90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 248
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ge4i1970 е, поне сега е ясна ситуацията от личен опит  Wink

# 316
добро утро Simple Smile
и аз в кюпа на +1кг  #Cussing out
днес съм на плодове - ще е само на портокали. Утре живот и здраве ще съм на 2-ри воден  Grinning

# 317
  • София
Здравейте,
Започнах диетата преди два дни. Чета внимателно, за да не задавам излишни въпроси, но все пак искам да попитам в кои дни са разрешени маслините.
Благодаря на всички, които споделят опит и съвети, както и дневните си менюта  Simple Smile
Благодаря на Nana 77 за снимката с панталона, която ме мотивира най-много.
Лека и успешна седмица!

# 318
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Благодаря.
Всеки организъм е индивидуален. Аз качвам килограми от кайма, суджук, салам и подобни дори и домашно приготвени.  От паста(спагети) и лазаня отслабвам.
В Италия каймата(рагу) е само чисто месо, най-често телешко от което нямам проблеми. Значи сланинките са много коварни. Поне за мен.

# 319
    Здравейте и от мен! Днес ми е втори плодов ден и засега резултата е минус един за една седмица. Надявам се утре кантара да покаже минус, макар че знам, че не става така бързо ми се искамалко по-голям резултата да има. МИналия път минуса беше след плодовия ден. Знам, че е много относително , но горе долу до първия воден колко кг се свалят?
   Иначе режима си върви, вчера бяхме на разходка и малко тягаво беше, Въглехидратен ден  - на ресторант салата домати и краставици с филия препечен хляб, вечера - филия с лютеница и топка сладолед и да ви кажа очаквах минус днес, ама нищо.

# 320
  • София
Добро утро!

Много плюсове днес Sad Бързо да се изчистят и всички да са щастливи Hug

Лилаветка, тъкмо щях да питам дали няма някой на воден ден утре и прочетох поста ти Simple Smile Утре ще се давим заедно Hug

Аз много се зарибих за броколите със сирена и чакам с нетърпение да стане сряда, за да си ги направя Grinning

# 321
  • до моите любими хора
Добро утро  Hug
И аз в кюпа с плюсове, но мисля че е най-голям за един ден +1 500 кг  #Cussing out #2gunfire
Белтъци повече няма да смесвам, въпреки че ми беше много вкусно  Heart Eyes
Днес чисти белтъци
З- морков, че нямах нищо друго
О- пил дробчета с цвекло и морков
В- същото
В почивка съм, да не се чудите как правя два белтъчни един след друг. Обикновено само след дробчетата свалям в белтъчен, за това реших да пробвам да видим какво ще каже кантарев утре  Mr. Green
Хайде лек и слънчев ден на всички и успешна седмица изпълнена с много минуси   bouquet

# 322
  • Пловдив
Здравейте,
Започнах диетата преди два дни. Чета внимателно, за да не задавам излишни въпроси, но все пак искам да попитам в кои дни са разрешени маслините.
Благодаря на всички, които споделят опит и съвети, както и дневните си менюта  Simple Smile
Благодаря на Nana 77 за снимката с панталона, която ме мотивира най-много.
Лека и успешна седмица!

Не го приемай като заяждане, но ако беше прочела внимателно първа страничка, щеше да видиш, че маслини може във всички дни без плодов, но да се внимава, защото са солени и се задържа вода, ако се попрекали с тях.

МИналия път минуса беше след плодовия ден. Знам, че е много относително , но горе долу до първия воден колко кг се свалят?

Това е много относително. Зависи колко имаш да сваляш, колко стриктно спазваш правилата. Аз първия път свалих 8 кг през първия месец, при второто зъвартяне - само 4.

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 09:43 от dundi73

# 323
Добро утро!

Много плюсове днес Sad Бързо да се изчистят и всички да са щастливи Hug

Лилаветка, тъкмо щях да питам дали няма някой на воден ден утре и прочетох поста ти Simple Smile Утре ще се давим заедно Hug

супер, ще имам компания. На теб кой по ред ще ти е?
Аз се надявам гастрита ми да издържи и тоя път  Praynig

# 324
           Еййййййй  radostani , супер идея ми даде за дробчета утре, изобщо не се бях сетила!

dundi73 , поставила съм си цел 10 кг, от 70 да стана 60 дай боже, но и за цялото време да ги сваля ще е супер! Мерси все пак, знам, че е относително.

# 325
  • София
Лилаветка, втори Simple Smile Първият беше кошмарен, ама цял ден обикалях по улиците и щях да умра от изтощение. Утре ще я карам по-кротко.

# 326
и на мен ми е втори Simple Smile аз с глада нямам проблем , само тумбака да не ме боли

# 327

Е, снощи пак си бях белтъчна, днес на обяд ще си направя табулето, малко да разнообразя, че гледам че все на белтъци карам. Laughing
Гечи, поне си хапна чорбичката  Mr. Green

# 328
Мноооого съм доволна от плодовия ден - минус 700г. Дотук след първата 4ка съм почти минус 2 кг.
Днес ми е бълтъчен ден, ядох банан, а после ще има салата, месо с праз за обяд и вечерв - салата с таратор.
Пожелавам много минуси днес на всички.

# 329
  • София
dundi73, благодаря за отговора. Все пак информацията е доста, храните - разнообразни /ако може да прозвучи като извинение/. Хубавата новина е, че имам още поне 87 дни в които да ги проуча основно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт