Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 53 071
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Beyond the Frontiers
Desi_2 благодаря ти   bouquet

Искам да ви попитам , как ви се струва /доколкото може да се види на снимката/ дали подметката ще се пързаля? Струва ми се доста лъскав материала  Rolling Eyes http://www.javari.de/Richter-Husky-61-4372-M%C3%A4dchen-Stiefel/ … p;nodes=547300031

Аз съм фен на марката, а тези защо са момичешки? Дали ще стават за момче?

Забелязах цени надолу в моя уиш лист  Mr. Green , повечето са на неща от новата колекция  Heart Eyes

Мъка Mr. Green, и аз имам намалени неща - Rocket Dog как вървят като номерация - по спомен от Laredute бяха доста умалени newsm78

# 481
Умалени с 1 номер

# 482
Момичета мога ли да поръчам една чанта от немското Джавари  и утре да я платя?Как точно става?

# 483
 Hug Може, Зузи, виж на предната стр Бижу ми е отговорила на същия въпрос, да пиша мейл, като има пари в картата.  Peace

# 484
Rocket Dog как вървят като номерация - по спомен от Laredute бяха доста умалени newsm78

Имам тези: , отговарят си точно на номера.

# 485
  • Варна
Galactic Voyager значи ли това, че не сте имали проблеми зимата като пързаляне  с тези ботуши? А за момче защо пък да не стават Rolling Eyes Не виждам да имат цветя и пеперуди , нито са някой сладникав цвят  Wink

Вече ги поръчах пък ще видим

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 22:54 от Barbera

# 486
Отзиви за тези  -

http://www.javari.co.uk/Kangaroos%20Womens%20Maryport%20Leather% … 0UWUJI,B005NNEQT0

Дали си отговарят?В описанието са кожа ,но не виждам такова нещо,само плат са  newsm78

Имам такива, но не мога да преценя дали са за тесен крак или просто са умалени с 1 номер. Текстил е, на външен вид са доста симпатични, но моите така и няма да мога да ги нося. Не ги предлагам за размяна, щото са номер 9, а и вече ги носих на обущар да ги разширява някак. Не знам дали ти помогнах, но ако има още нещо, питай

# 487
  • София
Момичета, не мога да се ориентирам. Размер 5.5 от тези обувки на №22 или на №38 отговаря?

# 488
МОЛЯ някой бързо да ми отговори - birkenstock детски отговарят ли? Praynig uk6 ,еу24??? Английското или Немско Джавари да г;едам,че там с цял номер се разминават.МОля хеееелп!

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 22:20 от sparkling eyes

# 489
  • FR
Абе от английския джавари не доставят ли извън Англия?  newsm78 Опитвам се да пусна едно портмоне и ми дава, че не може да бъде доставено до дестинацията, която съм задала.

# 490
Доставят.

# 491
  • FR
www.javari.co.uk/Rip%20Curl%20Leather%20Wallet%20Lwlrgw_11_Tu/dp … WH5PHS,B006481H4K

Някой може ли  да пробва. Аз ударих на камък нещо newsm45

# 492
В описанието на съответния артикул пише дали се доставя в чужбина, или не:
Delivery: "This item cannot be delivered outside the UK" или "This item can be delivered outside the UK".

# 493
  • Варна

We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination

Пише го под артикула и при опит за поръчка. Cry

# 494
  • FR
Ох, вярно. Изобщо не обърнах внимание и до сега не ми се беше случвало. Карай, ще си остана без портмоне  Cry

Общи условия

Активация на акаунт