Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 53 082
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
United Nude Women's Cup Baggy Mid Sandals  Ј26.27

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 10:29 от PERLI

# 466
 Hug Перли, то време за сандалки и чехли  Mr. Green

Аз пак с моя тъп въпрос  Blush

Поръчах сандали, нямам достатъчно пари в картата, утре по обяд/следобяд ще вкарам...обаче те от Джавари автоматично ли ще си ги дръпнат или трябва да потвърждавам нещо?

ooooh! ooooh! Предходния път в немското с тия акробатики отказах поръчката и добре стояха налични нещата, та си ги купих наново.

п.п.
Бижу, благодаря  Hug  bouquet
(айде утре на теб пък ботичките да дойдат).

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 10:34 от anny_

# 467
Само Edit на данните на картата трябва да направиш или най-добре им пиши, че за поръчка № (номера на ордера) плащането вече е възможно, те ще си дръпнат парите като получат мейла ти.

Утре, 2.05, изтича срока за доставка на ботите ми Bronx. Искам си ги пък  Crossing Arms до сега нищо не ми се е бавило толкова.

# 468
  • Пловдив
Перли, браво! Много добър подбор на летните ботуши   bouquet И аз доста от тези модели съм ги подложила на наблюдение, но не искат да ги намалят още  Mr. Green
Бижу, дано ти дойдат ботичките и след новото захлаждане да успееш да си ги поносиш - истинско удоволствие са за мен  Heart Eyes - благодарение на теб    bouquet Сигурна съм, че утре, вдругиден ще са при теб! Едни маратонки Ню Баланс от английския ми дойдоха на последната възможна дата.
Ани_, то наистина е сандалено време, но ценичките на летните още не са приятни  Laughing Аз не съм се отказала и от елегантния, черен зимен ботуш и продължавам да си ги проверявам.
Ако някой срещне нещо красиво и изгодно (39-40)  Crazy моля да показва.

# 469
Guten Tag, Frau KOSTADINOVA,

vielen Dank für Ihr Schreiben an Javari.de. Gerne bin ich Ihnen bei Ihren Anliegen behilflich.

Sie hatten um eine Option gebeten, mit Preisabschlag den mangelhaften Artikel zu behalten.

Für Ihre Bestellung #302-6504766-0457924 wurde bereits eine Gutschrift veranlasst, weil der Artikel "Neosens CHELVA S230, Damen, Stiefel, Braun (GOBI CHOCOLATE), EU 37 " nicht mehr verfügbar.

Daher ist aus technischen Gründen kein Preisabschlag möglich. Eine Möglichkeit wäre, die Summe erneut abzubuchen, dazu müssen Sie uns eine Zustimmung für einen erneuten Wiedereinzug bestätigen.

Wir können Ihnen für den Fehler am Artikel mit einen Preisnachlass von EUR 10,00 entgegen kommen.

Somit würden wir nach Bestätigung für den Wiedereinzug, Ihre hinterlegte Zahlungsart mit einen Betrag von EUR 66,50 erneut belasten.

Bitte klicken Sie für Ihre Antwort an uns gleich hier:

http://www.javari.de/kontakt

Gerne hören wir von Ihnen.

Ich hoffe, Sie sind mit dieser Lösung zufrieden, und wünsche Ihnen einen schönen
Tag.
  Момичета,може ли малко помощ с превода на това писмо  Praynigнещо не мога с преводача да схвана за какво "повторно влизане" става въпрос  newsm78

# 470
Sweet Sour

А ти какво си искала от тях? Grinning Аз доколко мога да преведа, пак с гугъла, те могат да ти приспаднат 10 евро. "повторно влизане" гугъл го превежда още като възврат или повторно въвеждане newsm78. Много сложно е с този немски, поне аз разбирам, че те искат пак да им разрешиш да теглят пари от картата ти - те връщат ти това, което си платила , а те теглят пак от картата ти 66.5 евро...   newsm78 По технически причини възврат само на 10 евро не е възможен...
 Или пиши им на английски, че не си разбрала добре какво те предлагат, а с английски вече ще се справим Mr. Green Или да дойде някой с добър немски и да преведе, което ще бъде най-добър вариант. Flutter

# 471

Значи,мацки,германеца си е германец!!!

Става въпрос за ботите Кампер,за които ревах онзи ден относно ДХЛ и доставката.

http://www.javari.de/Camper%20Industrial%2046435-002%20Stiefel%2 … 19ID04,B004ZQ1I6U

Не стига,че точно в този момент екип"майстори" разбиваха вкъщи стени и ми отваряха работа чак до Коледа,ами пристигат ботите и едното парче леекинко по-светло от другите.Веднага снимки,обществен албум и писмо.
Действието се развива в 13,00 . В 14,30 вече имам отговор,че много съжаляват и ще поправят грешката,в 17,00 новият чифт е изпратен.!!!!!!!!!!!!!
Искат до 8 май да им изпратя обратно дефектните.

Перфектни,просто перфектни.Нямам блокирана сума за втория чифт.Явно ми имат доверие.
Благодаря на тези,които имаха търпението да ме изчетат.
Успешни и безпроблемни покупки на всички!

# 472
  • Beyond the Frontiers
Guten Tag, Frau KOSTADINOVA,

vielen Dank für Ihr Schreiben an Javari.de. Gerne bin ich Ihnen bei Ihren Anliegen behilflich.

Sie hatten um eine Option gebeten, mit Preisabschlag den mangelhaften Artikel zu behalten.

Für Ihre Bestellung #302-6504766-0457924 wurde bereits eine Gutschrift veranlasst, weil der Artikel "Neosens CHELVA S230, Damen, Stiefel, Braun (GOBI CHOCOLATE), EU 37 " nicht mehr verfügbar.

Daher ist aus technischen Gründen kein Preisabschlag möglich. Eine Möglichkeit wäre, die Summe erneut abzubuchen, dazu müssen Sie uns eine Zustimmung für einen erneuten Wiedereinzug bestätigen.

Wir können Ihnen für den Fehler am Artikel mit einen Preisnachlass von EUR 10,00 entgegen kommen.

Somit würden wir nach Bestätigung für den Wiedereinzug, Ihre hinterlegte Zahlungsart mit einen Betrag von EUR 66,50 erneut belasten.

Bitte klicken Sie für Ihre Antwort an uns gleich hier:

http://www.javari.de/kontakt

Gerne hören wir von Ihnen.

Ich hoffe, Sie sind mit dieser Lösung zufrieden, und wünsche Ihnen einen schönen
Tag.
  Момичета,може ли малко помощ с превода на това писмо  Praynigнещо не мога с преводача да схвана за какво "повторно влизане" става въпрос  newsm78

Доколкото разбирам поради технически причини, не е възможно да ви направят отстъпка. Вариант е да им разрешите повторно да блокират парите по сметката ви, като цената ще е с 10 евро отстъпка или 66,50 евро.

П.П. предполагам, че оригиналната сума не е изтеглена, а само блокирана и ще бъде освободена в съответния срок на банката ви.

# 473
  • София
Изкарах си всички летни обувки от септемврийското и ноемврийското намаление Party от немския сайт с кодове 30/60, 30/70 и 30/100 (ех, мечти дано пак има такива). Гледам PERLI   ботуши напускала  Simple Smile не искам след тази дълга зима даже и да си помислям за такива било то и  летни  Whistling Кога носите летни ботуши  newsm78 вечер ли или през деня ? На мен ми идва боса да тръгна  Crazy

# 474
Момичета, може ли размер на стелката на детски Тимбарленд 22 или 23 номер?   Praynig

Побут въпроса ми от вчера ако някой има 22 или 23 номер , моля за дължина На стелката

# 475
Забелязах цени надолу в моя уиш лист  Mr. Green , повечето са на неща от новата колекция  Heart Eyes

# 476
  • Варна
Desi_2 благодаря ти   bouquet

Искам да ви попитам , как ви се струва /доколкото може да се види на снимката/ дали подметката ще се пързаля? Струва ми се доста лъскав материала  Rolling Eyes http://www.javari.de/Richter-Husky-61-4372-M%C3%A4dchen-Stiefel/ … p;nodes=547300031

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 19:40 от Barbera

# 477
  • София
Desi_2 благодаря ти   bouquet

Искам да ви попитам , как ви се струва /доколкото може да се види на снимката/ дали подметката ще се пързаля? Струва ми се доста лъскав материала  Rolling Eyes http://www.javari.de/Richter-Husky-61-4372-M%C3%A4dchen-Stiefel/ … p;nodes=547300031

Категорично не. Имаме подобни на Рихтер не се пързалят и много топлят Hug

# 478
Забелязах цени надолу в моя уиш лист  Mr. Green , повечето са на неща от новата колекция  Heart Eyes

В кое Джавари?

# 479
Английското  Peace

Общи условия

Активация на акаунт