Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 843
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Аз дори не се сещам за някой холивутски артист,който да превъзхожда актьорския талант на Енгин.Затова смятам,че ще е жалко ако до тази дарба се докосне само една част от света.За съжаление сюжетите на турските сериали не могат да бъдат разбрани навсякъде по света.Трябва да направят нещо,което не е толкова типично за тях.

Димони, и аз това се чудех. Харесвам Леонардо ДиКаприо, добре се справя с драматичните роли и дотам. Не се сещам за др актьор с богат диапазон от емоции пред камера. А и дори смятам, че Енгин е по-добър от Лео. Много изпускат тези в Холивуд.  Simple Smile

# 646
Тази снимка ме притесни и обърка  newsm78

Доколкото си спомням от предишни коментари на тази снимка.Това е гримьорката на сериала,а детенцето е Мурат т.е. работна снимка

# 647
  • Разград
Engin&Akyürek - Sezen&Aksu - Biliyorsun

# 648
Спомням си при Забранения плод всички бяха пощурели по Къванч, много комплименти,мн хвалебствия- колко е красив, колко добър актьор е. Сега е същото с Енгин, той сега е по-актуален. Догодина ще дойде др сериал с др артист и всички ще са луди по него. Това е нормално.
Но аз на Енгин съм му отделила специално място в листът с едни от л1бимите ми актьори(като игра) и мисля, че няма да мръдне оттам, дори догодина да има по-актуални от него.  Simple Smile

smile3521

Аз по времето на плодовата салата пък се чудех какво толкова му се захласват....та то това си беше май още от перла.

Енгин (за мен) си е върха извън моментните фенски вълни и влюбвания.

# 649
Димони,
на фенките им стига броя на тези, с които трябва да го делят...пък ти на цял свят искаш да го даваш.  Laughing Laughing Laughing
Трудно е да се дели Енгин с много фенки, наистина, на парчета стана момчето...
От др страна аз искам колкото се може повече хора да се докоснат до таланта на Енгин и да го оценят. Това и за неговата кариера би било добре.  Simple Smile

# 650
Аз дори не се сещам за някой холивутски артист,който да превъзхожда актьорския талант на Енгин.Затова смятам,че ще е жалко ако до тази дарба се докосне само една част от света.За съжаление сюжетите на турските сериали не могат да бъдат разбрани навсякъде по света.Трябва да направят нещо,което не е толкова типично за тях.

Димони, и аз това се чудех. Харесвам Леонардо ДиКаприо, добре се справя с драматичните роли и дотам. Не се сещам за др актьор с богат диапазон от емоции пред камера. А и дори смятам, че Енгин е по-добър от Лео. Много изпускат тези в Холивуд.  Simple Smile

100 % за!

# 651
Беренгина,аз не съм стисната Joy

А иначе ми харесва и актьорската игра на MURAT YILDIRIM.
И двамата не ги харесах като визия от пръв поглед,но ме спечелиха в последствие тотално.
Къванч е от ония хубости,които омръзват,но играе добре.

# 652

С риск да ме замеряте с домати, ще кажа, че Енгин не е съвсем най-баш-по .... на този свят. Вярно, че сега сме леко полудели, но да се твърди, че няма друг толкова добър артист, не е много точно. Има и български и европейски, та и американски актьори с достатъчно голям диапазон. С риск да налея масло в огъня и без да омаловажавам таланта на Енгин, ще спомена само няколко имена - Васил Михайлов, Дъстин Хофман, Антъни Хопкинс, Робърт де Ниро, Хавиер Бардем. Има и други, ама ще стане много дълго Peace  

P.S. Баба Ана, Честит рожден ден!!!!

# 653
  Добър вечер, сладурани!

Баба Ана, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!  newsm51 nbirthday

Нямам търпение за нови подскази за 72 епизод. Между другото мисля че СВАТБАТА ще е в 74, не в 73 еп. забелязала сам, че събитията са им в реално време, но епизодите се излъчват след въпросната дата. А и трябва да отделят време на пристигането на сестрата на К и майка и. Дано в този случай не е така де  Wink Искам вече да ги виждам само щастливи и заедно!  Praynig
  А Берен още в доста предишни епизоди забелязах, че просто си има коремче. От тези снимки е и заради роклята. Аз самата имам такъв тип рокли, които без да имаш корем ти правят, а ако имаш - сами виждате. Заради кройката е.  Както и да е, да е жива и здрава и да ни радва с още хубави филми!   txtloves

# 654
Аз Къванч го гледах точно в Перла.Не ми влезе така както Енгин.Верно че като визия не е мой тип мъж ,но и като игра просто ме забавляваше ,малко като комедийка го гледах  перла. Верно ,че и филмите са мноого различни,но тук акт  екип е подбран фантастично. Без значение как се разбират по време и след снимките.Резултатът  е , че  всички ние  сме тук и дори и когато не сме он лайн #Crazy

# 655
# 656
Аз Къванч го гледах точно в Перла.Не ми влезе така както Енгин. #Crazy

Ах ти палавнице!   love001 (шегувам се)

# 657

С риск да ме замеряте с домати, ще кажа, че Енгин не е съвсем най-баш-по .... на този свят. Вярно, че сега сме леко полудели, но да се твърди, че няма друг толкова добър артист, не е много точно. Има и български и европейски, та и американски актьори с достатъчно голям диапазон. С риск да налея масло в огъня и без да омаловажавам таланта на Енгин, ще спомена само няколко имена - Васил Михайлов, Дъстин Хофман, Антъни Хопкинс, Робърт де Ниро, Хавиер Бардем. Има и други, ама ще стане много дълго Peace  

P.S. Баба Ана, Честит рожден ден!!!!

Съгласна съм. Аз сега се сетих и за Антонио Бандерас, той е добър актьор. Енгин не е най-добрия, но не е по лош от изброените като техника на игра. А иначе всеки си има различен вкус и си харесва различни актьори. . Берен Саат също мога да я наредя до нпкои холивудски имена.  Simple Smile

# 658
cuba libre ,всички,които си изброила са много добри артисти.Права си и затова,че списъкът е значително по-дълъг.Гледам ги с удоволствие.Сигурна съм,че и те биха изиграли добре ролята на Керим.Дори си ги представям като по-млади,за да има равнопоставеност,обаче те биха изиграли по друг начин тази роля.Нито един от тях няма тази палитра от изражения и това специфично излъчване,което не го причислявам към таланта,а като нещо дадено му от бог.

# 659
Мисля,че Хавиер Бардем ще е идеалния Керим..Тутакси съм готова да се оженя за него...за Хавиер Бардем,говоря

Общи условия

Активация на акаунт