90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • на Земята
Може ли рецепта за фукача с маслини .
Ще се постарая тогава за плодовия ден Peace

# 616
Pattence можеш разбира се да си хапнеш зеленчуци на скара, само без осоляване и омазняване! Съжалявам, че не отговорих навреме. Тъй като съм зле с имената  Blush... имаше едно момиче, което се оплакваше че сваля бавно....но пък като прочетох на ръст 165, 66-65 кг, затова сваляш бавно, но имаш още време.Те и другите ти казаха. Не се отчайвай! А от салатите не се отказвай.Можеш по-малко да ги подправяш, но си хапвай! Peace Аз днес измислих за обяд една селска салата с две препечени филии, а за вечеря преди малко опекох пъстърва и пак ще направя салатка. В почивка съм. ТеоDora не може да се прескача плодов ден. Но хапвай повече плодове или зеленчуци, добави и сурови ядки, преди това можеш да ги накиснеш във вода, повече ще те заситят  Peace

# 617
# 618
Здравейте момичета!!!Днес ми е плодов ден последният от 1ви цикъл...утре съм плувкиня за 1ви път!Днес хапнах 4 банана и шепа орехи!Ще видим утре как ще се справя,но усещам че сигурно по това време доста ще се озверя Simple Smile ,но се надявам да се справя Simple Smile

# 619
veronika_v,може би само толкова има нужда организма ти от сваляне,и затова повече не сваляш.
Първия път,когато започнах диетата и аз свалих само 6кг за 15-20дена и останалите дни до края на режима не мръднах и грам надолу.Направи си диетата до край,така поне ще ги задържиш и няма да си ги върнеш.

Напротив, имам да свалям още, не е плод на въображението ми. Висока съм 165 см., започнах от 78-79 кг., в момента съм 73. Не е в това проблемът.

# 620
Утре започвам диетата и мисля за закуска да изям 1 грейпфрут; за обяд сирене със салатка и за вечерта същото. Как мислите добре ли е?

# 621
# 622
veronika_v, може би това са килограмите, които си поддържала най-дълго време, и сега организмът ти се съпротивлява, но мисля, че ще се предаде в един момент  Peace

# 623
Точно тази фокача правя и аз:) Страхотна е! Само,че аз повече я харесвам с половина бяло и с половина черно брашно. И зеления лук наполовина го смесвам със зелен чесън. Момичета много е важно маслините и зелениите да са добре подсушени, иначе става тиклаво тестото около тях Simple Smile

# 624
Утре започвам диетата и мисля за закуска да изям 1 грейпфрут; за обяд сирене със салатка и за вечерта същото. Как мислите добре ли е?

Аз мисля, че е добре! Само помни, че вечерята трябва да е на половина количеството на обяда. Успех с диетата!

Аз вчера бях на въглехидратен ден и за вечеря си изядох парчето торта, както бях запланувала, но много зле ми стана, хич не се чувствах добре; до черния шоколад така и не стигнах  Sunglasses

Днес ми е плодов ден:
З: сушени кайсии (накиснах ги в студена вода предварително) и чаша плодов чай
О: 2 зелени ябълки
В: 3 малки круши
Ако много ми пригладнее след обяд, ще хапна и малко сурови ядки (орехи или бадеми).

# 625

Аз мисля, че е добре! Само помни, че вечерята трябва да е на половина количеството на обяда. Успех с диетата!

Аз вчера бях на въглехидратен ден и за вечеря си изядох парчето торта, както бях запланувала, но много зле ми стана, хич не се чувствах добре; до черния шоколад така и не стигнах  Sunglasses

Днес ми е плодов ден:
З: сушени кайсии (накиснах ги в студена вода предварително) и чаша плодов чай
О: 2 зелени ябълки
В: 3 малки круши
Ако много ми пригладнее след обяд, ще хапна и малко сурови ядки (орехи или бадеми).

Благодаря! Да знам че вечерята трябва да е на половина от обяда  Simple Smile Дано да успея  Simple Smile

# 626
Здравейте, аз сега почвам с диетата и имам няколко въпроса.
1. Може ли през въглехидратния ден на обяд да се яде сладолед(примерно), а пък за вечеря спагети(примерно) или задължително трябва десерт за вечеря и за обяд спагети?
2. Може ли да ям вафли без фъстъци през въглехидратния ден?
3. Може ли да ям печено месо?
4. Може ли да ям пържени яйца или само варени трябва да са?

# 627
Аз съм момичето, дето бавно слабее Simple Smile И сигурно си има причина...
Вечерята ми е нормална, не е наполовина на обяда; рядко ям едно и също и на обяд и на вечеря; няколко пъти започвах тази диета и изкарвах 2-3 седмици, така че сега за организма ми не е нова и най-вече много пъти през последните 4 години достигах до 67 кг ( от 70 и няколко кг), така че организмът ми явно се съпротивлява..
НО не се отказвам - бавно, но славно към целта! Laughing
Ще докладва след водния в понеделник!
Много минусчета!  bouquet

# 628
 tonnny95
1. През въглехидратния ден обяда ти трябва да е солен (спагети), а вечерята сладка (сладолед).
3. Печено месо може през белтъчния ден; даже се препоръчва месото да е варено или печено, да не е пържено.
4. Пържени яйца - в белтъчен ден - и пак не се препоръчва пържено, по-добре варени.

Ако може по точка 2 някой друг да се включи, че не съм сигурна какъв е правилния отговор.

# 629
tonny 95, мисля че:
1. Обядът трябва да е солен, вечерята солен аили сладка във ВД
2. МОжеш да ядеш всякакви вафли във ВД
3. МОжеш да ядеш печено месо, естествено
4. За яйцата - аз си ги правя и на пържени, не знам обаче доколко е режимно...

Общи условия

Активация на акаунт