Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 946
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Разград
Fatmagülün Suçu Ne 71 kiss bg subs

# 316
Аз съм я признала Хриси отдавна-ще и връчвам награда за най-изобртателни репортажи Laughing
Като бях в болницата и я четях,имаше много драма в сериите,а аз се хилех като истеричка докато я четях hahahaОтстрани ме гледаха неспокойно Mr. Green

# 317
72 den gelen
Bir dükkan açalım ,demirci dükkanı o da olsun mu ne dersiniz der mechul..ENGİN AKYüREK HAYRAN SAYFASI

72 coming from
Let's open a shop, a blacksmith shop, what do you say about it says unknown .. ENGİN AKYüREK HAYRAN SAYFASI

# 318
Чудесно е, че имаме тази вълнуваща сцена вече преведена, благодаря!
И доколкото разбирам, Керим се връща към работата си, още една чудесна новина! Лека нощ!  Hug

# 319
  • Разград
Fatmagülün Suçu Ne 71 son sahne bg subs

# 320
Аз може би трябва да дам официално оплакване от Хриси,защото нейните репортажи ми попречиха да погледна сериозно на епизода.Не можах една сълза да пророня,язък,язък... Joy Joy Joy
От друга страна смехът е здраве.Много се разсмях и когато Милена изведнъж съобщи,че в интернет се разпространява творението на другата ни любимка Славена.Още не мога да спра да се смея.Славена да не забрави да си потърси авторските права. Joy Joy Joy

# 321
smile3503

Радвам се ,че има и други видели ,че отношението   Ф и К  не е това ,което  трябва да е за да е Любов .А тези ,които виждат  сватба  всяка серия вече  40 епизода  са неуморни във фантазиите   
Най- интересното  и важно този епизод е ,че
КЕРИМ СИ СПОМНИ   КАК  ЛИЧНО  ИЗНАСИЛВА  ФАТМА….
Това променя пейзажа,нали?
Кога ще научат  всички в семейството ? Керим ли ще им каже или  ще разберат по друг начин?
Как ще реагира Фатма ,когато разбере ,че КЕРИМ Я Е ИЗНАСИЛИЛ ?
А как ще реагират  останалите от семейството ?

smile3503

Интересно ми е какво ще кажеш , след серията със сватбата  Mr. Green
   Интересно ми е и къде видя , че ЛИЧНО К изнасилва Ф , след като такава сцена въобще не показаха  newsm78
Пейзажа го променяш ЛИЧНО и само ти , в този филм . Керим е признал всичко , което е трябвало на сем- то си и на Фатмагюл .Ако беше гледал/а внимателно сериите ,щеше да видиш че Вурал каза истината . А тя е ,че К въобще не е докоснал Ф. И точно това разкритие на Вурал , ядоса Селим и Ердоан , защото и те знаеха това . Но им беше по - удобно да прехвърлят цялата вина и отговорност на Керим. Керим , който нямаше шанс с/ у тези подли акули .
И не си мисли ,че Ф не си спомня нищо от онази нощ . Колкото и да беше наранена , аз съм сигурна че е помнила дълго всяка минута от своето омърсяване .
Как ще реагират останалите в сем- то ? Те вече отдавна показаха своите реакции , но явно ти спиш , или въобще не гледаш сериала .  Mr. Green
Разбирам че ти доставя голямо удоволствие ,да пишеш глупости тук / и в други теми / , но така само се излагаш . И затвърждаваш все повече и повече мнението на форумци , че нещо ти хлопа дъската . ти мазохист/ка ли си , не мога да разбера  ooooh!
Пишеш своите си фантазии , в които не изпитваш умора да ни убедиш . Виждаш , че мнението ти не се припокрива с това на останалите , но като магаре на мост продължаваш своите Мукадесини излияния . ooooh!
Да не би да имаш проблем с чуждото щастие  Rolling Eyes

# 322
  • В Града на Липите
Светозара, моля те спри да ме цитираш  Joy  Joy  Joy Вай, вай, вай това аз ли съм го писала, боже. Ще си спра виното и бирата и мохитото.
Нямах нет един час. Спря в 12.05 и докато дойде сте изписали 5 страници. Даже нямах време да си оправя правописа.

Славена утре да почерпи. Хич да не се ошомулява щом е станала интерИнтернетна личност  Joy

# 323
Никой преди теб...
Никой след теб...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 324

vania_e,
Благодарности за този клип, на преводачите за бързите преводи!
Хубав филм, мъдър филм.

# 325
Що му се нервиш.Милена го каза за ДАМОН wavey

# 326
Светозара, моля те спри да ме цитираш  Joy  Joy  Joy Вай, вай, вай това аз ли съм го писала, боже. Ще си спра виното и бирата и мохитото.
Нямах нет един час. Спря в 12.05 и докато дойде сте изписали 5 страници.

ХРИСИ !!!!
спирам.
махнах спойлерите, да може светът да види тази прелест.
вече съм в Нирвана
светът си застана на мястото
птичките пеят
тревичките се веят
Не можех да се сдържа от цитиране. И не мога да кажа"това все едно аз съм го писала" защото не мога. Ама да се възхищавам на можещите мога Simple Smile

# 327

Hug  Hug  за превода на момичетата   bouquet   bouquet

# 328
hrissi_sz
Репортаж № 12

Керим фърля якета и си гризе ноктите в стаята. Обикаля в кръг и се псува наум. Хак му е.
Фатмагюл пие кафе или чай. Мерием слиза от втория етаж където му е леглото и я намята с нещо. Вижда пясъка в косата й, Фатмагюл я изтръсква. Тя иска нещо да й каже. Май й споделя за случилото се. Мерием и се радва. Май й казва, че не се е уплашила и вече е готова или нещо подобно. Май е очаквала да я покани в стаята си.
Керим продължава да си гризе ноктите, скача рязко, облича си якето и тръгва към вратата. Спира, връща се, съблича якето, пак го хвърля, тръшка се на фотьойла и пак се псува наум. Пускат кахърната музика и пълната луна. Фатмагюл продължава да пие чая. Сън не ги лови и двамата.

НЯМА ТАКЪВ РЕПОРТЕР ПО СВЕТА!!!
УНИКАТ:)
ФЕН СЪМ ТИ!!!
И АЗ И АЗ СЪМ И ФЕН! Страхотна си ,злато направо   Hug !Много ми хареса епизода ,поревах си с тати Фахретин  Embarassed и ми се ще да вярвам ,че не К.зацикли , а по-скоро се притесни за нея,да не и напомни нещо за онази нощ и да развали момента .

# 329
  • В Града на Липите
Ваня, благодаря за новите слухове. До утре сутрин сигурно ще ни разкажат еп. 72
Керим явно ще си отваря ателие-ковачница или магазин. Както му викат там. Голямо заваряване ще пада.

п.п. Току що видях превода. Благодаря много   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 01:08 от hrissi_sz

Общи условия

Активация на акаунт