90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 132
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Печената тиква със захар- във въглехидратния. Без захар-може и в плодовия. Поне това изчетох из темите Simple Smile

# 691
Съжалявам, че са ми били тъпи въпросите!  Wink За алкохола се надявах да сподели някой, който е пробвал, т.е. нарушил режима, дали много проваля нещата или няма да е чак такъв проблем... Налага ми се да присъствам на няколко служебни събирания този месец и не върви да не участвам в партито след това, което обикновенно продължава дълго!  Rolling Eyes
А за белтъчините... Аз видях, че на първата страница пише да не се смесват, но по-натам имаше мнения, че ако не пречи на свалянето, не е проблем. За това и ги смесих днес!  Peace
Изобщо не съм целяла да създавам каквито и да било дискусии, просто тези два въпроса се появиха в движение дет се вика. Извинявам се, ако съм подразнила някого! Hug

# 692
  • София
Добро утро.

Фики виждаш ли колко несправедлив е животът  Joy

Jana Ina присъствието на служебни партита не означава консумация на алкохол. Не виждам никакъв проблем да си пиеш вода. Има и хора, които принципно не пият  Simple Smile

За днес закуската е сушени сливи. За после - банани, ябълки, лешници и може да взема някакъв зеленчук.

# 693
Jana Ina ,  виж сега...за можене , да може ! Ама всичко може! Така, че няма какво да питаш, или да искаш разрешение...проблема е, не че не може, а че няма да имаш резултата, който би могла да имаш ако си стриктна. Там е фатката....  Гледам ,че на лентичката ти пише, че имаш да бориш 20 килца... Вяра 2010, ги е преборила с едно завъртане.../19,500  кг ,писала е на предните странички../, писала е и колко е била стриктна...  Аз за 3 месеца  съм качила 3-4 кг.....затова и не пиша , колко съм била "стриктна"..... и затова сега съм тук.  Blush   Ей това е  отговора  на 90% от въпросите "Може ли ,,,?  "  .... Да, може !   Hug
  Нана77, и аз днес  съм на плодове... сега ще ти изкопирам менюто , и само ако не съм свалила същите грамчета,  както теб утре сутринта, да знаеш, че ще съм разбрала колко си зла,  и  как правиш някакви тайни неща, че да сваляш !   Crossing Arms Joy  Момичетата от срещата хубаво са те преценили... сигурно тайно помпаш по 100 коремни преси  и кой знае още какви еквилибристики, и аз видях снимките  , не стига, че си отслабнала, ами и си станала по-свежа ! Въх, тюх !  Crossing Arms
 Да вземеш да я спреш таз диета !

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 07:14 от Pinkito

# 694
  • Варна
A ПЕЧЕНА ТИКВА КОГА МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Върни се моля те на първа страница и прочети внимателно ooooh! Mr. Green

Добро утро!
Днес нямам идея какво ще ям, последно време изпитвам глад, но нищо не ми се яде и не ми е вкусно. Нещо много тъпо такова. Ще отмине, а аз се възползвам от авантата да не прекалявам с храната Grinning

# 695
Добро утро!

Както разбирам, оная на метлата на срещата пак е правила заявки да организира професионален дебелариум  Tired Ееее, аман Crossing Arms

Аз днес съм 300гр. надолу. И все пак съм далеч от крайните си килограми от режима. Но и чакам цикъл, така че може би ще се нормализират нещата.

Все още се чудя какъв ден да правя днес, тъй като ще обикалям бая днес.

Много ви моля, днес много да ми стискате палци  Hug

Хубав ден засега!

# 696
  • варна
момичета включвам се при вас вече от два дена съм на режима но не мога да устоя на захарта тя е по  2 чаени лъжички една сутрин за кафето и една за чая. Дали ще се отрази много на режима както и не мога на вечеря да ям половината от това на обяд . Менюто ми за тези 2 дена    
1 ден обяд таратор без мазнина и зелена салата следобед 3 в 1 голямо прегрешение
 вечеря същото
2 ден на обяд картофена яхния следобед чай с една лъжица мед
вечерята по малко от манджичката но и една чиния със зелена салата
   днес си мисля за спагети със гъбен сос за спагети на дерони 45 кал за 100 грама
ако някой може да ми помогне с начин на отказване от захарта ще бъде много добре, защото от захарините ми се повдига и не е само внушение мъжът ми сутрин си пие кафето със захарин пробвал е да ми сложи и в моето но веднага разбирам.

# 697
момичета включвам се при вас вече от два дена съм на режима но не мога да устоя на захарта тя е по  2 чаени лъжички една сутрин за кафето и една за чая. Дали ще се отрази много на режима както и не мога на вечеря да ям половината от това на обяд . Менюто ми за тези 2 дена    
1 ден обяд таратор без мазнина и зелена салата следобед 3 в 1 голямо прегрешение
 вечеря същото
2 ден на обяд картофена яхния следобед чай с една лъжица мед
вечерята по малко от манджичката но и една чиния със зелена салата
   днес си мисля за спагети със гъбен сос за спагети на дерони 45 кал за 100 грама
ако някой може да ми помогне с начин на отказване от захарта ще бъде много добре, защото от захарините ми се повдига и не е само внушение мъжът ми сутрин си пие кафето със захарин пробвал е да ми сложи и в моето но веднага разбирам.

Храната ти е добре, но трябва да разкараш захарта. Това си е чисто смесване. Ако не можеш без подсладител, вземи си Стевия и подслаждай с нея.

# 698
  • Mars Hotel
Много хубави снимки, фиданки! Но има някои хора, които не разпознавам... Embarassed
Вчера успях да изкарам плодов, въпреки рождения ден, на който бях. Днес съм мааалко под нивото от края на режима и не съм решила още какво да ям.

Извинявайте, но тук има хора, които изкараха Великден само на вода, а вие за някакво служебно парти и 50гр. уиски се жалвате. Я се стягайте!

Блеки,
Скрит текст:
в неделя среща на стадиона?  newsm47

# 699
Светлице,
Скрит текст:
забранила съм да се ходи на този мач во веки. Страх ме, че моя си пада малко побойник, а и ще трябва да сме в различни агитки с него и не ми се ще да изпущя контрола Mr. Green

# 700
  • Mars Hotel
Нема да се пУашиш, мога да ти го пазя.  Laughing

# 701
 Я,тук имало и запалянковци,Свети от кой отбор си?

# 702
  • Mars Hotel
Синя съм.
Извинете, спирам да спамя.

# 703
Я,тук имало и запалянковци,Свети от кой отбор си?

Заповядай в темата  Футболни фенове, за да не спамим тук  Peace

# 704
Здравейте мацки,
вчера се зарекох,ч е няма да се тегля и днес пак и пак същото за 10 дни - 2 кг. Не знам дали не ми се получават малко бавничко нещата, но вчера ви чета, че може би след 8 вечерта трябва да спра водата, за да не задържам от това.
    Днес на Въглехидрати и аз да предложа една фокача с маслини и розмарин от предаването Бон Апети, някой ако иска в сайта им я има и става страхотна.
     Лек денЬ!

Общи условия

Активация на акаунт