Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 948
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Много ми хареса серията, особено танца, дори повече от целувките на плажа.
nianta разбирам те, но въпреки страховете, колко много постигнаха, имаме право да гледаме позитивно, не се натъжавай!  Hug
Тази серия показа, че първата брачна нощ не е толкова важна за тях. Ако Керим нямаше психически проблем, какво щеше да ги спре? Вече съм сигурна, че ще се любят преди сватбата, защото тя е чак след три седмици, няма да издържат дотогава.
Мукадес лошо гледа, не може да се радва на чуждото щастие, никаква жал за нея!
На мен ми харесва ФГ освободена, толкова ми беше омръзнало да я гледам блокирана, като кукла. Бавно стават промените , първата крачка е най-трудна, после темпото се ускорява. Затова не се учудвам толкова, просто нещата се натрупват и в един момент става промяната.
Благодаря на Хриси за репортажите, следях ги, благодаря за всяка преведена думичка. С голяма радост забелязах, че доста неща схващам. За писмото до Мустафа направо нямах нужда от превод. Задобряла съм с турския! Grinning

# 287
Аз не знам с какво толкова ви умилостиви Мукадес. newsm78 Просто й запари под краката и гледа да си спаси кожата. Но няма да я огрее. Naughty

freespirit, къде се губиш, джанъм? Hug Heart Eyes
Аз също не мисля ,че Муки се е вразумила ,и че е добре задето написа писмо на Мусти!
Напротив никак не е добре,защото аз очаквам реакция от него.А другият вариант е да напише писмо ,в което по някакъв начин да се споменава ,че е разбрал от Муки ,че Фати не чете неговите писма , но той въпреки това няма да се откаже.С други думи да се погрижи интрижката на Муки да се разкрие! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Писмото идва в розата.Муки е достатъчно глупава да си помисли,че след нейното писмо той ще спре да пише и не дебне за пощальона.Писъмцето го прочита някой ,желателно е това да е Керим и става тя .......каквата трябваше да стане! hahaha

# 288
borovinka123  - тука съм, каде да ходя, ама нали съм омагьосана , въртя се в в омагьосан кръг  - догонвам ви от едно известно време, тамън ви догоня и вече трябва да догонвам работата.   Grinning

Вий къде сте тръгнали всички тая вечер? Mr. Green

vania_e - ако това е истина, трябва да те покрием, скоро четох за хакера с присъдата защото бъркал в на сценаристите в компютрите ...   Laughing
Ще съм много благодарна на превод, знам, че е късно, но кагато може, аз съм търпелива  Grinning

куркуметке - веднага ще се вслушам в съвета ти и отивам да го допия това в чашата, ще видите ще се върна нов човек!  Laughing  Hug

# 289
  • Стара Загора
Четвъртъче Hugама стига я бута тая света Мукалина  на тортата,сложи Керим бе джанъм!И сега сериозно-коя част изпусна от филма,че страдаш?
  И аз се изненадах от размера на къщата,мислех че е по-малка.
Л Дани  Hug лека нощ!

# 290
wavey
smile3503
КЕРИМ СИ СПОМНИ   КАК  ЛИЧНО  ИЗНАСИЛВА  ФАТМА  И НИЩО НЕ КАЗА …….
Е сега вече започва деградацията на любимеца керимчо  .От  самото начало  на филма , се вижда ,че той е плазмодия във филма
smile3503
[/size]
DAMON

ТцТцТц
 spam2

# 291
Аз гледах по кабела серията ,че каналчето ми забиваше
Очаквах разговор секс -не ,но така ми се искаше всичко да бъде казано и излято ,но  изтърваха момента.Това е мое мнение .Затова и сцената на плажа някакси не можаш да я изживея напълно .След  2- 3гледания с превод може би ще е друго..Остана ми една празнота .Очаквах Керим да бъде спонтанен да ги размаха тези ръце и да обясни какво став с него.А то Фатма като в небрано лозе ,той гори от всякъде -облича съблича якето.Става ,ляга .Не става така .Желязото се кове дощ.като е горещо -нали  е ковач ,а пък не ги знае тези работи.
Докато не говорят за онази нощ няма как Керим да стигне до край.

# 292
  • на морето
Здравейте, момичета и момчета !  Hug
 "Разтекохме  " ли се от кеф или можеше да понесем и още ? Wink Sunglasses Laughing Mr. Green

Сега, понеже времето ми е ограничено , само ще засегна следния казус ...
Сега въпросът е,ще пренощуват ли в къщата след като си отидат гостите и какво ще го правим Керим завалията.Докато всички лекуваха Фатма,него го забравиха. newsm78

С цел по -бърза рехабилитация на момчето , да му изпратим " сценария  за първата им брачна нощ"  на Хриси  Hug.Освен ,че там всичко е дадено нагледно и подробно  / само дето картинки няма , ама ако се налага  и  такива ще приложим , като нагледни материяли / ,нашето Хриси е съобразило нещо много , много съществено - трябва да сменят позата ! Е , те ,това със "стандартната позиция" им изигра лош номер на плажа .   Laughing Имаха аналогична "гледна точка" като в онази вечер и това ,естествено , препрати на Керим по асоциация "картината" от  онзи плаж ...Дето се вика :спомени -страстоубийци ...
Та , сменяйки позата , а и обстановката , вече усещанията и гледните точки ще са други , т.е. не би трябвало да има усещане за "дежаву " . Тоест,  поне в началото , да го карат по -нестандартно ...После ....вече няма да им пука ..все ще им е кеф... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 23 нови отговора.

# 293
Четвъртъче Hugама стига я бута тая света Мукалина  на тортата,сложи Керим бе джанъм!И сега сериозно-коя част изпусна от филма,че страдаш?
  И аз се изненадах от размера на къщата,мислех че е по-малка.
Л Дани  Hug лека нощ!

borovinka123
ооох търся изпуснатото - 2рата част
ХРИСИ, не бързай с гьостовицата- дръж я наблизо. Мукито май пак освирепя на финала.

# 294
Ето пак песента от танца не нашите любимци  Heart Eyes

http://www.keyfiseyir.com/bg/watch/2861/fatmagulun-sucu-ne/71  

# 295
Аз вече не знам с какво ще ни занимават до 21 юни.След 2 седмици сватбата,другите ги хванаха.Точно в две серии може да го съберат всичко това.

Ако борбата с кошмарите на Керим е за един месец ще ми е малко изкуствено.
Той щом до сега не го е преодолял, не знам колко време ще му трябва. Постоянно твърди, че я обича. Сексуално близост с нея не си ли беше представял до сега.
Много ми е интересно той как ще се излекува.
Може би моментът с прошката ще е решаващия за него.  
Но защо отказа на Керим го свързвате обезателно с проблем?
Аз мисля ,че той направи асоциация със случката на плажа и му светна лампичката  Bulb  Bulb  Bulb  Bulb  Bulb,че трябва да се спре , защото там не е мястото, а пък е възможно да се уплаши от евентуална реакция на Фатмагюл.!!

# 296
  • софия
Аз съм много назад
не можах да гледам, чак утре вечерта...ужас....
Дани, Нианта -  тъжни сте...защо...Керим не е добре нали????

всички други май сте щастливи.....ех, как ви изпуснах днес....

Куба Либре - Мукасинка набира скорост май.....Даниелка - ми че с двата крака си вътре Hug

Куркуме Heart Eyes Hug

Миленка -      вече станало утре.....но и от мен  -  Честит рожден ден! да си жива и здрава мила!! newsm51

# 297
Лека и от мен момичета.Утре на трезва глава пак ще разсъждавам .

# 298
Аз съм много назад
не можах да гледам, чак утре вечерта...ужас....
Дани, Нианта -  тъжни сте...защо...Керим не е добре нали????

всички други май сте щастливи.....ех, как ви изпуснах днес....

Куба Либре - Мукасинка набира скорост май.....Даниелка - ми че с двата крака си вътре Hug

Куркуме Heart Eyes Hug

Миленка -      вече станало утре.....но и от мен  -  Честит рожден ден! да си жива и здрава мила!! newsm51

Благодаря!   Heart Eyes

# 299
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

От тези снимки ми си струва,че Берен си е много земен,добър и ведър човек!!!

Общи условия

Активация на акаунт