Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 849
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Разград
Engin Akyürek Kerim - Kıraç Razıysan Gel Benimle

# 631
Здравейте момичета. Сега пак изгледах сцените на плажа, след плажа и танцът. Мн силни сцени, много силна игра и на Берен, и на Енгин. Енгин за пореден път пресъздаде всичко чудесно- любов, желание, отдаденост, объркване, колебание и тн. уникален талант е. Много внимателно го набл1давам на всяка сцена как ч пресъздава, дебнейки го някъде да не  емн убедителен, или да е по-статичен, нооо Енгин не разочарова, няма празно при него и това си е. Затова и толкова го харесваме.  Simple Smile

Исках да ви питам Енгин или Къванч ви харесва повече като игра? Аз съм по-завладяна от играта на Енгин. Като визия не могат да се сравняват, мн са различни, но като игра и пресъздаване на емоции??
С какво мислите, че Къванч е по-добър от Енгин или обратното?

# 632
Момичета, добър вечер!  Wink Направи ми впечатление снощи на епизода, че го нямаше онова слухче, където Фатмагюл казва на Керим - aşkım - любов моя?  Thinking Може и аз да съм го изпуснала. Вие какво ще кажете?  Wink

# 633
Браво на вас-сутринта ви оставих на 25 стр.и досега ви гоня ooooh!А сега като на Оскарите Laughing
Баба Ана-честит рожден ден!Много здраве и много любов и винаги с висок дух! Heart Eyes
Крюелка,Злати,Миленка,Хриси, Зори,Куркуметка HugНапълно съм съгласна с вашето мнение,че снощи нищо не трябваше да се случи-всяко нещо с времето си Hug
Нианта,страхотен пост!
Димони-супер си!Добре обосновано!
Дана Hugза последната сцена!
Вихър,Славена и Хриси-нямате равни с творенията си!Обичам ви! Heart Eyes
Димана,благодаря за професионалното мнение! Hug
Боровинче,снощи питах за същата снимка-помислих,че от многото емоции съм я изтървала тая сцена hahaha
Роси-бързо да минава,мила!  bouquetДа ни радваш все така  bouquet
А сега да се повторя-серията за мен си беше уникална!Аз видях една освободена,влюбена и без задръжки Фатма!Какво по-хубаво от това HugКолко време още му трябва на Керим,при положение,че Фатма го гледа с такъв блеснал от щастие поглед Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЕдва ли ще е много дълго Heart Eyes

# 634
Момичета, добър вечер!  Wink Направи ми впечатление снощи на епизода, че го нямаше онова слухче, където Фатмагюл казва на Керим - aşkım - любов моя?  Thinking Може и аз да съм го изпуснала. Вие какво ще кажете?  Wink

Той го казва на края,когато тя му подари фотоалбума.

# 635

Аз лично мисля, че Енгин е далеч по добър от Кивито. Не, че К е зле, но просто според мен не е чак толкова надарен и не би могъл да пресъздате в тази дълбочина толкова широк спектър гамата от чувства и душевни състояния като Е. Е наистина във всяка една секунда не само е във ролята си но я издига извън собствените и граници. Той прави героите си герои а не просто фигури в един филм. Затова примерно и е рискуво според мен да има слаб партньор във филмите си...защото може от позицията на една по-малка роля да смаже с играта си главния протагонист и той да бледнее. Берен Саат добре кореспондира с него според мен
А що се отнася до визията на К...ами на мен не ми допада. Мога да свикна с него в един филм, но за мен той не е привлекателен...малко ми тендира визуално към актьора на Селим например.

# 636
Berengina споделям твоето мнение Peace

# 637
  • София
В отговор на въпроса на daizy_g:
Като външност може би Къванч да е с по-красиви черти в общо приетия смисъл, но за мен е много блудкав. Като игра и изразни средства Енгин го превъзхожда многократно. Дори сега като се замисля за друг артист с такова силно излъчване и нищо не ми идва на ум. Не се сещам за друг мъж, който да плаче толкова естествено и красиво, и в същото време да има силно мъжко присъствие, за погледа му - просто нямам думи. А като се сетя какъв различен образ показва в Облака - направо ми се подкосяват краката   Blush

# 638

Аз лично мисля, че Енгин е далеч по добър от Кивито. Не, че К е зле, но просто според мен не е чак толкова надарен и не би могъл да пресъздате в тази дълбочина толкова широк спектър гамата от чувства и душевни състояния като Е. Е наистина във всяка една секунда не само е във ролята си но я издига извън собствените и граници. Той прави героите си герои а не просто фигури в един филм. Затова примерно и е рискуво според мен да има слаб партньор във филмите си...защото може от позицията на една по-малка роля да смаже с играта си главния протагонист и той да бледнее. Берен Саат добре кореспондира с него според мен
А що се отнася до визията на К...ами на мен не ми допада. Мога да свикна с него в един филм, но за мен той не е привлекателен...малко ми тендира визуално към актьора на Селим например.

newsm10

# 639

Мерси, че сподели мнението си  Simple Smile.
И аз смятам, че Енгин е по-изразителен , с очи и лице този човек може да върши чудеса.Всяка секунда изразът на лицето му е различен, това мн ми харесва в него. Къванч на мен ми стои по-статичен, ако го сравняваме с Енгин. В "Забранения плод" забелязвах повече играта на Берен от тази на Къванч, тя беше много добра там. Но тук Енгин обра точките според мен. Берен е мн добра актриса, но тук забелязвам повече играта на Енгин.
А иначе питах кой от двамата харесвате повече като игра, защото може да се каже, че те са си конкуренция в бизнеса.

# 640
Изгледах на спокойствие серията и не можах да открия тази снимка с казана за ракия както го нарекохме.
Не ми се вярва и да е от 72 еп ,защото те вече се прибраха от Бодрум .Остава да е зад кадър.Отново се  връщам на тази снимка ,защото е невероятна . А относно Енгин или Къванч и двамата съм ги гледала в по  1 филм. Но  и като игра и като визия Е е много по -добър.

# 641
Аз дори не се сещам за някой холивутски артист,който да превъзхожда актьорския талант на Енгин.Затова смятам,че ще е жалко ако до тази дарба се докосне само една част от света.За съжаление сюжетите на турските сериали не могат да бъдат разбрани навсякъде по света.Трябва да направят нещо,което не е толкова типично за тях.

# 642
Тази снимка ме притесни и обърка  newsm78

А тази девойка след години ще реве, че е плакала в този момент  Laughing

# 643
Спомням си при Забранения плод всички бяха пощурели по Къванч, много комплименти,мн хвалебствия- колко е красив, колко добър актьор е. Сега е същото с Енгин, той сега е по-актуален. Догодина ще дойде др сериал с др артист и всички ще са луди по него. Това е нормално.
Но аз на Енгин съм му отделила специално място в листът с едни от л1бимите ми актьори(като игра) и мисля, че няма да мръдне оттам, дори догодина да има по-актуални от него.  Simple Smile

# 644
Димони,
на фенките им стига броя на тези, с които трябва да го делят...пък ти на цял свят искаш да го даваш.  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт