Любители на котки тема 60

• 41 237
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • на брега на морето
Да не взима скъпо, но да не лекува с поглед, а да прави и изследвания. Живея в Люлин - може да е и по линията на метрото.

Влез в сайта на Вяра Надежда и Любов - лекарите са добри, правят изследвания на място в клиниката, имат ценоразпис и май се намират в Люлин. Имат и профил във Фейса.

# 91
Котьо как е зайко?

# 92
  • на брега на морето
Лекуваме се. Не смея да говоря, че съм суеверна Simple Smile

# 93
maria_georgievaa ,хубава история със щастлив за всички край  Heart Eyes
profesorkata_1,този поспалан Сиско направо ме уби  Joy Как успя така да заспи в чашата Laughing Laughing Laughing  Както Stanislava Peycheva казва,само да беше и бутилката от уиски полегнала на масата полупразна,картинката щеше да е пълна Joy Joy Joy
MissNellie,в котешки приют ли работиш? Разкажи повече ако може и ако имаш желание,интересно ще ми е да прочета  Hug

# 94
# 95
Ако е с по-дълга козина, съм чувала, че от претопляне стават такива неща. Естествено отидете на лекар. Аз честно казано бих ти препоръчала Централната ветеринарна клиника (при Зоологическата градина). Там правят изследвания винаги, много професионално се държат и са денонощно на разположение. След като кастрирахме Мароко, ми се наложи да им звъня в 10 ч., защото започна да ме притеснява повръщането и те бяха изключително любезни. Малко по-скъпо излиза, доколкото знам (защото не съм била на друга място), но хората наистина си знаят работата (по мое мнение). Успех и дано бързо да мине!

Здравейте,
Може ли да ми помогнете -
на котето ми му опада козинката на петна с неравна форма. Сърби я и непрекъснато дърпа и скубе и петната се разширяват. Лекувам я, но безуспешно. Може ли да ми препоръчате добър кожен лекар в София. Да не взима скъпо, но да не лекува с поглед, а да прави и изследвания. Живея в Люлин - може да е и по линията на метрото.
[/quote]

# 96
Благодаря за информацията!

# 97
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Делфина, Stanislava Peycheva, SunshineMery , мерси, мерси момичета! Hug Laughing

Ами така - чело момчето, писало, каталясало
та и кафето не му помогнало.

Дали някой ще развихри фантазия и върху лютите чушки на преден план newsm78hahaha

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 15:57 от profesorkata_1

# 98
Е, то се знае- всеки уважаващ себе си котарак яде люти чушки за мезе с уиски  Joy tooth

# 99
котки, коткиии, мн котки Simple Smile тази тема- ударно направо- супер яки снимки!  Peace Hug

От мен- поредната щуротия, която хрумна на Моли  Grinning

# 100
Браво на Моли. Голям скачач е.
Това ме кара да се замисля, ако не е заключено и направи същото със дръжката на вратата дали няма да я изтървете.

# 101
Не е нещо кой знае колко щуро, но не са много котките които хапват такова нещо с нейния апетит   chef

А скока на Моли си го бива, явно сте във форма  newsm39

# 102
А ракийката къде е, м? Laughing

# 103
уф, да, не се е стила още за дръжката на вратата. А иначе нямаме врата от стаята към коридора, та не остава без надзор в тази област. И, ако изскочи навън, ще я видим веднага Simple Smile
ааа, във форма е, да- тренира всеки ден, тичане от единия край на апарт до другия, висене по пердета и катерене с препятствия... Simple Smile ooooh! Grinning
 хаха, сладка Жужа- на диета Grinning

# 104
Като стана въпрос за странни пози на заспиване, намерих една по-необичайна на Мацухито:

А ето нещо, което е много обичайно за него. Да ти се навре в хавлията след баня.

Общи условия

Активация на акаунт