъчен - 0.400. Много съм доволна  Flutter

Днес варива:
З:чай и банан
Об: Задушени зеленчуци с ориз и гъбки + салата
В: Предполагам същото, ама кой знае

Ети
дръж се мъжки

# 550
Добро утро и от мен! С това хубаво време сме все навън  Laughing Sunglasses Аз вчера правих табуле, но нещо не стана както трябва, май булгура си ми остана суров  Crossing Arms
Успех на плувкините и приятно изкарване на срещата   bouquet
Днес си нямам и на представа какво ще хапвам. В хладилника има пъстърва, мисля да я направя печена в сол, гледам в Черешката.....в последно време е много актуално  hahaha Та и аз да пробвам, че не съм пекла още така риба  Blush Всеки ден се тегля, за да следя имам ли вариране, но си стоя на същите килограми  Peace,
Скрит текст:
въпреки че си позволявам смесване от време на време

# 551
Добро Утро мили Фиданки!
Аз след варивата вчера имам малък - 100гр.
Днес съм на въглехидрати
З: кафе и банан
О: два варени геврека
В: парче тирамису и лентичка черен шоколад Simple Smile

УСПЕШЕН И УСМИХНАТ ДЕН ОТ МЕН!  bouquet

# 552
Когато сте на ден варива,  какво количество си  хапвате ориз, елда, нахут... леща? Защото аз подозирам, че  днес направо бая си хапнах.. /нахут/... ама толкова бях гладна....не можах да си разпределя добре часовее, обяда ми беше едно нищо дето се вика, и в 17,30  направо бях готова да погълна 1 слон, ама нали съм на варива, та налапах  нахут сварен..със зеленчуци, ама нахута май беше  около 400 грама... Rolling Eyes , и както не съм се отчитала днес в "кабинета", утре очаквам да счупя кантара... Embarassed Хайде да лягам пък ще видим...

# 553
  • София
Тансу, не е вирус. Глад е Sad

Бубе, мъжки съм полегнала на дивана и чакам да стане обяд Simple Smile

# 554
Добро утро! Хайде всички по една усмивка, вижте как хубава пече на вън Simple Smile Аз вече съм на 500мл вода Simple Smile
З.ябълка
О.зелен боб с картофи
В.леща + салата
Вяра браво за свалените кг   bouquet
На всички които са на вода кураж  Hug
Лек и усмихнат ден от мен!
п.п Приятно изкарване на срещата Simple Smile
Бургас ние срещичка?

Общи условия

Активация на акаунт