Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Фатмагюл за пръв път я видях толкова освободена и така естествена в държанието си спрямо Керим,млада ,влюбена жена.Всеки влюбен знае как просто се „носиш” когато те е завладяла магията на това чувство.За нея това е голяма стъпка,ако не друго то поне спомена за нея е затворена страница,която все пак си е там в неписанта книга на нейния живот.Знае коя е и какво точно иска –влюбена в  мъжа до себе си.Но наистина не очаквах такава реакция отсрана на Керим,явно и при него има психологическа бариера и предполагам че не от това колко са били с нея,а че и той е бил там....Интересно как ще постъпи той оттук нататък...
Момента с албума за снимки-сомволичен начин да се каже че  двамата ще имат общо бъдеще с общи спомени...и все пак усещам някаква сянка надвиснала над тях,един леден полъх от бъдещето...

# 421
Нещо съм пропуснала май. Защо Ердоан е в затвора и с посинено око?  newsm78

# 422
Нещо съм пропуснала май. Защо Ердоан е в затвора и с посинено око?  newsm78

Това е подпечатания му билет към родината Mr. Green

Сби се в един бар и полицията го арестува,разбра се че е издирван и сега ще бъде екстрадиран в Турция

Много тъпо гледаше милия лицето което му четеше документа

# 423
Подсказки за 72 еп. на Фатмагюл:

Да отворим едно ателие, какво ще кажете да бъде ковачница?

Емре (в градината на новата къща): В тази градина ли ще бъде сватбата?
ФГ: Не. Тъй като на рождения ден на Керим трудно се побрахме тук, си променихме мнението.

# 424
  • софия
Мойта Скарлет, че иска да спасява кожата -иска, ама какво толкова беше написал Мустафа, та я накара да се ококори така и да наплюнчи молива.... newsm78

# 425
За хиляден път превъртам 48.44 мин. /споменът от черната нощ/ и се питам защо камерата беше поставена така сякаш я гледа отгоре, и тя се движи сякаш той ...   ooooh! Нали е стоял отстрани и само я е гледал?! И после какъв стреснат и уплашен поглед и метна: "Ти си всичко за мен!" Какво беше това пък сега? Страх от какво - хем вижда, че тя го обича и е готова за следващата крачка, хем ... Голямо чудене му ударих.  newsm78

И аз от снощи размишлявам върху това, странно защо така го показаха спомена

# 426
Баба Ана, Честит Рожден Ден!  Hug
До сега четох репортажите на hrissi_sz . Уникална си!  Hug Колкото и да гледам епизода, без твоите свежи репортажи не ми е тамам.  Peace
Чудесен епизод!  Heart Eyes На мен всичко ми хареса. И това, че Фатмагюл е излекувана вече, и това, че Керим се спря, и това, че Яшараните си го получават, и дори това, че Мукадес все още се измъква. Тандема – Едже&Мелек си знаят работата! По напред се чудите откъде такава смелост във Фатмагюл. Ами тя си е такава. Едно смело момиче! А на финала беше толкова влюбена и щастлива…  Heart Eyes На мен най-много ми хареса Берен в сцената с Мерием, когато и споделяше. Различна, страхотно убедителна!
Подготвяйте доматите ако искате, но аз се радвам, че нямаше секс в този епизод.  Wink Много ми харесват точно тези отношения - преди… Трепети, вълнения… Сякаш след първата прекарана нощ заедно нещата ще тръгнат рутинно и на мен поне би ми липсвала тази невинност. Поне още един два епизода.  Wink Отивам да си изям доматите сама.

# 427
Cruela,къде заминаваш джанъм newsm78

# 428
Баба Ана, Честит Рожден Ден!  Hug
До сега четох репортажите на hrissi_sz . Уникална си!  Hug Колкото и да гледам епизода, без твоите свежи репортажи не ми е тамам.  Peace
Чудесен епизод!  Heart Eyes На мен всичко ми хареса. И това, че Фатмагюл е излекувана вече, и това, че Керим се спря, и това, че Яшараните си го получават, и дори това, че Мукадес все още се измъква. Тандема – Едже&Мелек си знаят работата! По напред се чудите откъде такава смелост във Фатмагюл. Ами тя си е такава. Едно смело момиче! А на финала беше толкова влюбена и щастлива…  Heart Eyes На мен най-много ми хареса Берен в сцената с Мерием, когато и споделяше. Различна, страхотно убедителна!
Подготвяйте доматите ако искате, но аз се радвам, че нямаше секс в този епизод.  Wink Много ми харесват точно тези отношения - преди… Трепети, вълнения… Сякаш след първата прекарана нощ заедно нещата ще тръгнат рутинно и на мен поне би ми липсвала тази невинност. Поне още един два епизода.  Wink Отивам да си изям доматите сама.
  bouquet

# 429
  • На изток от рая...
За хиляден път превъртам 48.44 мин. /споменът от черната нощ/ и се питам защо камерата беше поставена така сякаш я гледа отгоре, и тя се движи сякаш той ...   ooooh! Нали е стоял отстрани и само я е гледал?! И после какъв стреснат и уплашен поглед и метна: "Ти си всичко за мен!" Какво беше това пък сега? Страх от какво - хем вижда, че тя го обича и е готова за следващата крачка, хем ... Голямо чудене му ударих.  newsm78

Ами точно така я видя Керим, когато се приближи до нея в онази нощ - все още в съзнание, ридаеща, с вързани уста. Той я гледаше отгоре, тя го погледна ужасено и припадна.

# 430
Здравейте момичета как сте след снощи.... Heart Eyes

ХРИСИ !!!!
спирам.
махнах спойлерите, да може светът да види тази прелест.

И според мен спойлерите да се махат. Тези репортажи заслужават да се виждат дори трябва да се написани с удебелен шрифт, че да се виждат ясно.Хриси все пак 50% от аудиторията е тук само за твой те репортажи.

# 431
# 432
Добро утро и спорен ден на всички!
След снощната серия на романтика, обич и размисли Керимови "след дъж качулка"
да разводня малко...
Да ви е Сладко и Усмихнато от мен!
Не че нещо... но ред ми е и ми е ден! book
Скрит текст:
Каквото се полагаше, си го вземах снощи Wink

ЧРД!!!   newsm59   party023  smile3510

ЧРД и от мен  smile3525 nbirthday

# 433
Като гледам края на серията и си мисля: "Ако имам брат и аз така ще го гледам". И после братски ще го награбя  Embarassed

# 434

здравейте момичета, според мен това е споменът на Керим, когато след Вурал (който вече беше във водата) той се приближи до нея - беше изправен и я гледаше от горе, Фатма ридаеше, тогава той коленичи до нея. Дадоха Вурал как ги гледа от водата. Ако искате да видите сцената - в края на 1 епизод е - моментът с Керим - 1:38:21. Според мен е нормално този спомен да се върне - сега бяха много по-интимни, скъсиха доста дистанцията и то вечерта, на плажа (сцена, подобна на онази нощ - вечер, плаж, вълни)  и Керим си спомни за онази нощ, как вижда Фатма да лежи на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт