Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 53 085
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Crazy И аз идвам да ги похваля какви са бързаци..1/2 от последната поръчка, направена на 18ти и пусната на 19 днес я взех от пощата  Shocked

Благодаря за подтикването и отзивите за сандалките.   bouquet  Дъщерята мн ги хареса, пасват и точно, само дето сивото си е наистина сиво, а не такова тъмно като на картинката, което не пречи да са пак хубави.
http://www.javari.co.uk/dp/B004QPLK68?ie=UTF8&ie=UTF8
anny  супер аз също много си ги харесвам  Hug сега си търся сива чанта  ooooh!

# 166
  • Където е сърцето
http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__gw/276-0080064-0744838/ … _2%26pageCode%3Dd
Някой получи ли я да даде отзиви .

# 167
Toni_baraboni я е получила тези  дни.Очакваме отзиви  Grinning

# 168
  • Варна
Тъй вярно Simple Smile Получих я вчера. Не бих казала, че е нещо особено. Но е интересна за 7 паунда. По-късно ще кача реални снимки.
Ето снимки.

Днес получих тези детски ботуши: http://www.javari.co.uk/Ricosta%20Junior%20Limetta%20Waterproof% … 035DRM,B004BXAQQA Страхотни са, отговарят си на номера. А и са за без пари!
Алекс, кой номер поръча, може ли да измериш стелката? Аз май искам 11 UK, обаче 11 junior, долу в таблицата пише, че отговаря на 45 европейско, което не ми се струва нормално  newsm78  Joy Тез' ботуши не си ги представям 45-ти номер.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 23:39 от Toni_baraboni

# 169
Когато пише child след номера, на какво отговаря? Примерно 2.5 child?

# 170
2.5 детско, някъде около 34 по мои сметки, но до този номер порасли още няма, а има и такива, които мноого отдавна сме го минали и не го помня.

# 171
2.5 детско, някъде около 34 по мои сметки, но до този номер порасли още няма, а има и такива, които мноого отдавна сме го минали и не го помня.

Тези гледам. Значи ще е 34-35? newsm78

# 172
Да, Барышня-крестьянка. Загледах се и в сайза how it fits . Пише 35 номер, 21.9 см.
На предишните няколко стр някъде обсъждаха момичетата мартата, май за някакви балеринки идеше реч, ако ти се рови...

# 173
  • София
Ей хора, почти на 99 процентасъм убедена че 2.5С си е бебешко, от нааай мъничките номерца. Няма начин 2.5 чайлд да е трийсет и някой си номер  Peace.
И аз взех от въпросните балеринки, не ми се рови сега, но на тях си пишеш само 6 без нищо друго и си бяха 39 номер, да.

# 174
Ей хора, почти на 99 процентасъм убедена че 2.5С си е бебешко, от нааай мъничките номерца. Няма начин 2.5 чайлд да е трийсет и някой си номер  Peace.
И аз взех от въпросните балеринки, не ми се рови сега, но на тях си пишеш само 6 без нищо друго и си бяха 39 номер, да.
2.5 child, трябва да е 35 номер. Опитах да поръчам и ми изписва това

Ciao Bimbi Junior 3372-18 Grigio Lighted Boot 3372-18 2.5 Child Uk
Junior би следвало да са големите номера. Peace

# 175
Незнам, ейто тук /в темата с размените/ намерих един пост... излиза бебешко.
Много нежни и красиви обувчици от естествена кожа (отвън и отвътре), с подвижни стелки, гъвкава подметка, омекотени отзад на петичката. Произведени във Франция.

За жалост, вместо номер 2 UK получих 2 Child UK (отговарят на номер 18, 10.5 см). Излязоха ми £14.
Ако успея да ги заменя за нещо дамско №38 или детско №34 (подходящо за момиче), ще е чудесно. Simple Smile

Голяма обърквация с тези номера. Да вземат да ги оправят като хората. Laughing
Бях взимала балеринки 2 JUNIOR  и получих бебешки миниатюрки 18 или 19 беше.  ooooh!

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 01:21 от Барышня-крестьянка

# 176
Незнам, ейто тук /в темата с размените/ намерих един пост... излиза бебешко.
Много нежни и красиви обувчици от естествена кожа (отвън и отвътре), с подвижни стелки, гъвкава подметка, омекотени отзад на петичката. Произведени във Франция.

За жалост, вместо номер 2 UK получих 2 Child UK (отговарят на номер 18, 10.5 см). Излязоха ми £14.
Ако успея да ги заменя за нещо дамско №38 или детско №34 (подходящо за момиче), ще е чудесно. Simple Smile

Голяма обърквация с тези номера. Да вземат да ги оправят като хората. Laughing
Аз гледам в наименованието на самият артикул при поръчката. Това съвсем не значи, че е така, както го мисля. Вкарах се вече в един филм с обувки на сина, и докато не пристигнат, за да видя дали логиката ми е вярна...ще си се стискам и няма да поръчвам нищо детско, което не е ясно упоменато. Съвсем ще ме откажат от детския си сектор Англичаните. И ДДС-та  и неясни размери. Crossing Arms

# 177
Писах им да видим. Crazy Мнооого ми харесват ботушките и това си е. Crossing Arms

# 178
  • София
Писах им да видим. Crazy Мнооого ми харесват ботушките и това си е. Crossing Arms

Точно такова бутушче няма да е бебешко, 99% съм сигурна...няма толкова високи и такъв тип бебешки ботуши  Rolling Eyes

# 179
jijibiji, напротив! Има такива бебешки. Grinning
И двете ми дъщери на възраст 1-2 години са носили дълги ботуши през зимата. Wink

Барышня-крестьянка, дано са големи, но ме съмнява. Confused Аз вече видя ли Child до номера, изобщо не  поръчвам. Rolling Eyes
Ще ми е интересен отговорът на джаварците. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт