Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
И аз благодаря на репортерките за превода, снимките, преразказа! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Вени, за мен има ли място? Praynig Hug

# 256
Сега въпросът е,ще пренощуват ли в къщата след като си отидат гостите и какво ще го правим Керим завалията.Докато всички лекуваха Фатма,него го забравиха. newsm78

Тц,нямат креват.Къщата не е обзаведена.

# 257
wavey

smile3503

КЕРИМ СИ СПОМНИ   КАК  ЛИЧНО  ИЗНАСИЛВА  ФАТМА  И НИЩО НЕ КАЗА …….
Е сега вече започва деградацията на любимеца керимчо  .От  самото начало  на филма , се вижда ,че той е плазмодия във филма

smile3503

Демон ли си дявол ли си не знам, но моля те стига, не само жените са чувствителни и мъжете могат да бъдат и да имат проблеми, не само във филма и в истинския живот го има, какво ли не преживя Керим, колко болка понесе, нормално е да се притесни в определен мемонт

Моля те спри, вече лазиш по нервите на всички в темата не разбираш ли? 
Спри с твоите глупости НЕ СЕ ИЗДЪРЖА.
DAMON     hit hit hit

# 258
  • София
Сега въпросът е,ще пренощуват ли в къщата след като си отидат гостите и какво ще го правим Керим завалията.Докато всички лекуваха Фатма,него го забравиха. newsm78
Ако и пренощуването им в обща стая са го оставили за първата брачна нощ, вече не знам Tired.Аз очаквах големи емоции за рожденния ден на Керим, а то нищо и половина.Дано поне преспят в една стая,гушнати.
А кога я обзаведоха тая къща,че и рози посадиха и как хубаво бяха нацъфтели за има няма два дни...

Лека нощ от мен,че явно нещо не съм в час тая вечер с всеобщото настроение и да не вгорчавам тука с коментари. Hug

# 259
Да си е пуснем пак

с английски и турски  субтитри

# 260
Аз не знам с какво толкова ви умилостиви Мукадес. newsm78 Просто й запари под краката и гледа да си спаси кожата. Но няма да я огрее. Naughty

freespirit, къде се губиш, джанъм? Hug Heart Eyes

# 261
  • В Града на Липите
Боровинка, благодаря  Hug. Ще го почвам детайлно, с нюансите.

Куркуметке, права си. Мукадесита е предприела нова стратегия за спасяване на кожата.

Дани Hug, изчакай да гледаш серията преведена. Думите на Фатмагюл на рождения ден са много важни. Виж ги само как се държат. Толкова свободно, като истинска семейна двойка.
Явно си била с по-големи очаквания, но мисля че до утре ще ти мине. Нещата се развиват плавно и логично според мен.

# 262
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Някой спомня ли си кога излизаше онзи подробния преразказ на серията от Фен Клуба на Енгин
Да го чакам ли тази вечер или да се отнасям в сладки сънища?

# 263
Когато има ЛЮБОВ,може и без креват Wink

# 264
И аз благодаря на репортерките за превода, снимките, преразказа! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Вени, за мен има ли място? Praynig Hug

За всички има място,а за теб и  Hug Hug Hug

# 265
Аз пък да ви кажа / обичам доматите на салата/ изобщо не не почуствах щастие от тази серия и романтик не ми стана. Толкова се натъжих, че отидох и си налях една водка и изпуших една цигара  Shocked
Серията ме смаза. Колко е трудно да се преодолеят страховете ни! Колко много бариери има в нас/тях.
Беше лесно досега - Керим живееше с мисълта да я пази и защитава и нямаше време да мисли за собствените си страхове.  Когато водеха общата си борба, това ги сближаваше, а сега трябва да водят борба със себе си, със старховете си, той със съвестта си.
Сега са толкова близо и толкова далеч - защото близо не значи интимно, интимно не значи секс, интимно е да разлистиш всички листа и да остане голата ти душа, със нейните желания, чувства и страхове.
Всъщност това ще бъде последната и най-трудна борба.
Ей такова ми стана , едно никакво ....

# 266
Кога Мукадес се е намесила ,и не е о....а пейзажа??????Дано този път е без......

# 267
  • София
Да си е пуснем пак

с английски и турски  субтитри

Текст на песента,превод от dani_ka:
Скрит текст:
Aytekin Ataş

Ben Sende Tutuklu Kaldım
Твой пленник съм

Какво било е преди теб
Какво ще бъде след това
Ах, раздялата
по тежка от смъртта е.

Времето е спряло, не минава
Нито майка, нито татко
Нито хубавият спомен
Са ми достатъчни любима, не ми стигат.

За тебе аз се оковах (твой пленник съм)
Собственият си живот обрах.
Седем Вселени пребродих.
За менe ли си, не разбрах

Моите очи аз скрих
Всичките си думи аз смълчах
на малки въгленчета изгорях., аах
Разбий ги, разпилей ги, да се свърши.

За тебе аз се оковах
Собственият си живот обрах.
Седем Вселени пребродих.
За менe ли си, не разбрах.

Ето това ми идва много добре тая вечер  Hug Hug Hug!
Лека нощ Hug!

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 11:48 от Л_Дани

# 268
Да си е пуснем пак

с английски и турски  субтитри
Благодаря ти!!!

# 269
То кревата да им беше проблема Joy Joy Joy
За мен най-силната сцена от филма беше не на плажа,а танца.Ако този танц можеше да лекува smile3505

Общи условия

Активация на акаунт