Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 945
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
 asha  Hug и аз съм си го мислела това за позата, забелязах, че и Хриси така го вижда. Мисля, че на Керим няма да му трябва много време да се съвземе. Но наистина трябва да си говорят, да не премълчават нищо/

# 301
Четвъртъче Hugама стига я бута тая света Мукалина  на тортата,сложи Керим бе джанъм!И сега сериозно-коя част изпусна от филма,че страдаш?
  И аз се изненадах от размера на къщата,мислех че е по-малка.
Л Дани  Hug лека нощ!

Ами тя щото иска да  остане ....... затова така ни плаши!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Надява се и другия имен ден да "помине" с нея! hahaha hahaha hahaha

# 302
Репортаж № 16

Скрит текст:
На яхтата дават новини и двама от туристите виждат снимката на Селим, и разбират че е издирван. Те се усещат, че той е не яхтата и хукват да предупредят, но един от персонала им казва, че са слезли. Дават Айче и Селим да тичат по улицата. Трейлъра. Селим се умори, просна се на една кофа за боклук, тя го дърпа.
Сами чака пред една къща с таксито. Излиза Хаджер, той се спуска да й помогне. Пита я за доктора, дали пък не отива да ражда вече? Термина и беше през май. Двамата си говорят в таксито.
Измир. Затвора. Шекспир седи и гледа през прозореца, явно си е изписал химикала. Идва пощата. Мустафа получава писмо, ама не реагира в началото. Не може да повярва на очите си, отваря го с треперещи ръце. Писмото е с гласа на Мукадес явно не се е представила за Ф. Пише, че Ф и К са много щастливи и все едни хубави неща като къща, любов и още нещо като сватба, които предизвикват сълзи в очите му и той изпуска писмото.
ХРИСИ
Тук Сами пита Хаджер дали ще каже на Мустафа като се роди детето, а тя отговаря, че  няма да му каже, защото счита, че Мустафа не се интересува от това

# 303
А тази снимка на двамата,на която са усмихнати и пред тях има декоративни саксии за градината,да не съм я пропуснала тази сцена newsm78

# 304
smile3503

Радвам се ,че има и други видели ,че отношението   Ф и К  не е това ,което  трябва да е за да е Любов .А тези ,които виждат  сватба  всяка серия вече  40 епизода  са неуморни във фантазиите   
Най- интересното  и важно този епизод е ,че
КЕРИМ СИ СПОМНИ   КАК  ЛИЧНО  ИЗНАСИЛВА  ФАТМА….
Това променя пейзажа,нали?
Кога ще научат  всички в семейството ? Керим ли ще им каже или  ще разберат по друг начин?
Как ще реагира Фатма ,когато разбере ,че КЕРИМ Я Е ИЗНАСИЛИЛ ?
А как ще реагират  останалите от семейството ?

smile3503

# 305
Ето пак песента от танца не нашите любимци  Heart Eyes

http://www.keyfiseyir.com/bg/watch/2861/fatmagulun-sucu-ne/71  

В началните серии,когато празнуваха нова година и Керим я дръпна да  танцуват,сякаш беше  пак на тази мелодия.  newsm78

# 306
hrissi_sz
Репортаж № 12

Керим фърля якета и си гризе ноктите в стаята. Обикаля в кръг и се псува наум. Хак му е.
Фатмагюл пие кафе или чай. Мерием слиза от втория етаж където му е леглото и я намята с нещо. Вижда пясъка в косата й, Фатмагюл я изтръсква. Тя иска нещо да й каже. Май й споделя за случилото се. Мерием и се радва. Май й казва, че не се е уплашила и вече е готова или нещо подобно. Май е очаквала да я покани в стаята си.
Керим продължава да си гризе ноктите, скача рязко, облича си якето и тръгва към вратата. Спира, връща се, съблича якето, пак го хвърля, тръшка се на фотьойла и пак се псува наум. Пускат кахърната музика и пълната луна. Фатмагюл продължава да пие чая. Сън не ги лови и двамата.

НЯМА ТАКЪВ РЕПОРТЕР ПО СВЕТА!!!
УНИКАТ:)
ФЕН СЪМ ТИ!!!

# 307
  • Разград
vania_e - ако това е истина, трябва да те покрием, скоро четох за хакера с присъдата защото бъркал в на сценаристите в компютрите ...   Laughing

Той пуснат от eceyorenc/twitter, и се размотава из фейса, а аз да се крия.

# 308
Детелинке,докато ревеше всичко пропусна Joy Joy Joy Joy

# 309
Детелинке,докато ревеше всичко пропусна Joy Joy Joy Joy

Аааа,Димонче,тук съм-на линия,ама вече съм много нахилена Joy Joy Joy Joy

# 310
hrissi_sz
Репортаж № 11

.....
 Фатмагюл е много развълнувана. Керим държи двата ключа пред вратата на стаята му са. Колебае се, пристъпва на едно място, гледа я срамежливо, и тръгна към стаята й. Каза й лека нощ. Целуна я. Тя изглежда разочарована. Керим заслужава една гьостерица. Тя затвори вратата под носа му, той се повъртя и си тръгна.
Мерием се събуди и и вика джънъм. Говорят си.

ОООООООХ newsm50

ПОПЪЛВАМ ПРОПУСКИ...добре, че те има   baby_neutral

# 311
     Серията беше страхотна, много хубави моменти имаше. Нямам търпение да я гледам с превод.  Simple Smile

Сцената на плажа беше това, което очаквах. Номално е мястото(плажът) да върне спомените. Ако бяха др може би нямаше да е такъв ефектът. Но следващип път Керим няма мн да се замисля, личи си, че вече едва се сдържа.
Много ми хареса танца, така влюбено се гледаха, имаше тръпка между тях, мн силна и наситена сцена.  Heart Eyes Любовта беше във въздухът.
Хубавото е че, занапред ни чакат все повече такива моменти Simple Smile

# 312
hrissi_sz
Репортаж № 12

Керим фърля якета и си гризе ноктите в стаята. Обикаля в кръг и се псува наум. Хак му е.
Фатмагюл пие кафе или чай. Мерием слиза от втория етаж където му е леглото и я намята с нещо. Вижда пясъка в косата й, Фатмагюл я изтръсква. Тя иска нещо да й каже. Май й споделя за случилото се. Мерием и се радва. Май й казва, че не се е уплашила и вече е готова или нещо подобно. Май е очаквала да я покани в стаята си.
Керим продължава да си гризе ноктите, скача рязко, облича си якето и тръгва към вратата. Спира, връща се, съблича якето, пак го хвърля, тръшка се на фотьойла и пак се псува наум. Пускат кахърната музика и пълната луна. Фатмагюл продължава да пие чая. Сън не ги лови и двамата.

НЯМА ТАКЪВ РЕПОРТЕР ПО СВЕТА!!!
УНИКАТ:)
ФЕН СЪМ ТИ!!!

На Пускат кахърната музика и пълната луна. се сурнах от смях от дивана, та и мойто Керим се ококори.

Хриси, събирам си чалъмите и следващия път като дохождам в Заарата, ще се обадя специално, да ми ги автографисаш.
Славена за втора глава ще я търся под марулата.

# 313
САМО С ЧЕТЕНЕ НЕ СТАВА.Включвам се.Благодаря на всички за преводите.Вие сте страхотни,чрез вас получавам информация за любимците.Серията беше невероятна,а песента накрая ми е любима.Фатма и Керим са страхотни.

# 314
hrissi_sz
Репортаж № 9

.....
В затвора на Мустафа играят карти, а Мустафа отново твори. За който го интересува - химикала му е в бяло и жълто. Картоиграчите се сбиват. Мустафа въобще не ги отразява. Май вдигна веднъж глава и продължи.

пак ООООООХ смях смях смях  smile3523

Общи условия

Активация на акаунт