)Влизам само за да кажа, че стискам палчета и се моля Нелка и Ели скоро да са си в къщи здравички!
От мен и Ели

за Нелка и Ели!Бързо да оздравяват и се прибират в къщи! 

Елина също изкара някакво вирусче около Великден - Т 38-39, разстройство и зачервено гърло... Бяха ни изписали лечебно мляко - Прима, Ал110, Хумана, но в магазинчето намерих Ал 110 на Нестле и решихме да опитаме с него, но никак не и харесва и много малко хапваше... Готвих и някои неща - картофи, ориз, моркови, казаха ми печени ябълки, но така и не направих... От вчера е на Аптамил отново и така си го изпива всичкото, а и другите храни си хапва добре и се надявам да запази този апетит за по дълго време, че много слабичка... Стискам палчета и при вас да се наредят неща 
Вече съм се отказала от идеята, че ще заспи рано и последно се храним около 22.30 и тя докато пие млякото си и заспива, а после се буди около 6.00 сутринта за още едно хранене и спинка до към 9.00, че и 10.00 понякога... Незнам какво да те посъветвам, но дано скоро премине този период 
Важното е, че всичко е останало назад и сега сте добре, и се гушкате и радвате една на друга 
Добре си е Дани
Ние втори месец сме 7650г, а сме около 71см (+2см почти, но не успяваме да я измерим много точно)

И аз още нищо не съм планувала и организирала, все си казвам има време и отлагам, но мисля в началото на другия месец да се организирам и да започна да подготвям някои неща 
Дано все така лесно да се приспивате 
Много зъбки имате вече, много е сладка
Макар, че никак не ти е било лесно 
При Ели се беше получило така с първите и 2 зъбчета
А за мерките браво на момичето, само че мама не позна, че може да е 12 кг 
Даже се върнах и на нашата дата и ми стана едно мило и се разплаках от щастие
Спомних си това: " Да родиш като Хера" 
Още веднъж благодаря за труда, който полагаш 
Иаз си мислех да направя едно колажче със снимки на Ели, но има време до РД-то 
А и тази малка кукла Соня, че и Моника

Май си имаш вече ходещо човече
Страхотна новина ти е съобщила твоята приятелка 

И на малката Мариска 
А мерките на Софи са почти като нашите
Аз много се тревожа, че е слабичка, но сега като видях и вашите мерки, а и пред кабинета на педито се засичаме редовно с една мама и този път се заговорихме, оказа се, че нейната кукла се казва Александра и е родена на 19.05 като нас и е с мерките на Ели, така че се успокоих 

Аз да споделя, че моята Елина сама се учи да пие от чаши... Само да усети, че никой не я гледа и както си стои в проходилката докопва някоя чаша от холната маса и с две ръце право към устата, но последния път тати я стресна и малко се поля детето...
, както и на всички останали дечица... Не умея да боравя с Фотошоп, но намерих две програмки, с които никак не ми е трудно и така успявам да направя някое колажче 

Не се обади, но да си призная, че може би пак нямаше да се видим, че Ели беше болничка, но следващия път 
На тази дата и аз съм рожденничка, даже имам малък юбилей, ще ставам на 30 
Стискам ви палчета времето да е с вас и да се получи страхотен рожден ден на малката кукла Али 

Много неприятна ситуацията с ТМ, дано скоро се оправи, а и на теб няма да ти е леко

Да покажеш и някоя снимка от РД-то на Венци 

оздравявайте бързо! Стискам ви палчетата скоро да сте по-добре!

. Честита 11та месечинка на прекрасната ни снахичка Сиянка!!!
. Дано бързо се оправи малката сладкишка
!!!
. В петък на обед отказа да яде и започна да повръща и малкото, което попадна в устат му. Все бях свикнала на повръщане, но както се казва винаги има какво да те изненада. Хапна съвсем малко, а повърна огромно количество на няколко пъти, ужасно се изплаших. Звъннах веднага на педи, тя ми обясни какво да предприема и каза да го заведа при нея да го види преди да приключи работния и ден. Последната седмица имало страшно много болни дечица
. Както беше като парцал, след 2рата свещичка против повръщане Даничко живна и даже почна да си търси храна. Видя си плодовото пюре, което му бях приготвила за слетобедна закуска. Знаех че не трябва да му го давам, но беше невъзможно да устоя на писъците, които последваха. Изяде го и за щастие не повърна, но пък това явно му помогна да направи едно мощно пълнене на памперса. Миличкото чак червата му къркореха. Допълнително се упаших, защото в а**то имаше слуз. Докато стигнем до лекарския кабинет, Дани вече беше в страшно добро настроение. Изкара си детето каквото му е тежало и усмивката се върна на лицето му. Доки каза, че бързо сме овладяли положението, изписа прахчета против повръщане и пробиотик и сега сме 2 дни на диета - само ориз и картофи. Трудност с диетата не срещам, защото като цяло няма много апетит и хапва по съвсем мъничко, а освен това крия всичко, което може да си познае, а не бива да яде. Та дори и да му се яде нещо определено, няма как да ми го каже
. Притеснявам се обаче, дали ще мога да му дам пробиотика днес. Вчера първия път го изпи без проблем, но втория се мръщеше и след като го излъгах да пие малко, го повърна. За капак на всичко е изпаднал и в една непрекъсната зъбна криза. Пищи и се криви почти постоянно, чеше венците с де що намери, а мазането им е истинско изпитание, защото показалите се вече зъбчета перфорират пръста направо. Да видим от колко броя ще се състои следващата порция изникнали зъбки.
Миличкото никак не е приятно, знам какво е, защото и Ели беше с такова а** и слуз, чревцата и такива звуци издаваха... 

за Дани и скоро да е съвсем здравичък

Изпращаме ви хиляди целувки!

Целувки на теб и на мама!

(дано да не ми се расърдят майките за инициятивата, но не се сдържах

Добре, че вече е по-добре.
сили ще ти трябват за тази ситуация. Дано децата са по-кротки, че да смогнеш.
тъй като и аз, и ММ сме с болки в гърба и кръста:
Тука ще сме поне до 25.04 в най-добрия случай. После ще пиша пак
Така се стреснах!!! За първи път виждам аз така баш разбита кола. Откраднали ни еърбега на волата
!!! То аз по-късно разбрах какво са откраднали, просто видях че волана е разбит! И Така започна моята одисея......... та цял ден. То полиции, застрахователи, огледи, показания......... луда работа и СКАПАНА държава!!!Ако не беше баща ми отпуска, абсурд да се оправя сама с малко дете.... И всеки ти задава малоумни въпроси напр. на огледа при застрахователите ме питат "Ама, вие къде я държите тази кола?!?!"
Та така..... бюджетът за РД съвсем ще се пренарежда....
Не съм купила дрехи ни за Максито, ни за мен (надявам се, да успея да се класирам), еле пък за татито
Поне снощи започнах да правя поканите
и украсата (въпреки, че мястото не е ясно).