станах първа от катуна и бързам да пиша, че време нямам за кенефа дори Сега по същество...а после квото съм запомнила
Загубих се и...надявам се вече да съм се намерила и да имам време поне да се отчитам през ден. Силно се надявам. Мен децата са ме завихрили в една еуфория и време наистина не остана...вЕрно, че било друго с две...за тези с по три - не ми се мисли

Бях на едно изложение тук в града цяла седмица - слава богу свърши вчера и...свеки беше тука да гледа децата...милото ми Боримече тъкмо беше почнало да яде и...пак спря. о цял не ядеше а караше само на вода и като се върнех вечер ядеше. Т.е имаше по три хранение - първото сутрин докато съм в нас..после рев, че тръгвам и другото вечер като се върна и едно на заспиване
В резултата пампресите се отлабиха и започнаха за пропускат а сме на Либеро 10-16 в момента.А това време ме разсипа...шанда от вятъра направо си летеше по плаца и постоянно идваха от нашите момчета да ме ремонтират а аз така се обрулих от вятъра и дъжда, че в момента приличам на негърче
Изследвания - ще пускам в понеделник...неможах да сколасам по-рано

Свеки вече си тръгна и вече всичко е по-старому...за моя радост
Докато не съм забравила - получихме си подаръка от Нели...благодаря ти
и имаме картичка написана от Еленката...но само Борката разбра какво пише на нея Гери прочетох те
и наистина - Господи благодаря ти 
Боже другото го забравих....
някви въпроси имаше...ама нейсе...трябва да отворя друг браузер явно...това е ключа към палатката Честит рожден ден на всички дечица....да са много здрави и все така прекрасни
Специални целувки на Макси, на Ириндето, Ралфи, Фифо, Едика, Тианка, Ралюндера, Митето, Моникс, Дани, принцеса Ви, Валентин, Елинката, Елена На Нелли, Мартин, Сиянката - бъдете светлината на вашите родители...давайте толкова много любов, че да ходят като опиянени вашите мама и татко

Катерене - няма такъв филм...мързеливи сме
АМ - почти вече не пие...за моя жалост

Пампреси - минах на Либерото
Като спрях Лактаната и започнах Нестле джуниър и купих Либеро.Колата - имам си моя кола..карам си я но предпочитам да вървя...е сега за Метро и други големи вериги по-далеч от нас ходя с колата щото с катуна няма да оцелея...ще има да викам след Слави да ме чака /че кара като бесен колелото/ и така. Иначе си ги мъкна навсякъде тях /нали никой не ще да ги гледа
/ освен на гинеколог като ходя не са с мен Нанди ще те банна и повече няма да те погледа с тез красоти дето ми ги мяташ под носа рано, рано
ти не си човек бе жена! Спасдиди...невероятна си жено...аз немога като вас
много съм спъната Ще ходим на море - в Лозенец от 15-ти юли...с двамата. Но веселото е, че сержа може и да не излезе отпуска, че имат някакви реформи...и тогава вече ще ми е много весело с двамата
и за това си стягам големия задник и тръгвам с двамата...ако оцелея - оцелея...ако не - сержа вдовец с две завещани от мен деца П.П баси скивахте ли...колко много писах...мале душо забих те като пирон в кисело мляко

за тортата.
. Обещах на нашите, че днес ще ги оставим на спокойствие да си оправят и те къщата. След всекидневното ни висене с Дани там, бива и те да си починат един ден. Мислим да излезем някъде на разходка, ама май трябва да е надалеч, че поне да се наспи дребченце в колата, като не ще навън.

А Ани е уникално чаровна!!!
Ама оцеляла съм и даже не съм отслабнала 
защото трябва да е от тези, които са по 70 до 100 лв, а не знам до колко са качествени...