90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • На топло...
Булгур, елда, киноа, зърна всякакъв вид - житен, ръжен и сие, бобове всякакъв вид, оризи и картофи - варива.
Полента, кус-кус, паста, брашна всякакъв вид - въглехидрати.

Кремвиршите не са за въглехидратен - по БДС Laughing са за белтъчен Peace.

Компот без захар може на всяко витаминно ядене - включително и на закуска всеки ден.

В почивката белтъците също не се смесват - за справка вижте превода на първа страница за следващите 90 дни Peace. Тук всеки по свое усмотрение си действа Wink...

Бг-лейди, къде се губиш Hug?

# 511
  • гр. София
Добър вечер!

След плодовия ден съм -500 г. Дано минусът остане и след днешния белтъчен ден.
Днес менюто ми беше:
З. - ябълка.
О. - кисело мляко и кафе с прясно мляко (много ми се пиеше).
В. - кашкавал и салата от печени чушки.

Честно казано ми се иска да дойда на срещата на фиданките, но за жалост утре няма да мога. Надявам се на следващата да успея да дойда Simple Smile

# 512
И аз тук .....
Днес ми е 4-ти (плодов ден) от началото на 90-те дни.След много приливи и отливи от всякакъв характер,реших да се върна отново към това добро режимче.Имамм много кг за махане Embarassed Embarassed Embarassed,надявам се да успея отново Praynig
Плодовия днес върви(почти мина Mr. Green) по план.Много ми е трудно,няма да крия,но съм се въоръжила с търпение и воля.
Много ми помага написаното от всички вас в темата....
Днес в работата изчетох набързо какво сте писали от сутринта.Изцяло подкрепям казаното от Дзак - няма не мога,а - не искам.Моята история е точно такава - все не можех,не можех,но дълбоко в себе си осъзнавах че просто не исках Rolling Eyes

# 513
  • Пловдив
да ви питам,тъй като утре ми е белтъчен мога ли да ям млечна салата купешка,и в нея да сложа сирене и кашкавал?Мисълта ми е да стане повече като количество,че да се наям и да издържа до вечерята.Това да го ям на обяд,а за вечеря ще ям пилешко бутче и салата.

# 514
да ви питам,тъй като утре ми е белтъчен мога ли да ям млечна салата купешка,и в нея да сложа сирене и кашкавал?Мисълта ми е да стане повече като количество,че да се наям и да издържа до вечерята.Това да го ям на обяд,а за вечеря ще ям пилешко бутче и салата.
[/quote
Може. Мляко, сирене и кашкавал не е смесване на белтъци Peace

# 515
Нану-следя ви,мила Heart Eyes. Не ви изпускам от очи,макар  че съм в почивка вече. Мотивацията никаква я няма нпоследък и затова и не пиша. Обещавам си да се стегна  Praynig
Весело изкарване на фиданките утре и да внимавате с храненето и пиенето Whistling
И после естествено искаме снимки   bouquet

# 516
  • Пловдив
[/quote
Може. Мляко, сирене и кашкавал не е смесване на белтъци Peace
Мерси Тинки  Simple Smile

# 517
  • София
Весело изкарване на фиданките утре и да внимавате с храненето и пиенето Whistling

Хъх, кво ядене и пиене? Аз ги събирам на военно утре  Mr. Green Само вода и по малко вдишване от миризмите от кухнята за тонус  smile3534

# 518
Някой друг отслабващ от Велико Търново има ли? И аз искам среща, пък София ми е далеч Simple Smile

# 519
  • София
здравейте:))))
днес белтъчен
з:сушени сливи
о: броколи и карфиол със сирена и зелена салата
в: малко риба

хубава вечер и много забавна фиданска среща:))))))

# 520
Завиждам ви за тези срещи Hug Blush

# 521
  • Cavan, Ireland
Аз мога да се срещам и в Търново, и в Бургас и в Габрово, освен, че с някои ще се срещнем в София Simple Smile

# 522
  • София
Аз мога да се срещам и в Търново, и в Бургас и в Габрово, освен, че с някои ще се срещнем в София Simple Smile

Накрая да не те срещне ББ на някой разклон и да те направи здравен министър, ма чеде  Joy Joy

# 523

Накрая да не те срещне ББ на някой разклон и да те направи здравен министър, ма чеде  Joy Joy
smile3532
Бабе какво се правиш на строга  smile3533

# 524
Аааа, не, Бабе, зимаме си Петето от летището и го не пущаме  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт