90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета искам да ви попитам за новите бисквитки Tuс .. те дали са позволени през въглехидратения  ден ?!  Thinking Thinking Thinking Thinking

Да, би трябвало.Според мен са идеални за вечеря.

# 526
  • София
Здравейте момичета искам да ви попитам за новите бисквитки Tuс .. те дали са позволени през въглехидратения  ден ?!  Thinking Thinking Thinking Thinking

Доколкото видях тези бисквити са със сирене и кашкавал - следователно не стават за въглехидратен. Ако има само със сол - може.

# 527

Доколкото видях тези бисквити са със сирене и кашкавал - следователно не стават за въглехидратен. Ако има само със сол - може.

Има и със чушчица  Whistling Много са хубави, хапвам си почти всеки въглехидратен или със сол или с чушчицата  Mr. Green ммммм  smile3508

# 528
Здравейте, фиданки! Simple Smile Чета ви от три седмици. Ако знаете колко стари теми изчетох Simple Smile)) Та направо - Режимни сме със щерката от 5 дни. Аз заради нея, че тя има да гони едни 15 кг. Пък аз ако смъкна 5-идеално. Ако са 10 - направо ще се върна в 8-ми клас:)
Да се отчетем след първия плодов - аз-1.500 надолу, ама след днещния белтъчен утре сутрин май няма да е така Simple Smile)) Детето е - 2.000 Laughing Обаче с водата го гоня като терорист. Не ще да пие и това е !
Та да ви кажа - страхотни сте и много ме надъхвате! Живи, здрави и много минуси пожелавам!

# 529
  • Cavan, Ireland
Маре, кацам в Бургас, може да ме чакате с плато луканки, щот за хляб и сол трябва да чакам ВХ-тния  Mr. Green

СОлените бисквити ги има в оригинал само със сол иначе има и със сирене и барбекю, само дето си мисля аз, че те са доста солени, което значи задържане на вода.

# 530
И доооста мазни са.

Днес, почивно меню:
2 ябълки
ориз със зеленчуци + домати
постна патладжанена манджа + хляб

# 531
  • ES
На мен като че са ми трудни вечерите понякога заради спорта (не мога ям ии да отивам да спортувам), да питам, за вечеря може ли печени страгали(нахуд) - бобово и лесно за ядене извън къщи. И още нещо, мярна салата табуле (с булгур, гледам го коментирахте) за въглихедратен ли е и ако е за вечря трябва да върви с парче черен шоколад?

# 532
Салатата табуле става за бобовия ден- ако е с елда (утре това ще си правя). Става и за въглехидратен, ако е с кус-кус Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 00:02 от Radost Vlaeva

# 533
Булгура е за ден с варива.
Иначе не знам какво е "мярна салата табуле".

Булгур, елда, киноа, зърна всякакъв вид - житен, ръжен и сие, бобове всякакъв вид, оризи и картофи - варива.
Полента, кус-кус, паста, брашна всякакъв вид - въглехидрати.

# 534
коригирах се Simple Smile

# 535
  • ES
МярнаХ(изяла съм една буква) салатата тук http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6 и я пишат за въглехидратния ден, но може би защото е с кус-кус.
А за печения нахуд?

# 536
Нахута варен, или сготвен в бобови само Simple Smile Всъщност що да не и печен? Тук се двоумя ядка ли е или вариво?

# 537
Тъкмо за нахута гледах, че има много въгл. на 100 грама са 24,42.  и щях да питам същото..,че днес баш това хапнах и то не беше малко..
http://www.bb-team.org/hrani/id/480550_nahut-gotven-varen-bez-sol
Вчера Ден Първи, успешен, имам и - 400 гр за мотивация... Laughing
Днес също съм стриктна, ама да видим утре след нахута ккво ще е положението... Всичко стриктно си записвам в тетрадка!  Вчера имах  час и нещоразходка, дес също имаспорт по сериозен 2 часа...изобщо доволна съм от себе си..
Вяра 2010 -  Поздравления за свалените 19,500 кг ! Това е направо страхотно...Колко имаш още да сваляш , или приключи с това завъртане?  
   Нана77.  а ти миличка, какво остана да сваляш? Аз отдавна не бях влизала в темата и си спомням от преди, че беше готова с килцата ?  Hug  Много се радвам, че си тук... Всички имаме нужда от теб !  Hug

# 538
Добро утро!

Пете, а кога ще бъде тази светла дата, че май само аз неразбрала останах.

Аз днес ще правя плодов ден. Заредила съм се с ябълки, в обедната ще си купя белен слънчоглед и примерно някакъв банан. Иначе зацепих защо съм толко подута и кантарът показва такива числа  Mr. Green

Хубав ден засега!

# 539
  • Варна
Добро утро! Мой ред е гледам да ви събудя, да ви пожелая хубав и слънчев ден и приятна фиданска среща довечеря момичета. Аз на нашата , варненска среща няма да мога да присъствам този път, за мое най-голямо съжаление. Малко ми струва неподходяща срещата в разгара на многото почивни дни, но както сте решили. Много хубаво да си изкарате Hug

Минус 1.300 след плодов, прекаран по площадки и магазини. За целия ден имах 3 ябълки, 2 банана и кашу. Много ми готино сега, лекичко... Heart Eyes

За бисквитките, са си много добре за въглехидратен, любими са на децата , и ги поопитах и аз вече. Никак не са солени и са много по-добър вариант от марети примерно.

Хайде, нека деня започне...сега Hug

Общи условия

Активация на акаунт