Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 868
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Радвам се, че ви харесват колажчетата (макар, че не са нещо кой знае какво, но са направени от сърце за малките сладурчета Simple Smile)

Влизам само за да кажа, че стискам палчета и се моля Нелка и Ели скоро да са си в къщи здравички!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug От мен и Ели  Praynig

# 91
  • София
Нелка, голямо гуш за теб и най-вече за сладкото Ели. Да се възстановява бързо и да ви изпишат по-скоро. Стискаме палци и се молим за вас!  Hug  Praynig  Heart Eyes

# 92

Херко, Честит празник и тук!!!!   bouquet

Може по БГ време да е отминало, ама при нас още е 21-ви  Sunglasses

Чакаме разкази и снимки от партито, а на Борис пожелавам весело и безкрайно дълго детство- всяко дете го заслужава  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug

ЧРД и на Емиян. Аз се чувствам малко неловко да честитя празниците на децата, чиито майки не пишат тук, така, че ще ме извинявате, но хем искам да ги отбележа, хем ми е сттранно, защото те нито четат (а може и да четат, ама кой знае?!), нито пишат  Rolling Eyes

Нелка, прочетох за вашиите неволи и какво да ти кажа..напълно те разбирам! Ако детето е с пневмония, би трябвало да ви държат около 7 дена (поне) за да е ефикасно лечението. отделно след това се продължава с лечение през устата  Rolling Eyes
 Изпуснала съм това с поддържането на температура, но нито една температура не бива да бъде подценявана, понеже тя е в отговор на някакъв процес в организма. Тоест това е защитната реакция на тялото и е сигнал за нас родителите да се търси причината. БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ!  Hug

Мариети, душе, страхотна си просто! Радвам се, че те познавам! Понякога губя вяра в добротата на хората, всички са толкова дръпнати, изнервени и лоши, но като прочета/чуя за такова нещо, каквото ти си направила за Женката и ме залива едно приятно чувство. Наитина сме станали близки и това е прекрасно!
И аз ви обичам, ама вие си знаете  Wink
Женка, а на теб, направо ти завидях за емоциите, които си изпитала  Wink
Чакаме добри новини и възстановено коляно от теб най-скоро!   bouquet

Жужка, аз и в предната тема казах, но не знам дали си видяла, твоите картички са толкова хубави, лични, цветни и прекрасни, че винаги им се радвам много!  Blush

Аз не мога да се включвам много често тези дни, защото моя мъж претърпя лека злополука и сега е с изкълчен глезен (като го видях с какъв оток беше, бях убедена, че е счупено!  Rolling Eyes  Confused ) и бастун. Не може да ходи на работа, докторите му предписаха режим на легло, та в момента се грижа все едно за три деца. Той много се забавлява със ситуацията (заради бастуна  Laughing ) , но за мен, знаейки, че това състояние никак не е безобидно, хич не ми е смешно  Naughty

Ще се вклча пак при първа възможност  Hug

# 93
  • София
И от нас с Никол много fingerscrossed за Нелка и Ели!Бързо да оздравяват и се прибират в къщи! Praynig
Jira,честит ти двоен празник!Да са ти живи и здрави и двамата!  bouquet
Честито и на вчерашните месечинковци и рожденници!
Ау,nellyli,сега пък на мен ми стана неудобно от теб. Embarassed Сигурно си ме помислила за луда...и не си била далеч от истината....Точно в този момент цялото ми съзнание беше сковано от страх и ужас,а от нерви и притеснения вече действително не знаех на кой свят съм.Много съжалявам,че тогава още не съм те познавала...щеше да ми дойде добре едно приятелско рамо в тази студена,бездушна,болнична атмосфера.
За заспиването-това,което описва Хоупи ми е до болка познато.Само,че при нас накрая всичко завършва със сърцераздирателен рев. ooooh!
Никол сяда по различни начини в зависимост какво е правила преди това.Ако е била права-тупва на дупе с опънати крачета,ако е лазила-сяда с един свит към тялото крак,а ако е била на колене или клекнала,ги сгъва назад и двата като Селин.
Данонино не мисля да давам скоро.
Със сигурност пропускам нещо...но здраве да е ...като се сетя ще пиша пак.

# 94
Честита 11-та месечинка на Сияна и Митето!!! baloni baloni baloni Да са много здравички, весели и да растат безгрижно и заобиколени от много любов!!!

# 95
  • Сливен
Добро утро Simple Smile
Ели с е събуди в 6.20 и тати я нахрани, а сега спинкат, но аз събудя ли се веднъж няма сън повече за мен, та реших да се включа малко по темичките и да си взема едно душче след това Wink

ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА СИЯНКА И МИТКО!
ДА СА ЗДРАВИЧКИ И МНОГО, МНОГО ПОСЛУШНИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!

SYMa, дано Ники започне да хапва повечко и да му хареса кухнята  Peace Елина също изкара някакво вирусче около Великден - Т 38-39, разстройство и зачервено гърло... Бяха ни изписали лечебно мляко - Прима, Ал110, Хумана, но в магазинчето намерих Ал 110 на Нестле и решихме да опитаме с него, но никак не и харесва и много малко хапваше... Готвих и някои неща - картофи, ориз, моркови, казаха ми печени ябълки, но така и не направих... От вчера е на Аптамил отново и така си го изпива всичкото, а и другите храни си хапва добре и се надявам да запази този апетит за по дълго време, че много слабичка... Стискам палчета и при вас да се наредят неща  Hug

Норе и при нас понякога е така, но в случаите когато искам да се опитам по раничко да я сложа да спинка... И ние като при Нелли - катерене, смеене, игра Wink Вече съм се отказала от идеята, че ще заспи рано и последно се храним около 22.30 и тя докато пие млякото си и заспива, а после се буди около 6.00 сутринта за още едно хранене и спинка до към 9.00, че и 10.00 понякога... Незнам какво да те посъветвам, но дано скоро премине този период  Hug

zelenamama  Hug Важното е, че всичко е останало назад и сега сте добре, и се гушкате и радвате една на друга Wink

silvia1111 Simple Smile Добре си е Дани  Hug Ние втори месец сме 7650г, а сме около 71см (+2см почти, но не успяваме да я измерим много точно)

lotxen много е сладъй малкия Юкио  Hug

Гери наскоро и една моя приятелка ме запита давала ли съм от плодовите Данонино, а аз и казах, че съм решила да не давам за сега... Правя и кисело мляко с плодово пюренце, понякога слагам и бисквитки и за моя изненада Ели си го хапва Simple Smile

Maria_I не сте само вие Wink И аз още нищо не съм планувала и организирала, все си казвам има време и отлагам, но мисля в началото на другия месец да се организирам и да започна да подготвям някои неща Wink

Марте браво на Магито Simple Smile Дано все така лесно да се приспивате  Peace

Къщиии браво на Габито  Hug Много зъбки имате вече, много е сладка Simple Smile Макар, че никак не ти е било лесно  Blush

Гале много се радвам, че Мариелка е добре, бързо да се оправя и нослето Hug При Ели се беше получило така с първите и 2 зъбчета Wink А за мерките браво на момичето, само че мама не позна, че може да е 12 кг Wink

nellyli и на мен много ми хареса идеята да се върним година по рано, когато вестителките съобщаваха дългоочакваните новини Wink Даже се върнах и на нашата дата и ми стана едно мило и се разплаках от щастие  Blush Спомних си това: " Да родиш като Хера"  newsm62
А темата е просто много, много хубава Simple Smile Още веднъж благодаря за труда, който полагаш  newsm51

nandi много ми харесва идеята ти за снимка от 1-вия ден и 1 година по късно Simple Smile Иаз си мислех да направя едно колажче със снимки на Ели, но има време до РД-то Wink
Много ме забавляват твоите постове Wink А и тази малка кукла Соня, че и Моника  Hug Heart Eyes

*polita* браво на малката кукла Тиянка Simple Smile Май си имаш вече ходещо човече Wink Страхотна новина ти е съобщила твоята приятелка Wink

Miss Monk дано се оправите бързо, а за мерките на Деа, много си е добре куклата, май само ние останахме толкова слабички  newsm78

jenny_b страхотна изненада ти е спретнала Мариетка Simple Smile

Мариетка  Hug Hug Hug И на малката Мариска Wink

didolinkaa браво на вас за хубавото пътуване Wink А мерките на Софи са почти като нашите Simple Smile Аз много се тревожа, че е слабичка, но сега като видях и вашите мерки, а и пред кабинета на педито се засичаме редовно с една мама и този път се заговорихме, оказа се, че нейната кукла се казва Александра и е родена на 19.05 като нас и е с мерките на Ели, така че се успокоих Simple Smile
Важното е да са здравички и послушни! Wink

Зу браво на Раличка Wink Аз да споделя, че моята Елина сама се учи да пие от чаши... Само да усети, че никой не я гледа и както си стои в проходилката докопва някоя чаша от холната маса и с две ръце право към устата, но последния път тати я стресна и малко се поля детето...

Джуф и на вас ще се постарая да направя някоя картичка  Hug, както и на всички останали дечица... Не умея да боравя с Фотошоп, но намерих две програмки, с които никак не ми е трудно и така успявам да направя някое колажче Wink
Харесами идейката ти за РД-то на Дани Simple Smile
И аз си мислех за нашия парк, където има заведение и съоръжения както за малки, така и за по-големи дечица, но има още време Wink

ДеСимонка къде се губите? Предполагам вече сте се върнали във Варна  newsm78 Не се обади, но да си призная, че може би пак нямаше да се видим, че Ели беше болничка, но следващия път Wink
А къде ще празнувате РД-то на малката кукла Wink На тази дата и аз съм рожденничка, даже имам малък юбилей, ще ставам на 30 Wink

Бисквитка добре сте се завърнали Simple Smile Стискам ви палчета времето да е с вас и да се получи страхотен рожден ден на малката кукла Али Simple Smile

Jira честит двоен празник и от нас Wink  Hug

zazka как са резултатите на Ния? Надявам се всичко е ок при вас  Hug

Бубе видях  Embarassed Много ти благодаря  Hug Много неприятна ситуацията с ТМ, дано скоро се оправи, а и на теб няма да ти е леко  Praynig  Hug

Lussy очакваме включване и от теб Wink Да покажеш и някоя снимка от РД-то на Венци Wink

Хера пожелаваме ви хубав празник днес!

Тони, а вие какво правите? Как са Нико и Рая?  Hug

Нелка  Hug Hug Hug оздравявайте бързо! Стискам ви палчетата скоро да сте по-добре!

Хубав и усмихнат неделен ден Simple Smile
П.П. Ако съм пропуснала някой, моля да ме извини Wink

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 08:42 от juji2704

# 96
Изтървах и последния влак, но снощи нямах сили да пиша, затова по-добре късно отколкото никога:

Честит Първи Рожден Ден на Боримече!!!

Честит Първи Рожден Ден на Емиян!!!

Жира, честит ти двоен празник! Да са живи и здрави рожденниците! Ама то вашия празник продължава и днес Simple Smile. Честита 11та месечинка на прекрасната ни снахичка Сиянка!!!

Честита последна месечинка и на сладура Митко!!!

Приключих с честитките, сега е ред да пратя много прегръдки за Нелка и малкото Лече Hug Hug Hug. Дано бързо се оправи малката сладкишка Praynig!!!

За нас новините не са от най-прекрасните. Дани е с чревна инфекция от нещо което е ял Sad. В петък на обед отказа да яде и започна да повръща и малкото, което попадна в устат му. Все бях свикнала на повръщане, но както се казва винаги има какво да те изненада. Хапна съвсем малко, а повърна огромно количество на няколко пъти, ужасно се изплаших. Звъннах веднага на педи, тя ми обясни какво да предприема и каза да го заведа при нея да го види преди да приключи работния и ден. Последната седмица имало страшно много болни дечица Cry. Както беше като парцал, след 2рата свещичка против повръщане Даничко живна и даже почна да си търси храна. Видя си плодовото пюре, което му бях приготвила за слетобедна закуска. Знаех че не трябва да му го давам, но беше  невъзможно да устоя на писъците, които последваха. Изяде го и за щастие не повърна, но пък това явно му помогна да направи едно мощно пълнене на памперса. Миличкото чак червата му къркореха. Допълнително се упаших, защото в а**то имаше слуз. Докато стигнем до лекарския кабинет, Дани вече беше в страшно добро настроение. Изкара си детето каквото му е тежало и усмивката се върна на лицето му. Доки каза, че бързо сме овладяли положението, изписа прахчета против повръщане и пробиотик и сега сме 2 дни на диета - само ориз и картофи. Трудност с диетата не срещам, защото като цяло няма много апетит и хапва по съвсем мъничко, а освен това крия всичко, което може да си познае, а не бива да яде. Та дори и да му се яде нещо определено, няма как да ми го каже Simple Smile. Притеснявам се обаче, дали ще мога да му дам пробиотика днес. Вчера първия път го изпи без проблем, но втория се мръщеше и след като го излъгах да пие малко, го повърна. За капак на всичко е изпаднал и в една непрекъсната зъбна криза. Пищи и се криви почти постоянно, чеше венците с де що намери, а мазането им е истинско изпитание, защото показалите се вече зъбчета перфорират пръста направо. Да видим от колко броя ще се състои следващата порция изникнали зъбки.

# 97
  • Сливен
Джиджи дано се оправи Дани скоро  Hug Миличкото никак не е приятно, знам какво е, защото и Ели беше с такова а** и слуз, чревцата и такива звуци издаваха...  Tired
Какъв пробиотик ви изписаха? Аз ползвам както много пъти съм показвала ето този:

http://apteka.framar.bg/30022516/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D0%B0 … B0%D1%88%D0%B5-10
В Марешки е около 7лв Wink

Много сме доволни от него, а скоро и една позната на която го препоръчах каза, че е доволна и тя Wink
Едно голямо  Hug за Дани и скоро да е съвсем здравичък  Hug

# 98
  • София
 Здравейте момичета! Laughing Laughing
Честити последни месечинки на Сиянка и Митето!  bouquet
 Мили Ели и Лече, ние много ви обичаме и ви изпращаме цялата си положителна енергия бързичко да се оправяте и да излизате от болницата! Peace Praynig Hug Изпращаме ви хиляди целувки! newsm51 txtloves Two Hearts Two Hearts
Мили Дани, дано бързо да минава гадния вирус и болката от зъбки и пак да си в идеална форма за пакости и игра! Peace Praynig HugЦелувки на теб и на мама! smile3525 Heart Eyes newsm76 txtloves Two Hearts
И сега малка изненада от мен  bowuu(дано да не ми се расърдят майките за инициятивата, но не се сдържах  Mr. Green)
Боримече новороден, почти на 6 месеца и на 1 годинка!!! Hug Wink

Венцулини на 1 седмица, на 6 месеца и на 1 годинка!!! Hug Wink

# 99
Честита месечинка на Сиянка и Митко!
Милото Дани Hug Добре, че вече е по-добре.
Бубе,  Hug сили ще ти трябват за тази ситуация. Дано децата са по-кротки, че да смогнеш.
Нелка, дано нещата се подобряват вече. Снощи ми беше много мъчно за вас... Изпитвам ужас от болници.
Вчера времето се смени около 18 пъти, 2 пъти ни валя дъжд ама няма страшно. Днес обаче едно хубаво слънце е пекнало.
Тези торти наистина имат страховити цени, вчера гледах един каталог, падна ми шапката.

# 100
Някой има ли такъв масажор или подобен и вършат ли работа - имам в предвид относно масажа, не толкова отслабване  Wink тъй като и аз, и ММ сме с болки в гърба и кръста:

http://www.bgmag.net/product/329/relaksirasht-antitseluliten-mas … manipol-body.html

Днес имам много работа (отново) - по-късно ще ви прочета... Хубав ден от мен   love001

# 101
Момичета, чух се преди малко с Нелка - Ели е по-добре, овладели са температурата! Но се стряска много от докторите и санитарката  Sad
Дано по-скоро се оправи миличкото и майка й да възстанови нервите си, защото престоя в болница е ужасно депресиращ.
Моля се за тях!!!
Praynig Praynig Praynig

# 102
  • До морето :)
Здравейте от нас. Пуснаха ми интернета на телефона. Благодаря на всички, че ни мислите.
Ели вече не е на система и се живее. От вчера сутринта не е вдигала температура. Само много е наплашена от всички с бели престилки. Големи писъци и гушене е в мене, а утре ще й сменят абоката Cry Тука ще сме поне до 25.04 в най-добрия случай. После ще пиша пак  Hug

# 103
Нелкаааааа, голямо гуш и от нас с Максито  Hug Hug Hug Да минава това време, да се стабилизира и оздравява Лечето  Praynig Praynig Praynig

# 104
Ха, здравейте.......

Чета ви напоследък и не пиша......... всъщност влизах на няколко пъти да пиша, но като се зачета в хубавите емоции около рождените дни и някак си не исках да ви натоварвам.
В четвъртък сутринта отивам до колата и гледам....... разбита  #Shocked Така се стреснах!!! За първи път виждам аз така баш разбита кола. Откраднали ни еърбега на волата  doh!!! То аз по-късно разбрах какво са откраднали, просто видях че волана е разбит! И Така започна моята одисея......... та цял ден. То полиции, застрахователи, огледи, показания......... луда работа и СКАПАНА държава!!!Ако не беше баща ми отпуска, абсурд да се оправя сама с малко дете.... И всеки ти задава малоумни въпроси напр. на огледа при застрахователите ме питат "Ама, вие къде я държите тази кола?!?!"  Shocked  Е, къде може да я държа?!?!- "На главата си я паркирам вечер....  Twisted Evil Twisted Evil " И още куп други такива кретенски неща чух. Естествено, каското не покрива този еърбег, който не е никак евтин. Иначе се дават по една торба пари за каско, ама като опреш.....нямааааа!!!

Супер ми се скапа и настроение и всичко. Влизах поне да ви чета, така позитивно да и стане. А в деня преди да заминем за Виена, беше ударена и като заминавах с това се занимавах, да я оставя в сервиза да я оправят докато се върнем. И така, една седмица карам кола, 2 седмици е в бокса!!!
Но сега ще трябва и да се плаща още Sad Та така..... бюджетът за РД съвсем ще се пренарежда....

За организацията за РД- не съм избрала мястото още. Вече и няма как да обикалям много, та ще ходя пеша до още едно и ще решавам. За сутринта поне е резервирано- детски кът с наборчетата Simple Smile Не съм купила дрехи ни за Максито, ни за мен (надявам се, да успея да се класирам), еле пък за татито Simple Smile Поне снощи започнах да правя поканите  Sunglasses  и украсата (въпреки, че мястото не е ясно).
Утре поне се връща нашият тати и ще ги мислим заедно, а и да имам помощ Simple Smile

Така, оплаках си се аз..... но и като видях, че Лечето е болно и в болница, и ми стана криво и исках да си кажа и аз моето

Марте, супер изненадки за Борис и Емиян Simple Smile

Видях и страхотни бебоци  Hug Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт