90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 247
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Плевен
Момичета замислих се може ли с кисело мляко да ядеш сиренце например.Нали и двете са от мляко ???Какво мислите ?
Между другото вече 16 и 30 и почва да ме понаболва главата...пустата му вода.Ама ще го издържа тоз ден..

# 601
Всичко от мляко може да се приема заедно.

# 602
От утре започвам и аз диетата... Дано да успея и да мога да сваля поне 4кг. Стискайте палци..  Laughing

# 603
Pattence аз пък мисля, че може да са обработени плодовете и зеленчуците. само не трябва да са подправени. преди време,когато правех пак диетата (есента) коментирахме, че за хората, които имат проблем със стомаха могат да си правят печена ябълка и варена или печена тиква (тогава беше сезонът). аз съм от тези, които имат колит и гастрит и прекалено много сурови плодове и някои зеленчуци ме подуват и ми докарват болки, та тогава така се спасявах.  Peace

# 604
Цитат от книгата за плодово-зеленчуковия ден:
" Може да се консумират и плодови пюрета, супи, компоти, печени плодове (може да се добави подсладител). Ако не обичате плодове, тогава може да ги заместите със зеленчуци."-щом може печени плодове защо да не може печени заленчуци?Помагайте момичета какво мислите?

# 605
За зеленчуците на скара - доколкото съм разбрала, във витаминен ден могат да се хапват зеленчуци и плодове без сол, олио и оцет, но могат да бъдат овкусени с подправки. Назад в темата (или в по-стара тема) имаше предложения за няколко супички - ако не греша от Нана или Нану (извинете невежеството ми  Mr. Green). Според мен могат да бъдат и на скара.

# 606
току що отговорих

# 607
Цитат от книгата за плодово-зеленчуковия ден:
" Може да се консумират и плодови пюрета, супи, компоти, печени плодове (може да се добави подсладител). Ако не обичате плодове, тогава може да ги заместите със зеленчуци."-щом може печени плодове защо да не може печени заленчуци?Помагайте момичета какво мислите?
Да си жива и здрава tansu  Hug,дано да е така,ама и аз не виждам логика ако не са овкусени да не мога да ги изпека:)Благодаря много!

# 608
А момичета  само да ви попитам цигарите нямат нищо общо нали??? Не трябва да се лишавам и от тях нали  Rolling Eyes

# 609
  • Плевен
ау супер.Мерси просто хари.по натам ще ям аз тиквички с кисело мляко и едно прясно сирене ,което само мене чака Simple Smile
Утре ако изкарам днес....че и този дъжд ще ме удави.
Варени яйца със салата Simple Smile
Лека вечер момичета и спокойно прибиране.

# 610
опаааа

з: 2 мандарини
о: 1 филийка и половин вита с маргарин , 4е нямах повече под ръка
в: зелена салата, кроасан с шоколад или вафли и ред черен шоколад

приятна вечер .... и на тези, които гледат футбол да напомня- днес мачът е много силен  Naughty

# 611
  • на Земята
днес въхлехидратен

з-2 ябълки
о-препечени филийки 3бр. с зехтин и шарена сол

мисля вечеря newsm78

Аз искам да попитам,може ли да пропусна плодовия ден и как да продължа? Mr. Green
Нямам много за сваляне.Желая не повече от 4-5 кг.
Това ядене само по 3 пъти ми е много трудно.Едва ли ще изкарам повече от месец Crazy

# 612
Мисля, че не може да го пропускаш, може да пропуснеш единствено водния. Но през плодовия можеш да хапваш до 5 пъти на ден  Laughing

# 613
До сега- ок! С водата имаме да наваксваме:)
 Започвам да меся фукача с маслини за утре на обед, че сме цял ден по улиците:) И аз ги пуша пущините, ама като се убедя съвсем в ефективността на режима мисля да ги откажа.
Момичета, лепенките за отказване от цигарите са за всеки ден, нали Joy Joy Joy

# 614
Какви лепенки, инат нямаш ли  Joy

Общи условия

Активация на акаунт