Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 53 041
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Може ли някой да ме светне дали си отговарят тези Кроксчета? Евентуално някой да има и да ми измери стелка на 6УК и 10УК? Или съседни номера?

# 511
Аз чакам подобни, но номер 30-31...Преди време бяхме мерили със сина ми и останах с впечатление, че са леко уголемени като форма...Аз пък изпуснах хубавите детски обувки, които беше показала от ибей - дали има шанс да презареди? Вие получихте ли ги, как са?

# 512
  • София
Може ли някой да ме светне дали си отговарят тези Кроксчета? Евентуално някой да има и да ми измери стелка на 6УК и 10УК? Или съседни номера?

Или пък 8 или 9 UK...ще ми помогне много Simple Smile

# 513
  • София
Аз си получих балеринките на Пума - http://www.javari.de/Damenschuhe-Ballerinas/s/ref=topnav_sd__c?i … _1%26pageCode%3Dd . Доволна съм, много са удобни.  Heart Eyes Цветът малко ме изненада - мислех, че е почти черно основния цвят, но се оказа светло сиво. Също така цветът от подплатата също се вижда, просто като очертание.

Относно кроксовете - мога да измеря в момента на УК6/7 - около 14,5-15см. Също миналата година бях поръчала на дъщеря ми УК8/9, които и  бяха малки. Продадох ги отдавна, но намерих обявата още тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=596239.0 т.е. 16см. съм ги измерила.  Аз ще бъда благодарна за размери на кроксчета УК11 или УК 12.  newsm78

# 514
Малко късно се  включвам, Shamsina благодаря ти.   bouquet
Съвсем  навреме успях да ги откажа. Peace

Взехме точно същите 1УК.Мисля,че си отговарят   на  номера , но са  мнооого широки.
Ако  взимате по- голям  номер,съвсем няма да мога да се носят
Нашите  остават за догодина(за кой ли път  Rolling Eyes )

# 515
  • Къде ли не

Имаме 10-11 дължината на стелката е 18,1-2 см. На синът ми , чийто краче е дълго 18,5 още му стават, тъй като все пак са от мек материал и заемат формата и дължината, до известна степен, на крака, но се вижда, че ги изпълва. Носи ги две години. от както крачето му беше 17,5см.
Имам и 6-7 и 8-9 мога и на тях да дам размери.

# 516
  • Варна
Още не съм получила Тимбърленчетата Simple Smile

Защо са двойни размерите, аз в сайта мога да поръчам 6 или 7, а вие казвате 6-7?

# 517
  • Къде ли не
По мои наблюдения обявяват по - малкия от двата размера, в които е обединен един чифт. С една дума стават на детето от началото на по - малкия, до края на по - големия размер.

# 518
Anitsa, Fandango, Alex-Shu, благодаря ви! Абе, поръчах ги аз тия, не че мн. ми харесаха, ама и аз не знам що. Пробвах тази сутрин да ги отменя, ама нейсе. А уж не бяха диспачнати още. Ще ги видим като пристигнат.

# 519
  • София
Ивон, enimna, благодаря ви  Hug
в момента крачето е 15,7 см някъде, което означава че УК8 ще и е точно, а УК 10 леко голямо...а УК 9 от тези точно не видях в никой цвят...Ще рискувам с едни УК 8, пък дано не и расте крачето поне до края на лятото Simple Smile

# 520
  • Варна
в момента крачето е 15,7 см някъде, което означава че УК8 ще и е точно, а УК 10 леко голямо...а УК 9 от тези точно не видях в никой цвят...Ще рискувам с едни УК 8, пък дано не и расте крачето поне до края на лятото Simple Smile
УК 10 ще ви е голямо така или инъче. Имаме 8/9 вече втора година от както крака и беше 16 см /сега е 17.5 см/ и още ги носи. Първо бях поръчала 11/12 ама те огроооомни.

# 521
Аз си получих балеринките на Пума - http://www.javari.de/Damenschuhe-Ballerinas/s/ref=topnav_sd__c?i … _1%26pageCode%3Dd . Доволна съм, много са удобни.  Heart Eyes Цветът малко ме изненада - мислех, че е почти черно основния цвят, но се оказа светло сиво. Също така цветът от подплатата също се вижда, просто като очертание.

Ивон, а отговарят ли номерата и стават ли за широк крак? Че аз докато се начудя кои да взема и те черните с черно свършили моя номер.

# 522
  • Варна

Имаме 10-11 дължината на стелката е 18,1-2 см. На синът ми , чийто краче е дълго 18,5 още му стават, тъй като все пак са от мек материал и заемат формата и дължината, до известна степен, на крака, но се вижда, че ги изпълва. Носи ги две години. от както крачето му беше 17,5см.
Имам и 6-7 и 8-9 мога и на тях да дам размери.
Би ли ги измерила и двата размера ако са ти на лесно.

# 523
  • София
УК 10 ще ви е голямо така или инъче. Имаме 8/9 вече втора година от както крака и беше 16 см /сега е 17.5 см/ и още ги носи. Първо бях поръчала 11/12 ама те огроооомни.
Barbera права си, огромни ще са, ще взема 8, трябва да са и ок Simple Smile
Благодаря Ви  Hug

# 524
  • Варна
Тоест да разбирам, че са уголемени. Диана в момента носи 9 размер с краче почти 16см.
А Бобо носи 6 размер, уж... Неговото е около 13см.

Ей, много ме ядосаха. Вдигнаха им цените на Кроксчетата. И аз си поръчах ей тези с код 25% MAYDAY25. Метнах ги на адрес на посредник и ми излязоха 18 паунда за 2 чифта.

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 15:28 от Toni_baraboni

Общи условия

Активация на акаунт