ФИФО НА МАМА ХОУПИ,
ВИКИ НА МАМА ДЖЕЙ
И
ДАНИ НА МАМА ЛЮФИС
МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И УСПЕХИ ИМА ПОЖЕЛАВАМ!
Марте, браво на Кико и Вики. Пък то си е объркващо. Където е "студ", там е и "студент"! Успех днес с математиката

Снощи оставих за две минути Ралица при кака й.Връщам се и какво да видя-Ралица накъсала на миниатюрни парченца буквата С от надписа
и беше с доволна физиономия на кума лиса 

Не ми се мисли като дойде моментът да се кара вкъщи - само аз съм я преболедувала
Ще стискаме палци за хубаво време в петък.

Пожелавам им да растат здрави деца, весели, умни и много любопитни. 
На тях също пожеавам всичко най-хубаво 

Хубаво е, че накрая всички са останали доволни, това е най-важното 

, включвай се по-честто, усмихваш ми деня, бе жена 

Обаче съм и дала една четка да дъвче, много и се кефи.
Вкъщи се държи за мебелите и тича
Предполагам е въпрос на време да се отпусне 
Много неприятно, но дано мине леко варицелата 
И не ме пска на 2 метра от себе си, залепена е за мен...С отбиването май ще изчакаме - никак добре не се приема идеята за момента

честити крачета
сродни са ами - на студентите все им е студено 

От вчера има рев и викове заради тротинетката, която Нико естествено все още не може да кара, но пък иска да върти колелетата й.
Подозирам, че същото ще се случи и в неделя с надуваемото конче, което нищо, че е за Нико, Рая пак ще му обяснява: Не е за тебе, бебе, ти си още малко. 
Наистина е доста по-трудно да се случва нещо хубаво когато най-близките ти хора не те разбират и подкрепят.
Е, Марта е дала идейни предложения за справяне с "праните чорапи"
Може и да помогнат. Аз също съм привърженик на естествената козметика и крема за бюст на Билка ми звучи добре.
Ми мързелива съм да приготвям хапки и глезотии... Само за основното се чудя между задушени пържоли, или заешко в гювеч.
Ама до неделя има време... все ще го измисля.
Очакваме да се похвалиш и след матетатиката. 
Дано мине леко! 

сродни са ами - на студентите все им е студено 
Значи Вики все пак е прав! 
) и с още по-хубава майка!
Виждам, че хубав празник сте спретнали 

, аз сега идвам от фризьор, но не съм с нова прическа, а само добре подкъсена! 
А на майките им искам да кажа- не се тревожете за отложените празници-важното е децата да се оправят, а празник винаги може да си спретнете!

Умрях от смях и си полаках малко едновременно!
Да ни пазиш Наденичката да не я изпапка някой, че е много сладка! Колкото до пържолите- и без нищо да ги метнеш на скарата пак ще се намери кой да ги хапне! Успех с мъфините, да ти направят уникална био-торта- красива и вкусна и много много да се забавлявате всички утре!
Още не са изникнали всички зъби и не са се наместили нещата! Може да остане и така ( ако има къса юздичка на горната устна)-ако искаш я покажи на стоматолог да види, но с млечните зъби според мен е рано да се предприема каквото и да е!
При възрастните такова разстояние се нарича диастема и обикновено има наследствен фактор-така,че ако нямате в семейството- вероятността Мариелка да има е малка.

А това с ходенето.....нас няма да ни сполети скоро,никакви наченки,като кашкавал е