Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 363
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • До морето :)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ:
ФИФО НА МАМА ХОУПИ,
ВИКИ НА МАМА ДЖЕЙ
И
ДАНИ НА МАМА ЛЮФИС
МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И УСПЕХИ ИМА ПОЖЕЛАВАМ!

Марте, браво на Кико и Вики. Пък то си е объркващо. Където е "студ", там е и "студент"! Успех днес с математиката  Hug

# 601
# 602
# 603
# 604
  • Сливен
Честит 1-ви рожден ден и на останалите сладурковци! Да са здравички, много усмихнати, много послушни, да растат щастливи и безгрижни!
newsm59 newsm38 Tada

# 605
Честит Рожден Ден на Вики,Дани и Фифо
Мили дечица,растете здрави,щастливи и много обичани.Скъпи майки,пожелавам ви само хубави моменти с вашите слънчица
  Maria I-много сте хубави тримата  bouquet
  spasdidi -ще ме разплачеш бе жена.Много хубаво си описала чувствата относно порасващите ни бебенца Cry
  Купих балони за партито и надпис Ч.Р.Д.,но забравих свещичка ooooh!Снощи оставих за две минути Ралица при кака й.Връщам се и какво да видя-Ралица накъсала на миниатюрни парченца буквата С от надписа #Crazy и беше с доволна физиономия на кума лиса Mr. Green

# 606
  • на североизток

Честит рожден ден на прекрасните Вики, Фифо и Дани! Растете живи и здрави, мили дечица! Безгрижно детство!

Джей, Хоупи, Джуфче, честити ви рожденици! Да са ви живи и здрави, да ви носят много радост! Весел празник!

Честит рожден ден и на всички останали порастващи дечица! Бъдете живи и здрави!

Виоленза, Яна е прекрасна Heart Eyes

Марте,
браво на Кико. Ще стискаме палци и днес за бате Вики Hug

A_val
, леко изкарване на шарката Hug Не ми се мисли като дойде моментът да се кара вкъщи - само аз съм я преболедувала Rolling Eyes

Бубе, за тези корички ползвам кремчета на Мустела против крусти и съм много доволна. Симеон имаше допреди година и нещо Embarassed Ния в момента няма, но имаше такъв период и с няколко намазвания ги махнах.

Спасдиди
, толкова хубаво си го казала. И аз се чувствам така на моменти - толкова са ми скъпи тези последни бебешки мигове Heart Eyes Ще стискаме палци за хубаво време в петък.

Жужи
, още вчера щях да пиша, ама се отплеснах - всички покани са хубави, но на мен тези с калинките ми харесват най.много. Всичко, което правиш е много хубаво и мило Hug

Луси, неприятно е това с колата, но не се ядосвай. Пиши как са изследванията на мистър В. Ще стискаме палци резултатите да са хубави Hug

Хоупи, пиши и ти за прегледа Hug

Мариетка, честити крачета на прекрасната Мариска Heart Eyes Hug

# 607
Привет-мривет!
Малката направо ми изпива силите и не мога да се включа адекватно Crazy
Сега дреме, та ще се опитам да попиша малко Wink
Първо ЧРД на Вики, Фифо, Дани и ЖоркоSimple Smile Пожелавам им да растат здрави деца, весели, умни и много любопитни. Heart Eyes
С малко засъснение ЧРД и на Валентин и Лазар с малко закъснение  Blush На тях също пожеавам всичко най-хубаво Hug
ЧРД и на Виктор на Елфи  Hug
Виоленз/ца( ако може кажи как точно се чете ника ти), много красива рожденничка  Heart Eyes Хубаво е, че накрая всички са останали доволни, това е най-важното Hug
Жужи, на мен ми хареса поканата с Мечо Пух, който за щастие е много популярен в темата ни Heart Eyes
Спасдиди  Hug, включвай се по-честто, усмихваш ми деня, бе жена Mr. Green
Сега по въпросите - сок съм дала 2 пъти точно - първият път купешки разреден с вода, вторият път прясно изцеден - не се прие особено добре за мое щастие На вън нося вода...Някой беше писал за изпити 250 мл, аз се радвам на 50-60 мл  Confused
Коса мия 1-2 пъти седмично, тяло - всяка вечер Peace
Обувките ни са с номерация 3 1/2, което май е 19 номер.
Триколка и аз няма да купувам, то само това ми липсва у дома ooooh!
Зъбите още не мия, те не са се показали целите, има 4 на брой Sunglasses Обаче съм и дала една четка да дъвче, много и се кефи.
Не се е пуснала да ходи сама, само хваната за две ръце. За една ръка ако е - веднага се протяга и за втората  ooooh! Вкъщи се държи за мебелите и тича Simple Smile Предполагам е въпрос на време да се отпусне Wink
А_вал  Hug Много неприятно, но дано мине леко варицелата Praynig
За нас - малката е като линейка тези дни, постоянно скимти и мрънка ooooh! И не ме пска на 2 метра от себе си, залепена е за мен...С отбиването май ще изчакаме - никак добре не се приема идеята за момента Crossing Arms
Друго не се сещам за сега, ама като се сетя, пак ще пиша Joy
Усмихнат ден!!!

Едит - Нелли, Даум Ексол (май така се четеше) - съм го срещала като препоръка при отбиване - нали горчи и детето се отказвало (ама дали е така  - не знам)
Пак си повтарям въпроса - как ще се предпазвате от кърлежи и комари

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 13:00 от Бисквитка

# 608
Честит рожден ден на Вики, Фифо и Дани!
Мариети, Hug честити крачета
Виоленза, Яна е прекрасна - а най-малкото краче е нашето споко Simple Smile
Марте  Hug сродни са ами - на студентите все им е студено Simple Smile
Елфи - честит пораснал бати

вчера и Габчи се пусна и напави няколко крачки но това беше ...
отчет о консултацията - 8700 74санта - ние сме с най-малко краче- 16ти номер, гльоджавки и въобще ...  ама пед каза че сме ок така че съм спкойна
много добре прие ваксината Praynig
айде аз изчезвам че дивака зове извинявам с ако изукам нещо Simple Smile  bouquet

# 609
Честит рожден ден и на днешните рожденици: Фифо, Дани, Вики и Жорко! Да са много здравички, да растат любознателни и игриви! Да радват родителите си с постижения и приятни емоции. Хубав празник им желая от сърце!  bouquet

Тони, наистина ще е така от сега нататък. Не може само на единия, а и на двамата  Grinning

Нелка, лошото е не ще се купуват по 2 подаръка с повод и без повод, а това че ще се наложи всички подаръци да са по 2 - еднакви. Crazy От вчера има рев и викове заради тротинетката, която Нико естествено все още не може да кара, но пък иска да върти колелетата й. ooooh! Подозирам, че същото ще се случи и в неделя с надуваемото конче, което нищо, че е за Нико, Рая пак ще му обяснява: Не е за тебе, бебе, ти си още малко. ooooh!

ГериСян, съжалявам да го науча. Hug Наистина е доста по-трудно да се случва нещо хубаво когато най-близките ти хора не те разбират и подкрепят.  Hug Е, Марта е дала идейни предложения за справяне с "праните чорапи"  Wink Може и да помогнат. Аз също съм привърженик на естествената козметика и крема за бюст на Билка ми звучи добре.

Maria_I, прекрасни сте и вие 3-мата и тортата.  Heart Eyes

spasdidi, и аз май ще мина със солени и сладки мъфини и си откраднах идеята от Диди за еклерите. Peace Ми мързелива съм да приготвям хапки и глезотии... Само за основното се чудя между задушени пържоли, или заешко в гювеч. newsm78 Ама до неделя има време... все ще го измисля.

Марта, поздравления и за двете ти момчета - сигурна бях, че ще се гордееш и с двамата. Hug Очакваме да се похвалиш и след матетатиката. Peace

А_вал, пропуснала съм, че сте с варицела. Hug Дано мине леко! Praynig

Бисквитка, и Нико е в такъв период, ама при него е от пробиването на поредните зъби. Може би наистина би било добре да поизчакаш с отбиването, докато и Али и ти се почувствате по-готови за тази стъпка. Wink

Аз пък днес съм на разкрасителни процедури преди големия ден. Да видим дали ще ме подстрижат добре, или няма да се снимам на РД. Rolling Eyes

# 610

Честит рожден ден на прекрасните Вики, Фифо и Дани! Растете живи и здрави, мили дечица! Безгрижно детство!

Джей, Хоупи, Джуфче, честити ви рожденици! Да са ви живи и здрави, да ви носят много радост! Весел празник!

Честит рожден ден и на всички останали порастващи дечица! Бъдете живи и здрави!

Зазка мерси за поста   bouquet

Пожелавам на Мариска скоро да и правят прощъпулник.Мариетка,въздуха в Бургас явно е вълшебен,щом там се случват важните неща за малката принцеса.

Луси,неприятно е в къщи с този бирник колата,ама без нея е трудно.

Шени - очаквам да се вкключат мамите с опит за кърлежи и комари.За сега разчитам,че окосиха и напръсаха парка за кърлежи и че живеем на 12ти етаж и рядко идва някой заблуден комар,но все пак.

Крусти
-като бебе имаше на веждите и изчезнаха сами.Сега са се появили малко на главичката,ама един или да пъти съм правила упражнението с мазане,ресане,миене.

Зу,много забавно ми стана за малката лисичка дето е накъсала буквата от надписа ,въпреки,че на теб не ти е било забавно. Много добра идея,може и аз да купя такъв надпис,нищо че ще сме у дома.

Марте браво на децата,стискам палци и за днес.
Да взема и азда купя крема на Билка,пък после ще споделите впечатление от Даколен и може да се прежаля.

Виоленза,съчувствам ти за къдравата коса,и мен ме сполетя същата участ-бях къдрава,а сега след като родих,я се появи заблудена чупка,я не.... а аз си спомням с носталгия за нея.Моята фризьорка отказа да ме накъдри ,защото косата ми била тънка и сега си стоя така Sad

Лека Варицела пожелавам,доколкото може да е такава.Аз съм я карала на 17г,мисля че съм писала тук,че беше на рожденния ден на брат ми и никое дете,което дойде умишлено не се разболя,само аз си я изкарах.

За нас - решихме да запишем Мариела в това ОДЗ в Горна Баня,и сега събираме документи,но разбира се само моята бележка се бави Sad

# 611
  • София

Марте  Hug сродни са ами - на студентите все им е студено Simple Smile

Joy Joy Joy Значи Вики все пак е прав! bowuu
Забравих да коментирам сладката Яна- много, много хубаво момиченце, с прекрсна рокля (завид,завид Hug) и с още по-хубава майка! Peace Hug  bouquet Виждам, че хубав празник сте спретнали bowuu
Мария: Стархотни сте вие тримата и най-вече Валентинчо! Надявам се , че сте изкарали прекрасен рожден ден! Hug
Тони: Очакваме новата прическа  bowuu, аз сега идвам от фризьор, но не съм с нова прическа, а само добре подкъсена! Peace
Към болничките: Оздравявайте бързо за радост на всички! Hug А на майките им искам да кажа- не се тревожете за отложените празници-важното е децата да се оправят, а празник винаги може да си спретнете! Peace Hug
Алекс, Алекс: Точно теб ли пропуснах? Постът ти е номер едно както винаги bowuu hahaha Умрях от смях и си полаках малко едновременно! Peace Да ни пазиш Наденичката да не я изпапка някой, че е много сладка! Колкото до пържолите- и без нищо да ги метнеш на скарата пак ще се намери кой да ги хапне! Успех с мъфините, да ти направят уникална био-торта- красива и вкусна и много много да се забавлявате всички утре! Hug

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 13:48 от jenajena

# 612
Марте все се каня да те питам и все забравям - На Мариела предните ,централни ,два горни резеца имат разстояние между тях,според мен завидно,дали това може да се коригира по някакъв начин,и дали когато паднат млечните и постоянните ще са и с разстояние. Ох дано си ме разбрала,че се оплетох.

# 613
  • София
Марте все се каня да те питам и все забравям - На Мариела предните ,централни ,два горни резеца имат разстояние между тях,според мен завидно,дали това може да се коригира по някакъв начин,и дали когато паднат млечните и постоянните ще са и с разстояние. Ох дано си ме разбрала,че се оплетох.
Гале, не се тревожи! За сега такова разстояние е нормално! Peace Още не са изникнали всички зъби и не са се наместили нещата! Може да остане и така ( ако има къса юздичка на горната устна)-ако искаш я покажи на стоматолог да види, но с млечните зъби според мен е рано да се предприема каквото и да е! Peace При възрастните такова разстояние се нарича диастема и обикновено има наследствен фактор-така,че ако нямате в семейството- вероятността Мариелка да има е малка.

# 614
Честит Рожден Ден на Виктория,Филип и Даниел!!!Да сте живи и здрави и много щастливи и послушни!!!! newsm59  bigdance2

Гледам сега за зъби си говорите-ние имаме два отдолу и един покрал отгоре ....слаба работа нещо  Thinking А това с ходенето.....нас няма да ни сполети скоро,никакви наченки,като кашкавал е  Mr. Green

Даная
,аз като малка бях с разстояние между горните два зъба и то не  малко.Като паднаха,другите вече не бяха така.Напълно събрани са,че даже и повече от необходимото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт