Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 52 969
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Като виждам колко са популярни пчеличките и аз се запалих.  Но не мога да намеря колко са високи. Може ли някой да пише. Мерси.  bouquet

Тока в най-високата част отзад е 8.5см, платформата отпред е 1см.  Peace

# 31
Получих писмо от Javari, че:

Цитат
I apologise for the inconvenience this has caused you. We build our website information from many sources, and we really appreciate knowing about any errors or issues that have been overlooked. I have forwarded your message to the relevant department so that this item's details can be amended correctly.

Връщат ми парите и мога да си задържа чехлите Спидо. Peace

# 32
  • София-Лагера

Цитат
I apologise for the inconvenience this has caused you. We build our website information from many sources, and we really appreciate knowing about any errors or issues that have been overlooked. I have forwarded your message to the relevant department so that this item's details can be amended correctly.

Ха ха.Айде на Спидото.

# 33
  • София

Цитат

Ето това е ,да ти плащат, за да купуваш.

# 34
  • София-Лагера
Какви са тези пчелички?
Нещо съм пропуснала. Tired

# 35
http://www.javari.co.uk/Velvet%20Womens%20Petal%20Brown%2010555/ … APHKZO,B006LFVU5M

Май ще се превърнат във форумските сандалки Simple Smile

# 36
# 37
Фанданго, мерсаж за инфото за Карвела. Засега се въздържам, че може да ми е къса 8цата, а по-големи нЕма.
Ноо, поръчах тези:
http://www.javari.co.uk/Dune-Womens-Platforms-S11L-Ocd0063/dp/B0 … ZBNK%2CB004GHMHHM
 и тези:
http://www.javari.co.uk/Dune-Womens-Tingting-S11L-Ocd0049/dp/B00 … ZBNK%2CB004GHMHHM

че за тия пари просто не са за изпускане. Друг е въпросът дали няма да си ги нося само вкъщи с тия токове Simple Smile))

Бижу, явно са ти фенове джаварци, дали не може да пускаме поръчки през твоя профил, че и ние да намажем?  Joy

# 38
Бижу, явно са ти фенове джаварци, дали не може да пускаме поръчки през твоя профил, че и ние да намажем?  Joy
smile3534

За втори път някой предлага това, ще взема да се замисля срещу някой и друг процент! Joy
Дано не се отплеснат пак и който прочете писмото след господин Mahesh да натисне отново Refound, че имат този навик... Crazy

# 39
  • Варна.....
Тъй като имах опит в други чехли на Пчеличката, от тези поръчах 6/ а номера ми е 5, ако не и 4,5/.
Точно са ми!

# 40
  • София
За втори път някой предлага това, ще взема да се замисля срещу някой и друг процент! Joy
Дано не се отплеснат пак и който прочете писмото след господин Mahesh да натисне отново Refound, че имат този навик... Crazy
Нека се заплесне  Hug Кой # и цвят получи от спидото?

# 41
Нека се заплесне  Hug Кой # и цвят получи от спидото?
Уу, стига, че не е честно вече. Laughing
UK11, EU29,5 и стелка 19 см синьо като на картинката в сайта.

# 42
  • София
Някой взе ли си тази чанта http://www.javari.de/Taschen-Accessoires/s/ref=topnav_sd_bgssale … 67%26pageCode%3Dd  , в цвят грау-грей, светлата. Нямам спомен да е писано, дано не бъркам.
Цвета ме интересува как е на живо.

# 43
 Момичета,моля ако някой има отворени обувки на  Caprice да ми измери стелката Praynig
 Разглеждам какво имат, още не съм се спряла на нещо определено, но в Амазон има доста отзиви, че са уголемени с половин номер. Интересуват ми 39 и 38.5 по принцип, но всякаква информация ще ми бъде от полза  Hug то и цените им още са високи - кога ли немците ще сетят да ни пуснат нещо като код  Confused Вече 3 месеца ги чакаме, а те изобщо не мислят за нас  hahaha Не че им не пообрахме сайта, но все пак - от благодарност за нашата активност могат и да ни дадат кодче  Flutter

# 44
Леле колко сте изписали. Чакам код, защото съм харесала едни мокасини на Кампер.

Общи условия

Активация на акаунт