Любители на котки тема 60

• 41 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Привет!

Делфина, имате стиснати палци и от нас, с Леополд! Дано се намери котарачето!

Страшни пухчовци сте показали, да са ви живи и здрави! И заешкият спам си го биваше Simple Smile

Кой беше питал за съжителство между новородено и котка? Ние взехме Лео когато бях бременна в 6-ти месец, съответно той нямаше 5 месеца като се роди Тина. Първите месеци не го пусках в стаята, после започнах малко по малко да ги "запознавам". Той е много търпелив с нея, не драска, не хапе, душичка. По отношение на космите - прахосмуче се редовно вкъщи, а и машинката ни е добра и почти нищо не остава по килими и подове.

Кикаха, от известно време са каня да ти напиша, че си страхотен човек, а Грей е късметлия с такива стопани   bouquet

Ваксини -  на 2, на 3 месеца и на една година.

# 661
Ето ни и нас като бебе:

# 662
  • София
Палечка89,Jia_m, ekita Много са сладички  Heart Eyes
Палечка89-наистина си приличат  Hug

# 663
Мис Нели и Фея Кръстница,благодаря за отговорите Hug Много скъпи са тези ваксини и кастрирането  Tired Такива организации като "Рескю" с аналогичен подбор на осиновителите има и тук,четох за такива които идват да видят дома ти и т.н.Стори ми се прекалено като се сблъсках за първи път с това,но явно си има някакви изисквания,които са еднакви за подобен тип организации  Peace
Нашата ветеринарка ни сложи някаква ваксина,която мисля е 4 валентна и каза,че на котките слага еднократно след 2-ия месец.Реимунизация след 1 година.Иначе и аз знам,че трябва един месец след първата ваксина да се сложи втора ваксина,но така каза Thinking
Много са ви сладки пуховете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От Фейсбук да споделя за една котана,която си търси дом!
На 8 м., ваксинирана, обезпаразитена, кастрирана
https://www.facebook.com/events/313528395390061/?notif_t=plan_user_invited

# 664
Оле че са сладки тия бебетаааа!  Heart Eyes Показвайте, само така!  Laughing

За осиновяването потвърждавам казаното от Фея и MissNellie, с допълнението че има и други видове приюти - малки локални, които са много по-малко стриктни и общо взето главната им цел е да задомят животните на всяка цена и не проверяват толкова, и няма такса. Та от една страна животните са безплатни и по-лесно можеш да си вземеш, но пък от друга страна понеже няма такси и съответно приютът е беден, не може да си позволи кастрации, ваксинации и т.н. и те остават твоя отговорност. В тези малки приюти също има и по-малко "качествен контрол" на животните, главно защото там работят обикновени хора доброволци и няма обучен персонал както в по-големите, където животните минават оценка на агресивност, рехабилитация и т.н. и се пускат за осиновяване само тези, които са потвърдено неагресивни. Наша маца я взехме от един от големите animal rescue приюти в Бостън, защото той ни беше най-близо. В него животните минават тест за агресия и са рехабилитирани и готови за осиновяване, плюс им се правят ваксини и кастрация, и има такса която символично покрива тези разходи, въпреки че както каза MissNellie реално цената им е много по-висока. Не са идвали у нас обаче, за котки изискванията са по-ниски - само имахме интервю, попълнихме една форма и дадохме телефон на хазяите да потвърдят че имаме разрешение да отглеждаме животно в къщата им (ако не си собственик на дома в който живееш искат разрешително, защото в много кооперации/квартири не позволяват животни).

# 665
Ekita, страхотна душичка си имаш Hug
Ето ни и нас, извинявам се за качествтото
първо
спим като тапа
после ставаме ларж
 Mr. Green

# 666
Épine последната снимка е много готина Mr. Green Ама как и царевичните пръчици са в тон с мяу  Laughing

# 667
Сладки бебета Heart Eyes Имам огромна слабост към малки, бели, синеоки топчета. Ето го и звяра като бебе
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bwy1336813433b.JPG   малко кривоглед изглежда тук
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1336813669i.JPG
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=cqs1336813909i.JPG

# 668
Вашите котенца помагат ли в домакинската работа?
http://vbox7.com/play:e868d4da35

# 669
Някой ходи ли вече на котешката изложба в "Земята и хората"?

# 670
# 671
tanch, да се чуди човек как от такова сладко мило котенце е станал такъв звяр  Laughing Но добре че сега се е кротнал, браво.

И шушулката е страшно сладка. Абе въобще на добре върви темата, с толкова бебешки снимки  Heart Eyes

# 672
  • София
Lei@, много сладка шушулка сте си избрали!  Heart Eyes 

Всички бебешоци са невероятни!  Hug

Делфина, няма ли новини за беглеца? Едно време падналият ми котарак се беше скрил под нашата паркирана кола. Той я познаваше и явно е решил, че е нещо познато.

# 673
Lei@, какво сладкишче сте ви взели!

Изобщо всичките малчуганчета са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 674
Lei@, какво сладкишче сте ви взели!

Изобщо всичките малчуганчета са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  И е много  кр0тък и обичлив...за сега де Mr. Green.Само да се научим да ходим където трябва.Искам да го приуча в банята на сифона.Но тая вечер, докато е бил самичък, се е изходил в  кашончето, което му застлах за временна къща в банята.И сега  отива в капака на тоя кашон, който сложих на същото място, защото май не му хареса мястото, което  натрих с акито до сифона LaughingИ май ще  трябва да му купя  сносна храна, че от тоя фрискис се подриска.А може би просто е малко.
  Сега разучава бюрото  и пише с мен на клавиатурата Joy
  Да кажа, приемам всякакви съвети по отглеждане на бебоци  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт