Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 53 032
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Ронка

А 6.5 детско ли е или UK6.5? Ако в коша ти стои UK6.5 - може би се смята за голям номер и затова има ДДС Peace А там вече каквото дойде Mr. Green

# 61
  • Düsseldorf
Да, всъщност 6,5  бяха, наистина!
Ако нещо размислиш - обади се, насреща съм!!
Какво да се прави, явно са били последни...
10.08 без ддс, и 1.98 ддс ми начислява. Това добре, но друг път ми начислява още ддс над цената от 12.06?!

Неееееееееееееееееееееееее!!! Няма ги вече в бяло и 6-ца........ Sad((((((((((((((((((((((

Аз ги грабнах, но не 6, а 6.5  Embarassed

# 62
Ами аз взех, че поръчах това на дребното
http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-Footwear-Toddler-Beige-white- … ;asins=B004WNBFPA
Искаше ми се по-голям номер, защото той в момента е 23, но за тези парички си заслужават. Дано и са естествена кожа вътре.
Най-интересното е, че бяха на 12.10 паунда. А накрая едно, че не ми начисли ДДС, ами платих крайна цена 12.06 ! Някой, ако може да обясни какво се случва ще съм благодарна. Simple Smile
Скоро не съм поръчвала от английско, да не би да са махнали ддс-то от детския сектор?
Ронка,взех ги същите в  бяло и бежово ,номер ук 2.5.Бяха 12.10 и с ДДС станаха 14.88(ват 2.78)   .
Доста  ще  са  големи на  детето,но  от кога  ги гледам.....Като  станаха и 12 лири,отиде....   Mr. Green
Силно се надявам и аз ,да са кожени   Peace

# 63
http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-Footwear-Toddler-Beige-white- … ;asins=B004WNBFPA
Искаше ми се по-голям номер, защото той в момента е 23, но за тези парички си заслужават. Дано и са естествена кожа вътре.
Най-интересното е, че бяха на 12.10 паунда. А накрая едно, че не ми начисли ДДС, ами платих крайна цена 12.06 ! Някой, ако може да обясни какво се случва ще съм благодарна. Simple Smile
Скоро не съм поръчвала от английско, да не би да са махнали ддс-то от детския сектор?
Ронка,взех ги същите в  бяло и бежово ,номер ук 2.5.Бяха 12.10 и с ДДС станаха 14.88(ват 2.78)   .
Доста  ще  са  големи на  детето,но  от кога  ги гледам.....Като  станаха и 12 лири,отиде....   Mr. Green
Пише 6.5 UK CHILD??? Какво ще значи това?
Edit: сега видях, че номерацията им принципно е до 6 от голямата номерация. Уфф, дано не ми пристигне някоя 40-ка, че ще си я бия от главата, и на мен няма да ми станат...хахаха

# 64
Очаквам боти Bronx, ще дам отзив за размера като дойдат, че нещо ме накара виждайки модела да поръчам #8.
Ако са ти големи, с удоволствие бих те отървала от тях! Стига и токът да не е прекалено висок. Peace
Какви джапанки си поръчала, пак изпуснах, но не ми се рови в старата тема?! Embarassed
Ще пиша като пристигнат ботите, но много се надявам да не се налага да се отървавам от тях, защото мнооого ми харесват. Grinning
Тези джапанки.

# 65
Ронка

Ще видим Mr. Green Но мисля, че детските ще дойдат. Обаче в коша ти сигурно бяха само 6.5UK и от там има и ДДС. Ще им ги върнеш и те ще поемат и пощенски. Аз също чакам от тях едни балеринки 6 номер Joy Обаче на мен ми трябва голяма шестица, а сега да получа и аз детските и ще се наредя при вас с малки обувчици  hahaha

# 66
 Shocked Същите Пепе  -

http://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Footwear-Fashion-Trainer/dp/B004WNAN80

Ронка,на  моите не  пише CHILD  ,не знам  newsm78
Взех ги с мисълта ,че УК 2.5 ще към  ЕУ 35 ,нали  ?
Така -  
Pepe Jeans Footwear Youth Player J Beige-white-navy Fashion Trainer Pyj-241 D 2.5 UK   са  описани в поръчката ми    newsm78

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 13:49 от Susie

# 67
Мацки, кодче някакво има ли в момента за английското Джавари?  bouquet

Няма код, само определени модели са намалени.

# 68
Susie

Youth - значи има надежда, че са големи Peace Аз също сега прегледах коша, и на балеринките пише се Youth. Исках и аз да взема едни кецки на Пепе, но в коша при потвърждаване  ми излезна CHILD и се отказах. Така че Ронка сигурно ще получи детските, което и иска. Много се надявам че ние с теб  ще получим големи Grinning

# 69
  • София
Edit: сега видях, че номерацията им принципно е до 6 от голямата номерация. Уфф, дано не ми пристигне някоя 40-ка, че ще си я бия от главата, и на мен няма да ми станат...хахаха
Като ги получиш ще се разбере  Laughing ,но по спомен бяха останали само големи номер,а и щом не ти е начислило ДДС вероятно са голям номер.Аз ги имам в цвят Graphite(вече ги няма) много са хубави и невероятно удобни. Незнам дали и другите модели са така,но моите са от естествена кожа.Стелката е омекотена и също е кожа,а отвътре е микс от кожа и някаква мрежеста подплата.Моите са УК 5(38) начислиха си ми ДДС върху цената. Ето как ми излиза в поръчката:
Pepe Jeans Footwear Youth Player J Graphite Fashion Trainer Pyj-241 C 5 UK
Сега пуснах тези http://www.javari.co.uk/dp/B0030MHVFW?ie=UTF8&ie=UTF8  за малката и също си ми начисли допълнително ДДС.

# 70
Като ги получиш ще се разбере  Laughing ,но по спомен бяха останали само големи номер,а и щом не ти е начислило ДДС вероятно са голям номер.Аз ги имам в цвят Graphite(вече не са налични) много са хубави и невероятно удобни. Незнам дали и другите модели са така,но моите са от естествена кожа.Стелката е омекотена и също е кожа,а отвътре е микс от кожа и някаква мрежеста подплата.Моите са УК 5(38) начислиха си ми ДДС върху цената. Ето как ми излиза в поръчката:
Pepe Jeans Footwear Youth Player J Graphite Fashion Trainer Pyj-241 C 5 UK
Сега пуснах тези http://www.javari.co.uk/dp/B0030MHVFW?ie=UTF8&ie=UTF8  за малката и също си ми начисли допълнително ДДС.
Джулс,  Hug
Това определено ме успокои. Значи при мен е твърде вероятно да пристигне малкият номер. Защото на мен в поръчката ми излиза така:
Pepe Jeans Footwear Toddler Player J Beige-white-navy Fashion Trainer Pyj-241 D 6.5 Child UK
Това D, отпред и Child накрая ме кара да си мисля, че е малка номерация. newsm78
Но пък на последната 3-ка, която остана в сайта пробвах и ми начисли допълнително ДДС.
Абе все тая, не е болка за умиране. Все ще им намеря приложение, ако не, ще ги връщам.

едит Абе момичета, то си го пише в самото описание на обувките...
А именно
Pepe Jeans Footwear Toddler Player J Beige-white-navy Fashion Trainer Pyj-241 D 6.5 Child UK

Toddler, Youth, Infant, Junior...

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 14:14 от Ронка

# 71
Хубаво, че ги поръча първите, че 2-3 дни ги чудя и мисля. Прекрасни са, и на страхотна цена бяха. Спести ми някой и друг лев. Laughing

Не се знае, имам сериозни подозрения, че може да са ми малки, освен че не съм свикнала да ходя на такива токчета. Тааа, ще видим другата седмица какво ще пристигне Simple Smile))

# 72
... Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 21:30 от Susie

# 73
 Hug То 5 стр станала темата вече, пиша се и аз в очакване на 2 чифта - 1 сандали и 1 черхилчки, поръчани заедно, но са решили да ги пратят по отделно, вероятно са от 2 склада.
...връщам се да чета   bouquet

# 74
Да се похваля и аз,след двете неполучени поръчки(за едната ми върнаха парите,а за другата ми изпратиха повторно същите обувки,но все още не съм ги получила) пуснах трета на 16.04 и днес си я взех от пощата  bowuu .Получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B005253ALO?ie=UTF8&ie=UTF8 ,но в розово и жълто,много са красиви.Струват ми се леко уголемени,тъй като са за щерката и тя носи твърдо-36,а тези са й леко свободни.

Общи условия

Активация на акаунт