Днес сме по роднински в къщи с домашна торта.В неделя ще бъде истинското парти заедно с кръщенето.После ще има снимков материал.
Честито и на другите ни астрални близначета.
Нека Бог пази всички дечица!

. 

. Голям смях беше и то защото често я наричаме "магаре", това прозвище тръгна от филма Шрек, там има едно много досадно магаре, та Соник когато реши е същото такова досадно, но мило магаре.
. Голям смях беше и то защото често я наричаме "магаре", това прозвище тръгна от филма Шрек, там има едно много досадно магаре, та Соник когато реши е същото такова досадно, но мило магаре.

Хората родиха, направиха си първите месеци, а ние с тумбаците само пуфтим и недоволстваме 

o

А като прочетох и съобщенията за раждане съвсем се разчувствах 

Направо се побъркахме
Миналата седмица, обаче ходихме до Еленския балкан и нямаше никакви проблеми
Знам ли...бебешка му работа 
Иаче се е научила да идва, хваща ми показалеца, поставя си го в малката ръчичка и тръгва
Пък толкова самостоятелно си джиткаше до сега 

, а тя - готов е вече, положителен е

Завиждам...
не мога да си изкривя душата и да кажа благородно
и няма покой за мен. Вече трета поредна нощ се буди и реве по час, два. А сутрин в 8 :00, наййй-късно е будна
. Охххх, чакам с нетърпение появата на зъбките. На почти 11 месеца е 8200, 75 см. , все още слабушка. Това е за нас. А сега е ред на рожденницитеееее 

)