Вярно е, че ще мине...просто си трябва търпение, а понякога не е лесно да се постигне.
Не съм хич наясно, но дали хомеопатия не би помогнала за облекчаване на състоянието при Хашимото?

Нико сега също е в хапещ период, но поне се усеща и не хапе прекалено силно. Аз едва сега успях да погледна в устата му - ми те са пробили и двата кучешки отгоре, още един /следващия по ред отгоре/ и отдолу също е набол един от кътниците...та вече е почти с 12 зъба... до 20 има още 8 - ако оцелеея може и да живея дълго и щастливо. 

мислите ли да дадете на бебетата да ги опитат?!
Аз затова мисля да направя само тортата за Нико, т.е. която той ще яде, с въведени до момента храни и да поръчам друга за възрастните, че няма да имам сили да приготвя 2 торти. За догодина ще му направя голяма и красива торта като за 2-годишния РД на Рая...но да видим.
Ще пробвам да направя и за нашата пита. Страшно ми хареса. Само още нещо...това 

мислите ли да дадете на бебетата да ги опитат?!
Аз затова мисля да направя само тортата за Нико, т.е. която той ще яде, с въведени до момента храни и да поръчам друга за възрастните, че няма да имам сили да приготвя 2 торти. За догодина ще му направя голяма и красива торта като за 2-годишния РД на Рая...но да видим. 
Все пак децата са различни и това, което работи при едни може да не е удачно за други и обратно. 
Аз няма да забравя Рая как се радваше да яде торта с пръсти и цели ръчички заровени в тортата на първия си РД, та сега мисля да даря и Нико с подобно удоволствие.
Ще пробвам да направя и за нашата пита. Страшно ми хареса. Само още нещо...това
Аз няма да забравя Рая как се радваше да яде торта с пръсти и цели ръчички заровени в тортата на първия си РД, та сега мисля ще даря и Нико с подобно удоволствие.
Аз няма да забравя Рая как се радваше да яде торта с пръсти и цели ръчички заровени в тортата на първия си РД, та сега мисля ще даря и Нико с подобно удоволствие. 

): използвате ли микровълновата за претопляне на храна или вода за децата?
): използвате ли микровълновата за претопляне на храна или вода за децата?

Честит Рожден Ден

и за мама 

Честита ти рожденничка!!!
Да е жива и здрава, много да ви радва, да бъде прекрасна кака и страхотна дъщеря!!!

Колко пари е на месец частната?Щото ако е една заплата таксата, има ли смисъл да ходиш на работа и да си даваш заплатата за ясла?

Препоръчани теми