90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, днес ми е първия почивен ден, чувствам се странно Rolling Eyes
Закуска/ябълка
обяд пил. пържола с салата от домати, краставици, зелен лук и маслини.....
за вечеря......не знам

Малко се обърках сега....по нагоре мацката пиши, че също е в почивка, но си хапва месо, таратор и кашкавал...., е нали и през почиваката не трябва да се смесват белтъците, или пак аз нещо........

Иначе резултата е от 90 дневната при мен е минус 19.500 bowuu, ако можеше да продължи диетката, тъкмо се настроих, научих и свикнах и айде сега....., след 3 месеца е почвам отново.

Моля , някой да ми обясни за смесването на белтъците при почивката може или не може? Благодаря предварително  bouquet

# 496
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
След вчерашните ви съвети днес приключих рано с вечерята. Момичета преядох. Важното, за мен е че лещата и гювеча си ги хапнах без хляб. Е признавам си от гювеча си сипах повторно.
Днес ми е шести ден от началото на диетата.
Действа ми много положително. Забелязвам, че нямам никакви стомашни киселини. Едва сега си давам сметка, колко неправилно съм се хранила и от колко любими български манджи съм се лишавала заради това.
Трите ми деца дори и те са забелязали това и ме подкрепят.
Лека вечер на всички.

# 497
  • Mars Hotel
viara2010, предполагам, че зависи от човека. И аз съм в почивка, но избягвам да смесвам белтъците, защото ми се отразява зле. От друга страна обаче, след като в почивката е позволено дори смесено хранене отвреме-навреме, зашо пък понякога да не смесваш и белтъците? Това е най-добре да прецениш сама за себе си.

I_Love_Tose, добре дошла и успех!

# 498
  • София
Отчетът ми за днес

з - 2 ябълки и кафе
о - купа леща и 1 домат
в - 260 грама картофи и малко леща

# 499
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Преглеждам в момента рецептите  от стр.1 "Трети ден въглехидратен" се натъквам на:
1.Може да се консумират кренвирши.
2. Булгур във въглехидратен ден.

За първото както и да е, но второто нали е смляна царевица. Аз съм фен на булгура. При нас в Италия му викат полента( царевична, оризова, ръжена).
Та мога ли да я направя печена във въглехидратен ден.?

Компот без захар от сушени плодове(ошаф) може ли за закуска или само в плодов?

# 500
Здравейте, момичета!
Искам да ви попитам, дали мога да ям зеленчукова супа с ориз, при положение, че в нея има и картофи? Става въпрос за вторият ден.

# 501
Здравейте и от мен , след има няма 8 часа на високи токчета съм тука ooooh! Обяда беше в заведение в студентски- сирене по шопски и малко салата.
За вечеря ще си ям гювеча със салата Crossing Arms Така си го исках на обяд, ама няма Mr. Green
Лека изморена се чувствам ама трябва да се чете Simple Smile сега отивам да вечерям(че обяда беше в 14 часа) и да си почивам Hug

# 502
Здравейте, момичета!
Искам да ви попитам, дали мога да ям зеленчукова супа с ориз, при положение, че в нея има и картофи? Става въпрос за вторият ден.
Можеш,не е проблем да с смесват варивата Peace
Цитат
За първото както и да е, но второто нали е смляна царевица. Аз съм фен на булгура. При нас в Италия му викат полента( царевична, оризова, ръжена).
Та мога ли да я направя печена във въглехидратен ден.?
Мен да питаш булгура няма нищо общо с царевицата,ами си е чисто жито,само,че натрошено  Rolling Eyes...Както и  да е,брашната са във въглехидратен,зърната са за бобов .

# 503
Здравейте!   bouquet
Днес белтъчен:
З-банан;
О-пропуснах го;
В-шунка и може би пилешко месо.
Знам,че е малко,но просто не ми се яде и нямам абсолютно никакво желание да ям.

# 504
  • София
Само минавам да отчета успешен воден ден... засега Mr. Green!

# 505
savina_33 аз тахана го смесвам с мед и го мажа на филийка. Става по вкусно от купешката халва!

# 506
Здравейте, момичета,

за Срещата на финданките - утре, 25.04., 18:30 ч.,
пицария Пици - Фрици в Младост 1-А срещу Билла
,
резервацията е на името на Мария Илиева.

Запазена е маса точно до детската площадка и с мнооооооооого добра видимост към нея  hahaha, така че майките са уредени Simple Smile

# 507
Момичетаааа да си изкарате хубаво Simple Smile  Hug Hug Hug и да пийнете и заради моите контролни да са по вода Rolling Eyes
п.с. И нана да не прави мекици без мен Crossing Arms Blush

# 508
за днес:

з:2 мандарини
о: леща
в: зелена салата и по=малко от половината на порцията леща

Скрит текст:
обаче накрая се оплеках и изадох 1 кроасан с карамел и 2-3 блокчета шоколад ... сънувам ги тия неща от 4 дни  Whistling smile3511 ... минало -свършено... сега няколко дни ще си патя заради това,амаа....  #2gunfire

# 509
Здравейте момичета искам да ви попитам за новите бисквитки Tuс .. те дали са позволени през въглехидратения  ден ?!  Thinking Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 20:08 от kremche7y

Общи условия

Активация на акаунт