Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 53 048
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
SURF    bouquet, за тесен крак ли са? Моят е нормален уж  Grinning
Имам такива,но купувани от Ла Редута.Аз съм между 36 и 37-ми номер.Имам 36-които в летните месеци,като се подуят краката леко ми стискат.Имам и 37-ми,които малко съм носила и не мога да преценя,но ми се струва че ще са по-добре.Според мен модела е за нормален към леко тесен крак.Но миналата година това бяха най-често обуваните ми обувки. Peace

# 196
  • София
Susie, благодаря ти за отделеното време   bouquet Hug
Поръчах я  Peace

Момичета, TOM TAILOR дали си отговарят  Hug
http://www.javari.de/Kids-9172405-M%C3%A4dchen-Stiefel-military/ … P0O4%2CB00512L79K
и тези:
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/277-1696396-9656536/?ons … 10%26pageCode%3Dd
ми стоят в коша - нося 37 номер и им се чудя  Grinning
От вторите има 38 и се двоумя м/у 37 и 38 ...
Дано някой сподели  Hug

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 16:58 от ninnann

# 197
За феновете на Рокпорт - код за английското само за марката

20% off spring Rockport: enter code RKPTJAVA - само за пролетна колекция

/погледнах последните 5стр. и не видях да е пускан/, съжалявам, ако случайно се повтарям - не ви следя много напоследък  Crazy

# 198
Няма смисъл да си пишете с Джаварци за да уточнявате номера. Коментирахме го повече от веднъж в предишни теми. Тези които ви отговарят са външна фирма в Индия ( на това му се вика outsourcing ) и нямат нищо общо със складовете, където са обувките,  т.е. няма начин някой физически да ви провери какво има във въпросната кутия и дали са бебешки или бабешки обувките и колко см е стелката. Отговорите са на база на собствената им информация в сайта.

Странно, като писах ми отговори една дама на име Мария Бьом, съвсем немско име и едва ли живее в Индия...
да не би да важи само за английския сайт?

Споделям същото мнение - според мен има логика американските и британските сайтове да си ползват индийците (британците имат традиции в това  Mr. Green),но не съм съвсем сигурна, че задължително се отнася и за останалите, защото си мисля, че немският език не е чак толкова популярен в Индия Wink.  Колкото и активно да пазаруваме, ние надали сме на нивата на немския пазар – вижда се, че повечето мнения в  Амазон.де са си на немски, а пък германците не се примиряват лесно  с кофти обслужване, така че едва ли на тях някой индиец им отговаря  с  гугъл преводач.  А и попадала съм на мнения  с оплаквания  от customer service-а  в американския  амазон, в който се цитират имена като Samira, Umar (това на отговарящите) – та  не виждам причина, ако там индийците си пишат със собствените имена за Европейския пазар да не го правят. Да – наистина, един от call центровете на  Amazon е в Индия, но има още много други (Кейп Таун, Коста Рика, Филипините...) това предполагам са най-големите.  Другото, което се има предвид  са и часовите зони, в които се намира обслужваният  регион, иначе е почти без значение къде се намира отговарящият, това общо взето може да се върши  от почти всеки,  на който му е осигурено определено ниво на достъп. На мен със сигурност в английския амазон  ми отговориха добре владеещи езика  шотландци,  които никак не бързаха да ми върнат парите и много учтиво ме забаламосваха около един месец  Wink

Малко по същество - вдигнах си ветото Mr. Green  и преди малко поръчах тези. Доста им се чудих, докато имаше моят номер, че и в черно и като изчезнаха преди две седмици започнах да съжалявам. Та днес отново се появи и ги поръчах, но не знам нищо за марката, ама  силно се надявам да са наред  - поне визуално ми изглеждат добре  

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 18:39 от Banshee

# 199
За феновете на Рокпорт - код за английското само за марката

20% off spring Rockport: enter code RKPTJAVA - само за пролетна колекция

/погледнах последните 5стр. и не видях да е пускан/, съжалявам, ако случайно се повтарям - не ви следя много напоследък  Crazy
Аааа Гадняри, аз и без това 1 месец се чудих дали да поръчам едни чехли или не и накрая, когато се навих и купих, тия пуснаха код.-....`ма и чехлите вече ги няма  Mr. Green това, за да не ме е яд, че съм се минала...те явно мене са чакали  hahaha

# 200
Малко по същество - вдигнах си ветото Mr. Green  и преди малко поръчах тези. Доста им се чудих, докато имаше моят номер, че и в черно и като изчезнаха преди две седмици започнах да съжалявам. Та днес отново се появи и ги поръчах, но не знам нищо за марката, ама  силно се надявам да са наред  - поне визуално ми изглеждат добре  
Хайде, честити! Grinning Ще чакам да ги получиш и да разкажеш, защото съм влюбена в тези, но ми изглеждат за тесен крак, за нисък свод... и не ми се затварят пари в тях, пък после да ги връщам за моя сметка. Confused

# 201
Имате ли представа дали са хубави и дали си отговарят на номерата. В ъмейзън има много противоречиви мнения  Thinking

http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__s/275-1700731-4745543/? … _1%26pageCode%3Dd

# 202
  • София
Никакво доверие вече нямам на амазонци и джаварци за правилното оразмеряване. След 2 мейла, разменени преди поръчката и веднага след нея още един, на който получих този отговор: Please be assured that you will receive the correct 7UK Youth size. I'm sorry that this item is still listed in Child UK...получих 24 номер - бебешорски. Няма опции за допълнителен, уточняващ текст към поръчката - ще им пиша да направят такова поле.

# 203
Хайде, честити! Grinning Ще чакам да ги получиш и да разкажеш, защото съм влюбена в тези, но ми изглеждат за тесен крак, за нисък свод... и не ми се затварят пари в тях, пък после да ги връщам за моя сметка. Confused

Ей, прииска ми се червен ботуш (не коментирам повече, че да не ти ги грабнат Wink) ще кажа разбира се,  като дойдат моите - живот и здраве да е, че са ми написали един срок за доставка 02.05-19.05  .. за 24 май горе-долу  Mr. Green   

# 204
Никакво доверие вече нямам на амазонци и джаварци за правилното оразмеряване. След 2 мейла, разменени преди поръчката и веднага след нея още един, на който получих този отговор: Please be assured that you will receive the correct 7UK Youth size. I'm sorry that this item is still listed in Child UK...получих 24 номер - бебешорски. Няма опции за допълнителен, уточняващ текст към поръчката - ще им пиша да направят такова поле.
Може ли да покажеш за кои обувки става дума. Tired

# 205
Имам нужда от малко помощ. Правя чекаут на кошницата. Праща ме към логване, после към плащането, потвърждавам данните на картата и след това(без значение дали съм въвела код или не) пак ме връща към кошницата  Sick Дайте идея защо се получава така. Правя опити с различни марки, не са детски и изобщо не разбирам защо не ме пуска до край.

# 206
  • на малък остров в океана
http://www.javari.fr/Skechers-Buttercups-Sandales-fille/dp/B004E … p;nodes=344091031

Някой има ли отзиви за тези? Най-големия номер е 26. А на мен ми се иска 27 да поръчам за дъщеря ми. Четох четох, но са противоречиви мненията. В таблицата от първия пост излиза, че 26 номер е 15.5. см, а 27 е 16.5 см., което ми се вижда много малко. В Javari пък 26 номер е 15.9 см. А пък всеобщото мнение, че Skechers са уголемени. Та се чудя да рискувам ли с 26 номер?
Дъшеря ми носи в момента кецки 26 номер -16.4 см стелка и маратонки 27 - 17 см. стелка.

# 207
  • София
Може ли да покажеш за кои обувки става дума. Tired
Детски боти Cat http://www.javari.co.uk/dp/B003VYBOGG/275-3278165-9797322?ie=UTF … uppressRedirect=1

# 208
Ujasia

Можеш дори да измериш крачето на детето по таблица на скечърс в техния сайт Peace писахме за това в предишната тема Grinning
 http://sh.skechers.com/skechers/new-site/kids-size-chart.pdf
 И Бижу давала линк, потърси пак в 22 тема)

# 209
  • Варна
Тези сандали някой има ли ги?! Как им е извивката, че са доста високи, дали е удобна?!

Общи условия

Активация на акаунт