Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 52 996
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • Beyond the Frontiers
Абе за колега ще поръчвам и се страхувам да не са му малки. Просто за ориентир да кажете дали си отговарят на номера или да предвидя половин номер нагоре, защото има половинки.

Взимала съм на мъж ми - UK10 леко му теснеят, но пък естествената кожа се отпуска, обувки носи 44, маратонки 45.

# 571
Ох, ами обърках се! Rolling Eyes ЛЪВИЦА ми каза, че са точни, само тези тесните модели били леко умалени, а аз искам от този модел. Момчето си поръча 8, а има 8,5 и се чудех дали да не му поръчам малко по-големите, ама пък да не са големи... Мразя да се занимавам с поръчка на обуща за непознати крака, но. мъж ми се ангажирал и ето сега се пържа тук. Tired

# 572
  • Варна
Моите, за които казвам че си отговарят, са ето тези: Моделът е широк.

# 573
Получих тези черни,но са ми малки умалени с 1 номер.
http://www.javari.co.uk/dp/B004BXAPJS?ie=UTF8&ie=UTF8

# 574
  • Къде ли не
Абе за колега ще поръчвам и се страхувам да не са му малки. Просто за ориентир да кажете дали си отговарят на номера или да предвидя половин номер нагоре, защото има половинки.

Взимала съм на мъж ми - UK10 леко му теснеят, но пък естествената кожа се отпуска, обувки носи 44, маратонки 45.
Скоро съм вземала номер 9,5. Станаха на човек, който носи обичайно 42,5- 43, с широк крак. Дължината на стелката беше 27 см. мисля. Иначе и притежателя им казва, че са много удобни и меки.

# 575
Благодаря за консултацията на всички! Hug  bouquet

# 576

Да, поръчах си черната Sunglasses. Хубава е, а и не е лачена, от което доста се притеснявах.. Все пак е субективно де, но мисля, че няма да съжеляваш  Peace

# 577

Да, поръчах си черната Sunglasses. Хубава е, а и не е лачена, от което доста се притеснявах.. Все пак е субективно де, но мисля, че няма да съжеляваш  Peace

Мерси за инфото! Ще я поръчам  Grinning

# 578

Мерси за инфото! Ще я поръчам  Grinning

Само имай предвид, че дръжката не е много голяма и ако се напълни много, неможе да си я сложиш под мишница, а да я носиш през ръка Wink но въпреки това, аз имам сходни обувки и ми пасна..  Grinning

# 579
 Total: £53.20
Promotional Certificate: -£13.30
 -----
Grand Total: £39.90
   Благодарности на Тони   bouquet.
Писах на джаварци  и резултата е 13,30 лири по-малко.честно казано не вярвах че ще разрешат но.......явно стават чудеса Grinning  Много съм хепи  newsm44

# 580
Тези гумени сандалки отговарят ли си на номера?
http://www.javari.co.uk/dp/B004BXAPJS?ie=UTF8&ie=UTF8#__asin … _2%26pageCode%3Dd    Племенницата ми носи 40,дали ще се побере в УК6,че няма 7?
А тези има ли ги някой,симпатични ми се виждат?
http://www.javari.co.uk/dp/B004BXAPJS?ie=UTF8&ie=UTF8#__asin … _1%26pageCode%3Dd

# 581
  • зад парка
Изтече срокът за доставка от английския сайт на 2 чифта обувки в 2 поръчки. Бях поръчала 4 отделни поръчки. Две дойдоха - една по DHL, другата по пощата.

Какво се прави в такъвв случай?

# 582
Получих тези черни,но са ми малки умалени с 1 номер.
http://www.javari.co.uk/dp/B004BXAPJS?ie=UTF8&ie=UTF8

Кой номер си поръча и ако мошже стелката?

# 583
Изтече срокът за доставка от английския сайт на 2 чифта обувки в 2 поръчки. Бях поръчала 4 отделни поръчки. Две дойдоха - една по DHL, другата по пощата.

Какво се прави в такъвв случай?

И аз чакам от англичаните едни сандали с краен срок вчера. Писах им - казаха, че ще дойдат най-късно днес, да видим Simple Smile

# 584
  • София
Бижy, и аз ще си дам мнението за Лонсдейла, макар и със закъснение. Моделът, който си харесала може и да е малко умален. Този модел UK 5.5 е по-малък от този  UK5.

Общи условия

Активация на акаунт