Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 868
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден, мили майчета,

Честит Първи Рожден Ден на сладурите

Боримечи на мама Хера

Емиян на мама Мамарина!

Пожелавам ви едно безгрижно и щастливо детство, мили дечица!

За мама Хера
и за мама Мамарина

# 76
Честита първа годинка на Борис и Емиян! Много здраве и усмивки да изпълват детските им дни! Щастливи родители и радостни роднини да ги обгрижват! Много хубав празник им желая днес!    bouquet

Мариета, много хубав жест към Жени! Радвам ви се на позитивизма, мамита! Чудесни сте!

Марта, всеки път като те прочета и се разридам.....с тези постове от преди година... ooooh! а не съм бременна да кажеш...ама на - една ревла съм си и това е. Blush

# 77
  • Варна
Честит рожден ден на Боримече! Да е жив и здрав, много палав, да има весело и безгрижно детство и да бъде гордостта на мама!

Честит рожден ден и на порасналия Емиян! Нека расте с усмивка и да има прекрасно детство!

Мариета, страхотен жест си направила към Жени! Искам и аз рецептата за сладките /нищо, че съм на диета и сладкото ми е забранено Embarassed/.

SYMa, дано това с неяденето отмине. Да ти кажа, моят Валентин също в началото на захранването нищичко не ядеше или ако яде, беше в микроскопични количества, но в един момент това изведнъж се промени и сега яде от всичко и по много Laughing. Пожелавам ви и при вас скоро да стане така!

Джуфче, много добре си го измислила за РД на малкия, и аз си мисля нещо такова за празника във Варна. Малко съм против детските центрове - първо, че е грехота в пролетно време децата да са на закрито, второ, че още са малки, за да разберат нещо от детски център и трето - цените са безбожни за празненство от не повече от 2 часа.

# 78

Хора, а помните ли как си пожелавахме " Да родиш като Хера"  newsm62

Оооо ДААА, помня, помня!!! smile3521 newsm62 newsm62

Жужии, прекраси картички още веднъж! Heart Eyes

Зууу, внимавай да не ми развалиш Раличка с тая чаша... то не е важна чашата де, а вътре кво има, ама да сме на ясно, ей!  hahaha

Джуф, много хубава идея за рождения ден! smile3521 Дано време е с вас!!! newsm09 newsm10

Мариети, супер си, браво!!! smile3501 smile3501 smile3501

Ние проблем в колата нямаме (поне за сега) - много добре си се държи човека. Само когато спираме на светофар се дразни - иска движение младежа. Mr. Green

Никой ли освен Къщи не дава Данонино на децата???

# 79
Завърнах сееее Hug
Ще го карам бързо, че нямам никакво време...организацията на РД е до никъде ooooh! тааапаниката ме обзема полека лека...Нито украсата е купена, нито свещта:) Тортата ще е от мен (!) и мислех да са две, но не знам дали ще успея с втортата....Освен това ще правя и няколко вида дребни сладки, крекери и тн:) Поканите и те са почти готови....Иначе нашият празник (детският) ще е подобен на Джуфчето, ама в Борисовата..Тази неделя с ММ ще сме на лов за поляна...Ахахаха остава да стискате пали за хубаво време (без дъжд и вятър)
Сима  Hug Желая ти бързо подобряване на ситуацията
Нанди - прегръдки за малката магарица  Hug Много се смях Laughing
Сегааа честит празник на Борис и Емиян, както и на майките им! Пожелавам им всичко най-хубаво Simple Smile а мен колко ме беше яд, че няма да мога да родя като Хера, щото категорично ми отказаха нормално раждане и си ме готвеха за секцио Crossing Arms
По другите теми няма да се включвам, че няма времееее:)
Бързо оздравяване на болните и ...малката се събуди Whistling

# 80
  • на североизток

Честит първи рожден ден на Боримече!
Бъди жив и здрав, мило дете! Безгрижно детство и много весели игри!
Хера, честит рожденик! Нека ви носи много щастие и усмивки! Весел празник!

Честит рожден ден на Емиян!
Пожелаваме ти много здраве, щастие и весели игри!

Мариетка, страхотен жест! Hug

Сима, дано скоро да се похвалиш, че хапвате по-добре Hug

Джуфче, и аз се замислям за един пикник в гората и се надявам времето да е с нас Simple Smile

Айде, Ния се събуди...

# 81
  • София
Здравейте мили ми Май-чета и Мамчета!

Имам много за писане, още повече за четене. Ще е на няколко пъти, затова с най-важното:

Честито на всички малки месечинковци, големи годинковци и още по-големи каки и батковци, мами и татковци, баби и дядковци, !

Специален поздрав за днешния рожденик - повелител на Хериното сърце и на големи патерици за повелителя на Лусиндиното сърце! (за него имам и специален поздрав, но не можах да се включа подобаващо от Велинград.)

Честит рожден ден на най-прекрасната, любяща и добра майка и баба на света! Да е много здрава, много да я обичаме и уважаваме и да я радваме още дълги-дълги години!

Честит рожден ден и на порасналото ми братче! Да е много здрав, много обичан, да успее да реализира идеите си и да върви все напред и нагоре!

А ето и скромна почерпчица за моите теленца:

# 82
  • София
Май-чета , днес сутринта моето адашче ми е пратила SMS със следното съдържание:
"Снощи ни приеха в болница с пневмония. Елито по принцип е добре, като изключим , че като види доктори започва да пищи. Надупчиха я като швейцарско сирене, но да се надяваме , че на 25.04. ще ни изпишат. Поздрави на всички и много да се пазите. "
  smile3518
Дано се оправи бързо малкото адашче  Praynig

# 83
  • София

Честит Рожден Ден на Боример!Да расте здрав и умен и да е повод само за радост! smile3525

# 84
Жира, честит ви двоен повод, да са ти живи и здрави двете теленца!   bouquet Много парзничен ти се явява този април. Wink
Зази, исках да ти кажа да не мислиш негативно, резултатите на малката Ния ще са супер, ще видиш! Hug
Браво на Тиянка, тя също иска да ходи вече.
А за Лечето...как така пневмония..ужас.. Дано се оправя бързо малката сладурка, просто нямам думи..
Ние още не сме включили Данонино.

# 85
И тук да честитя на майките на двамата младежи днес - да са ви живи, здрави и силни момчетата! Simple Smile

Ние още не сме включили Данонино.

Ние няма и да включим скоро, както се очертава. Хареса ми да квася мляко, така че само такова ще яде за сега. Баткото също не яде Данонино и подобни.. може би се е случило 2-3 пъти да е ял, но като цяло гледам да избягвам. Всъщност не знам какво има в Данониното точно, но нещо не ме блазни идеята мен лично  Mr. Green

# 86
Днес ще крадна от тук. Муши,   bouquet Heart Eyes

Честит Рожден Ден на Боримече!
Да си жив и здрав, много палав и игрив, с безгрижно детство и много майчина закрила!
Херич, весел празник!

Честит Рожден Ден на Емиан!
Да си  жив и здрав, с много щастие в очите!

Мариети, ти си страхотна!!!Hug Hug Hug Hug

# 87
И специално за Лечето -  Hug Hug Hug
Да оздравявате бързо!

# 88
Eee каква е тая пневмония сега при Лечето  Confused Бързо да оздравява и да се прибират в къщи с мама Нели!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

Ние днес да се похвалим поръчахме си тортата - с фондан ще да е  Mr. Green ама не ме питайте колко пари ще дам са тая пуста торта... Надявам се да я направят като хората и да е вкусна, чеее ще гиии  #2gunfire Mr. Green

# 89
И двете деца спят, та аз набързо...

Лече, какво стана, как така пневмония.. Явно тази Т, която я поддържаше Ели толкова време е била от това. То при децата толкова бързо се развиват тези неща. Много бързо се оправяйте, милички, че като чуя за болни и болници и зле ми става!

Честит рожден ден на сладичкото Боримеченце! Да е много здраво и щастливо, палаво, игриво и все така красиво!

Честит рожден ден и на Емиян! Да расте здрав и щастлив!

Честито и на Мамите, че те заслужават най-много поздравления!

За празнуването на РД - Ние също още нямаме яснота какво ще правим на РД, въпреки че останаха 10 дни. Всичко зависи от времето, така че ще чакам още и всичко, както обикновено, в последния момент ще се организира! Аз също се дразня, че в клубчетата се пръскат маса пари за едните 2 часа, да не говорим, че е на затворено. Последните два рождени дни на каката ги празнуваме на открито и е супер, но той е през юли и обикновено е топло. Искаме да се метнем и сега на вилата, да си празнуваме на полянката и децата да тичат, но това само ако е хубаво времето. Ако не, най-вероятно ще е вкъщи само с роднини. Имам и друга дилема. Независимо дали ще е на вилата, се чудя дали да правя празненство с деца (всъщност те децата ще са от компанията ни с приятелчетата на Мартина, така че по-скоро празненството ще е за нея, ако ще е с деца) или само с роднини, щото Ники така и така нищо няма да разбере, само дето каките и батковците ще му търчат по главата. Освен това ММ има рожден ден 3 дни след Ники и ако ще го празнуваме (пак зависи от времето, за да е на вилата), то всъщност тогава ще съберем компанията с децата и тогава ще е градинското парти (пък даже Ники може и да го пропусне, за да не го мисля нон-стоп). А два пъти да организирам празненство през 3 дни абсурд! Та се чудя още, ама за жалост всичко зависи от времето. (Всъщност ако беше по комунистическо време, щяхме да чакаме да разбутат облаците по случай манифестациите на 1 май и можеше да минем метър и да се радваме винаги на слънчев рожден ден, ама ся няма кой до ни ги разчисти за жалост..)

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 23:04 от SYMa

Общи условия

Активация на акаунт