90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • до моите любими хора
Добро утро  Hug
Днес след вчерашните картофи с ориз на Нана съм само с 100-200 гр повече, което ме радва защото ми са много любими и си хапвам доволно от тях. Обикновено съм и с по-голям плюс, за това се радвам.
Днес съм решила на обед въглехидрати(още имам козуници и ще трябва да ги хвърля ooooh!), а вечерта белтъчини салатка с домати, краставици, чушки, сирене и кисело млеко с копър.
В почивка съм да няма някой от новите да се чудят на менюто ми  Mr. Green
Хайде момичета желая ви весело изкарване на срещичката тази вечер и естествено после чакаме снимков материал. И да не оставите Дзакито без луканка на летището  Mr. Green
Хубав и слънчев на всички   bouquet

# 556
  bouquet Здравейте и от мен! Отдавна не съм писала, но винаги ви чета като умирам от глад, действате ми окуражително   bouquet
   Днес ми е първи воден ден - 29 - честно казана умирам, ама умирам от глад, незнам дали ще издържа, треперят ми ръцете, но трябва да се стегна и ето ги и моите резултати за 29 дена:

Килограми - минус /държа да го изпиша с думи, защото обичам тази думичка, когато се използва за килограми/ - 5 кг /от 65 на 60 кг/
Другите мерки, незнам дали са правилно взети, но разликите са: - 8 см талия, - 8 см дупе, - 8 см корем и + 4 см на дебелото на крака ха-ха.

Правила съм прегрешения, например винаги смесвам всички видове белтъчини, на плодовия винаги ям сурови ядки и от време на време като ми се заприпада  Simple Smile си хапвам по-малко шоколад.

# 557
Тъкмо за нахута гледах, че има много въгл. на 100 грама са 24,42.  и щях да питам същото..,че Вяра 2010 -  Поздравления за свалените 19,500 кг ! Това е направо страхотно...Колко имаш още да сваляш , или приключи с това завъртане?  
   [

Благодаря  bouquet
Искам да сваля още 10 кг, но това най вероятно ще стане лятото, когато започна диетката отново.
Днес ми е втория почивен ден, и не съм решила още какво да хапвам, но определено много внимавам.
Иначе нека да кажа че през цялата диета имаше неща които не спазвах, а именно кафето....пих поне по 3/4 кафенца, и 2Л вода рядко правих...и на плодовия няколко пъти съм се изкушавала да хапна маслини или кис. краставичка, което не е редно. Веднъж хапнах дюнер, веднъж китайско(само месо), и за РД на детето, следобед за 5 мин. 10 шокол.бонбони ooooh!......това поне помня, където съм прегрешила.
Не съм пийнала нито капка газирано, алкохол, както и пържено, следобед не съм си правила закуски, кроасаните също тотално ги игнорирах , както и вафлите, а и сладолед не съм яла....
Сирене и кашкавал , както и мляко също не съм яла, защото предпочитах в БД да хапвам мИсо Crazy
На бобовия само ориз беше в менюто ми, а във ВД филийка с лютеница.
Не съм яла кой знае колко разнообразно, просто има много неща които не обичам, и се ограничавах само с това което е по вкуса ми.
И така, след 3 месеца продължавам...

# 558
Здравейте, фиданки!
Днес ден 25, резултатът досега е -3 кг. В момента съм 66,5 кг, започнах от близо 70 кг.
Дбес белтъци - на обяд омлет, вечеря спанак с кисело мляко. Дано след водния да видя 55...
Чета ви всеки ден, но не пиша, защото няма с какво да се похваля....кантарът върви мнооого бавно надолу...
Хубав ден и усмивки!  bouquet

# 559
  • По света и в нас.
Здравейте фиданки.
Гледам увеличават се почиващите.Вяра,много хубав резултат имаш.
Успех на плуващите и Приятно изкарване на срещата .Ще давате отчет как е минало военното. Joy Joy Joy

# 560
Здравейте!

Аз продължавам да не мърдам дори и грам. Както и тръгнало, режимът ми ще свърши, а сваленото ми е само през първия месец. Ама здраве да е!

Отчет за вчера, варива: фреш грейпфрут, зелена салата, царевица с маргарин, печена солена царевица в пакетче, картофи на микровълнова.

Днес, въглехидрати - пропуснах закуската. За обяд ще са препечени филии с маргарин и шарена сол.

# 561
  • Cavan, Ireland
Добро утро, много е хубаво да чета повечето са с минуси, браво Simple Smile даже и баба след лещата с картофите... Wink

Аз съм с плюс след вчерашните вх, днес плодове, няколко сливи за закуска, за през деня, банани и круши...12 часов работен ден...утре ще си чакам минуса и аз Simple Smile

Хубав ден на всички!

Скрит текст:
Маре, баба ти каза датата...дан' забрайш луканката ей! Аз кацам в 9, но ще се водя по ирландското време което означава, че за мен ще е все още 7. Демек...луканка тайм Simple Smile

# 562
Здравейте, фиданки,

Поздравления, viara 2010, Vaska и на всички, отчели по-ниски нива в кантара Simple Smile Радвам се на минусите на всички ви Simple Smile

За срещата тази вечер, ако вали, масата ще е вътре.

Не съм писала дълго, от 1 седмица съм в почивка, задържам постиженията (даже съм около 1/2 кг надолу). Наблягам на салати и белтъци (нали съм си хищник и по кръвна група  hahaha) и  ми се отразяват добре Simple Smile

Успех на всички днес - особено на плувкините (не й се давайте - вода е само  Joy) и до довечера Simple Smile

# 563
 wavey

Вчера - варива:
з- ябълка
о- картофи с ориз ала Нана с малко салата от печени чушки
в- същото Peace

Правя някакви кризи в бобов и въглехидратен, в късния следобед Thinking - треперене, изпотяване, причерняване...мисля, че ми играят нивата на кръвната захар и не знам това дали е опасно, или не. newsm78 Гладувала съм много, само на вода, на течности, но такова чудо не е било. Минялият път, през 2010-та, когато правих диетата, пак така ми ставаше и това беше една от причините да я прекратя предсрочно...Сега нямам такива намерения, но са неприятни тези "прегладнявания" определено, а не ми се ще да ям плод към 17:30 - 18:00ч. newsm78...

За днешния въглехидратен:
з- ябълка
о- филийки с авокадо и зелена салата
в- торта

Приятен и успешен ден на всички!   bouquet

# 564
Някой друг отслабващ от Велико Търново има ли? И аз искам среща, пък София ми е далеч Simple Smile

Има, има! И аз искам в София, но и на мен ми е далече!  Laughing

# 565
  • Sofia
Добро утро! Аз бавно и славно вървя на горе, вече 4 дни. С по 200-300 гр на ден, но безспирно.  #2gunfire Дано причината е, че чакам МЦ. Мразя го тоя период.  ooooh! За това днес ще се пробвам да направя воден, да видим дали ще устискам. Докато съм на работа няма проблем, но прибирането в къщи ми е много критичен момент.  Embarassed

# 566
Eли, а не можеш ли да вечеряш тогава? Идеално време за вечеря 17.30-18.00. Ако си на работа, предполагам че е трудно.... Друг вариант е да не чакаш да ти прималее, а да си хапнеш зеленчук (не плод) преди това. Например в 16.00. И пак да оставиш 2 часа след това до вечерята.
На мен също започна да ми се случва прималяване, обаче сега, в почивката. Веднуж вечерях около 17.00, поради тази причина. И то сладки неща, направо бях пред припадък.

Вяра, поздравления за резултата!   bouquet

Васка, казваш че си мнооого,ама мноого гладна... Само да те подсетя, че можеш да пропуснеш водния ден и да го караш белтъчен, ако искаш. Според книгата. Успех!

# 567
здравейте момичета ,

чета ви от доста време .Радвам се с вас за всичките минусчета .
Аз съм режимна от 13.03 ,имам свалени -3 кг.Беше ми много трудно в началото да ям само плодчета до обяд .Вече свикнах .
След това в първите плодови ми ставаше лошо само на плодове .
Свалих тези скромни килограми в първия месец ,от тогава нищо .
Варирам от 62,2 до 63.0.Опитвам се да не нарушавам,но във въглехидратния ден ,взех обикновена вафличка ,толкова много обичам сладко.
Също така във въглехидратен ден  си направих питка със сиренце и запържен кромид ,е не хапнах много ,но не знам -нарушение ли е ?
Другото ,което не мога да откажа е кафявата захар с кафето сутрин. Може би поради тези мои нарушения ,не ми върви свалянето .
Искам да попитам в белтъчен ден ,мога ли да ям пържени яйца ?Разгледах темата с рецептите и снощи съгреших с два броя със салата за вечеря .

# 568
И на мене много ми се иска срещичка ама аз пък съм от Стара Загора,имам ли съгражданки фиданчици:)?Както планувах снощи ядох парче торта в сладкарница Неделя ама толкова тежко ми стана,направо ужас,да ви кажа аз откакто започнах диетата нещо не ми се яде сладко,а ядях много,заради него отчасти съм тука-без шоколад вечер не заспивах,сега не ми се яде-това е добре:)След 2 хапчета за ходене до ОО и въглехидратен вчера съм -1кг.,ама бая време прекарах в тоалетната....нямаше вече начин без хапче,както и да е-днес плодов-до сега ябълка и половина,да ви попитам може ли за вечеря зеленчуци на скара-гъбки,лук,тиквичка или само салата може?
Хубав ден!

# 569
Малко отчетна дейност за днешният бобов Mr. Green
з-фреш грейпфрут с кафето
о-задушени картофки с риган
в-от картофките и зелена салатка
Измерването мисля да е след плодовия...

Общи условия

Активация на акаунт